Ez a rész kicsit furcsa volt. Szóval együtt játszottak hárman és mind a 3 elfelejtkezett az egyik lányról. Még Chitoge naplójában se volt említés, hogy lett volna velük még egy lány. Ez így nem kóser. Ez pont olyan, mint annó a One Piece-ben, hogy mutatják, hogy Luffy meg Ace ketten koccintanak, hogy testvérek lettek, erre pár 100 résszel később hirtelen feltűnik Sabo is, aki becsatlakozik harmadiknak a koccintásba. Így olyan érzetet kelt, mintha csak utólag került volna bele a sztoriba.
Hát ez egyrészt valószínűleg azért is volt, hogy ezt előre ne lehessen tudni, ebben igazad van, de ha úgy nézzük Chitoge naplójában voltak olyan részek, hogy "Ma is együtt játszottunk.", "Ma is nagyon jól szórakoztam", amik nem mennek keresztbe azzal, hogy hárman voltak ott.
Amúgy biztosan nem utólag találta ezt ki az író, ahhoz túlságosan jól össze van rakva. Inkább olyasmi ez, mint, hogy a Narutoban a visszaemlékezésekben mindig fiatalnak láttuk Rikudo-t aztán Kurama rámutatott, hogy lehet, hogy egy öregember.
Amúgy én még mindig Chitogére szavazok, mert Rakun már ott volt a nyakék, mikor találkozott Onoderával. (Már itt is borul az együtt játszottak 3-an sztori) és Raku emlékeiben a lány adta neki a nyakéket. Az egyedüli dolog, ami nem tetszik, hogy nem tudjuk konkrétan milyen ígéretet kötött Chitoge.
Igazából nem, mert ettől még játszhattak együtt. Egyszerűen csak Onodera akkorról emlékszik Rakura, amikor elbúcsúztak. Ráadásul ez még azt sem zárja ki, hogy esetleg tőle kapta.
Az új lány már ott volt az Ending végén.^^
Igen, spoiler
Mondjuk az a kép nem olyan nagyon jó, de a most heti részben úgy is benne lesz már.
----
Egyébként azon ne csodálkozzatok, hogy mindenki alig emlékszik az ígéretre. 4-5 évesek voltak és csak 1 hónapon át voltak együtt. Én olyan ígéreteimre nem emlékszem 4-5 éves koromból, amit a szüleimnek tettem, nemhogy valami random barátaimra. Azoknak már én se emlékszem sem a nevére sem az arcára, csak, hogy milyen ruhát viseltek kb stb.