Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #105 Dátum: 14 márc 06, 20:13:24 » |
|
Addig nincs baj, amíg csak átrendezik a sorrendet. Amúgy sokkal kevesebb a nem sztori fejezet végig, mint a kifejezetten sztroi alapú, csak mivel heteket kell várni, így soknak tűnik. Mellesleg, ha a mindennapokat nem mutatnák be, akkor a sztori részeknek sem lenne olyan sok értelme. Elvégre senkinek se olyan az élete, hogy minden nap történik valami.
Az új opening érdekesnek hangzik. Gondolom a 2. sziluett személy felbukkanása után lesz a váltás valamikor. Meg feltehetőleg a többi lány is kap majd saját endinget is valamikor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 20:14:38 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #106 Dátum: 14 márc 06, 20:34:03 » |
|
Épp az a lényeg, hogy az eddigi 2 nem sztori fejezetet kihagyták. Mivel az ilyenekből kevesebb van, ezért nincs garancia arra, hogy a jövőben nem próbálnak meg rajtuk faragni. Gondoltam picit előre pánikolok feleslegesen. A sorrend átrendezéssel vagy OVA megoldással megbékélnék, de nem szeretném, hogy soha ne legyenek a kimaradt fejezetek felhasználva. Majd elválik mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #107 Dátum: 14 márc 07, 18:19:30 » |
|
Holnap jön az új rész, remélem annyira várjátok már, mint Raku Ha onnan folytatják, ahol abbamaradt, akkor egy különösen jó részre lehet számítani, némi fanszervízzel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 14 márc 09, 18:01:09 » |
|
A 9. rész elég (NAGYON) munkaigényes, úgyhogy mivel holnap nem érek rá egész nap, így nem tuti, hogy holnap kész lesz. Igyekszünk befejezni, de lehet, hogy hétfőre csúszik. Ha így esne, akkor ez van, kérlek legyetek türelemmel. Gondoltam szólok, hogy tudjatok róla.
EDIT:
A rész csak holnapra várható, am már ne nagyon várjátok. Szinte esélytelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nyuszko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 14 márc 09, 21:29:31 » |
|
Se baj csak kész legyen mert már csorog a nyálam egy kis Nisekoira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #110 Dátum: 14 márc 10, 17:12:55 » |
|
Egyébként az-az érdekes számomra, hogy a mangában az elején Chitoge felé hajlottam inkább (később Onodera utolérte) viszont az animében kifejezetten Onodera felé hajlok
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
kszabesz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Még élek
|
|
« Válasz #111 Dátum: 14 márc 10, 17:28:31 » |
|
Kész lesz ma? Nekem egy angol feliratos is tökéletes lenne..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 17:32:30 írta kszabesz »
|
Naplózva
|
FairyTail mádóshi
|
|
|
CEzE12
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #112 Dátum: 14 márc 10, 19:36:01 » |
|
Aww, ember, Exkirion, mikor jön már az új rész?
|
|
|
Naplózva
|
"Bakayarou, Konoyarou!"- Killer Bee
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #113 Dátum: 14 márc 10, 20:27:48 » |
|
Ma 11 felé. Vasárnap nem értem rá, plusz a rész rekordhosszú (nincs ending se), és rettentő sok a szöveg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ArAnyA
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #114 Dátum: 14 márc 10, 20:50:00 » |
|
Angolul már szombat délutántól elérhető. Nagyon jó kis rész volt, eddig ezen nevettem a legtöbbet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 14 márc 10, 21:29:26 » |
|
Szombatra azért ne nagyon várjátok soha (egyáltalán ne), meg aztán ha nem érek rá vasárnap és a szöveg is közel 500 párbeszédsor akkor az bizti nem lesz kész vasárnap se. Most pedig pont ez állt fent. Amikor csak lehet igyekszem elkészülni vasránap, de ha nem megy, akkor nem megy. Ez van. Ilyenkor mindíg ki is írom ide, úgyhogy türelem Viszont, ha szabad ilyet mondanom, szrintem megéri várnotok, mert amennyire csak lehet pontos fordítást kaptok a japán szövegből. (Vagyis nem azt csinálom, hogy lefordítom az angolt azt szevasz, akkor már szombaton kint lenne, mert az megvan 2 óra alatt, hanem a japánt hallás alapján, de ezt már mondtam.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ArAnyA
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #116 Dátum: 14 márc 10, 21:40:09 » |
|
Nem piszkálódásnak írtam, csak írták hogy angolul is jó lenne. Egyépként én is mindig megnézem a Naruto-kun -os fordítással is mert az mégis csak jobb Egyébként az eddigi fordításokba észrevettem több hibát is (sima elgépelés), ezeket jelezzem vagy jó az úgy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #117 Dátum: 14 márc 10, 22:08:44 » |
|
No, úgy néz ki, hogy a múltheti rész (9.) valamikor kicsivel 11 utánra lesz kész, de még ma remélhetőleg kikerül.
-ArAnyA, neked írtam egy Pü-t, a kérdésedre. Amúgy tom, hogy nem piszkálódásnak írtad, én sem leszólásnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vivien_Borsos
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #118 Dátum: 14 márc 10, 22:24:31 » |
|
Tudom milyen fordítani xP Ma megpróbálkoztam a Once Upon A Time 03x12 angolról magyarra fordításával... századik párbeszédnél feladtam, amikor megnéztem, hogy 750-nél több mondat van.. Úgy hogy megértem, milyen nehéz ^^ De ha igényes munkát szeretnénk látni, ahhoz idő kell ^^ Bár az is biztos, hogy addig le nem fekszem, amíg nem tudom letölteni a feliratot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 22:25:08 írta Vivien_Borsos »
|
Naplózva
|
"Moete kita zo" "... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film / "Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé." "Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
|
|
|
dante911
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 14 márc 10, 23:22:26 » |
|
Már alig várom, hogy fent legyen a felirat (hogy fogok én reggel fölkelni? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|