Tapion-sama
|
|
« Válasz #3180 Dátum: 13 dec 03, 09:41:44 » |
|
Lesz manga, és ha igaz az, amit a spoiler témába mindjárt bemásolok, akkor... aztakuvva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3181 Dátum: 13 dec 03, 18:32:53 » |
|
Emberek...ez valami....ÓLTÁRI JÓÓÓÓÓÓÓÓ FEJEZET VOLT!!!!!!!!!!! Ne haragudjatok a fenti miatt, de régóta volt ilyen epic fejezet. Ez volt az a fejezet, ahonnan már csak akció lesz és beindulnak a dolgok. Kezdjük is ott, hogy Zoro és Kinemon megmozdulása tetszett a legjobban. Ahogy Zoro és Fujitora kardja összecsapott...wáh kegyetlen. Zoro szemüvegje is darabokra törött az erejének lökéshullámhától. Kinemon is megmutatta, hogy nem olyan könnyen lehet őt se kifektetni. Bár nem volt olyan nagy mozdulat Doflamingo-tól. Ahogy Zoro is visszavágott onnan a mélyből. Nem tudom, de szerintem elsőnek lebecsülte Fujitora Zoro-t. Luffy is milyen jó lett volna, ha megütközhetett volna valamelyikükkel. Nem bírom már kivárni, annyira izgalmas. Big Mom-ék is felbukkantak...2 legyet egy csapásra? Milyen jó lenne... Őszintén...a szalmakalaposoknak nem volt eddig ekkora harcban még része, amilyenek szerintem most következnek. Azt persze nem értem, hogy hogyan fognak a sunny-gon lévő szalmakalaposok, tehát sanji-ék meglógni most. Ott van 2 veszélyes figura is a big mom kalózoktól. Örüljön ha az egyikkel is elbír. Csak animében ne tolják el ezt az arcot. Olyan jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3182 Dátum: 13 dec 03, 18:46:28 » |
|
Szerintem, itt jön képbe majd Kid és a szövetsége, nekem egyértelmű, hogy ők Big Mom ellen szövetkeztek, és így bele is tudnak csöppeni a történet szálba. A rész jó volt, Big Mom legénységének a megjelenésére nem is gondoltam nem gondoltam, jó nagy hajója van:DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3183 Dátum: 13 dec 03, 18:48:07 » |
|
Na ez a fejzet, valami hatalmasra sikerdett. Itt már csak egy kis szikra kell,és késsz is a totális háború. Az nagyon tetszett,ahogy Zoro összecsapott Fujitoraval. A szemüvege eltört Zoronak,Fujitora erejétől. Bár szerintem is lebecsülte kicsit Fujitora Zorot,mert azt hitte 1 csapással vége is a harcnak. Zoro meg szépen odacsapott Fujitoranak. Nos megjelentek Big Mom emberei is. Ha jók forditottam,akkor azt mondta az a hosszúlábú csóka,hogy Cesart dobják a tengerbe? Ahogy látom,akkor Cesar eléggé fél Big Mom-tól. Kiváncsi leszek,hogy most a hajón maradt csapat mit fog csinálni? A seggükbe van Big Mom,igy elég nehéz lessz eljutni a Zou szigetre. És végre Luffy is beleveti magát a harcba. Remélem Luffy szétrugja Doffy seggét. Ám Big Mom hajója énekelt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 19:21:49 írta Lehel94 »
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3184 Dátum: 13 dec 03, 19:00:28 » |
|
Igen, jól hiszed. Amúgy én több spoilert olvastam és azokban többször láttam az asszisztens szót. Gondolom ez azt jelenti h a saját emberei közé akarja, mint (természetesen) tudós. Luffy a komolyságával még nagyobbat nőtt a szívemben. Pláne ezzel "Kérlek, maradjatok biztonságban" Annyira gondoskodó~ tökéletes kapitány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #3185 Dátum: 13 dec 03, 19:59:56 » |
|
Hát igen, itt már Luffy érzi az erőviszonyokat..1 admirális, 1 shichibukai, 1 al-admirális, 1 yonkou + legénysége...nem csodálom, hogy mindenkit biztonságra késztet. Szerintem is most becsapódnak Kidék..nem tartom valószínűnek, hogy Shanks-t akaják levadászni.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3186 Dátum: 13 dec 03, 20:02:22 » |
|
Muszáj lesz Kid-éknek, mert amúgy még Law legénységével is Big Mom-ék elég nagy előnyben vannak. Szalmakalaposoknak kell az erősítés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3187 Dátum: 13 dec 03, 20:16:31 » |
|
Viccelsz a medve rendet rak Hehe ezaz Zóró visszavágón kibelezed ezt a lila tehenet remélem!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3188 Dátum: 13 dec 03, 20:26:06 » |
|
Hát ez vmi eszméletlen jó rész volt. Oda tudja hogy kell meglepni minket! Zoro badass lesz és meg van már az ellenfele is (jó lenne egy Zoro vs Fujitora harc majd később ) Szerintem is lebecsülte egy kicsit Fujitora Zoro-t.... Big Mom felbukkanása meglepet, de nagyon. @Lehel94: "Then we sink their ship pull Ceasar up from the sea" Én úgy értelmeztem ezt, hogy elsüllyesztik a Sunny-t és utána kihalásszák Ceasart a tengerből. Kid-ék felbukkanása így már joggal várható mivel elég nagy most a Szalmakalaposok ellenségének száma így egy kis segítség várható tőlük remélem. Teli izgalommal várom a folytatást. Remélem innentől ilyen jó pörgős és izgalmas fejezetek jönnek... Szerintem kijelenthetem és sokan egyet értenek majd velem... hosszú idő óta az egyik legjobb fejezet volt ez!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 20:28:05 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3189 Dátum: 13 dec 03, 22:18:40 » |
|
Le a kalappal Oda előtt. Erre megérte várni + egy hetet. Nem hiszem, hogy Fujitora lebecsülte volna Zoro-t. Nekem úgy tűnt nagyon jó szimata van az erőhöz. Azt sem tartom valószínűnek hogy Kid és a szövetsége megjelenik, bár kitudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3190 Dátum: 13 dec 04, 15:28:29 » |
|
nagyon jó fejezet:)
látszik. hogy Oda fejben már 40 fejezettel előrébb jár, mi meg csak találgathatjuk azt, amit oda már rég tud, kitalált csak még nem rajzolta meg:)
A legérdekesebb szál Big Mom legénysége és Sanjiék. Nem kicsit döbbentem le, hogy feltűnnek már ilyen korán. Mondjuk belegondolva logikus is, hogy caesar kelendő. Mindenkinek jól jön egy ilyen kaliberű tudós a csapatába. Ennek ellenére szerintem Big Mom nem egyértelműen magának akarja caesart. Kaido ellen jó fegyvertény, könnyen megzsarolhatja vele akár. A lényeg, hogy a kezei között legyen. Szerintem sanjiék ezt benézik és caesart el tudják majd venni tamagoék, de valahogy megmenekülnek. Doffy ellen még így is van 1 tuti ütőkártyájuk a kezükben, mégpedig mononosuke. Kid még tuti nem tűnik fel. Nagy valószínűséggel úgy fog képbe kerülni, hogy ha big momnál van caesar, akkor big mom is ellenség. És ugye az ellenségem ellensége a barátom, tehát lesz egy összetettebb szövetség a jövőben, amibe becsatlakoznak Kidék.
Amit már korábban mondtam bejött, law doffy túsza lett. Law megölése semmit sem ért volna. sokkal többet ér ő túszként, hisz tudja vele zsarolni majd luffyéket is akár. Law jóidőre kiszáll a ringből, ez biztos.
Már csak a D block lezavarására vagyok kíváncsi, mert azt eddig jobban elhúzta az író, mint a többi blockot. Elvileg már elkezdődött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3191 Dátum: 13 dec 04, 15:53:39 » |
|
Kid biztos nem lesz Luffy szövetségese, inkább egyik riválisa. Csalódnék Oda-bácsiban, ha Kid szövetségese lenne Luffynak. Nem hiába volt annyira nagyravágyó ő is. GOndolj bele, Luffy és Kid szövetségesként. Sabaody csak kivétel volt. Akkor egy csónakban eveztek, de csakis a saját életüket mentették - kivéve Luffy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3192 Dátum: 13 dec 04, 16:22:25 » |
|
Inkább majd Big Mom lesz Luffy szövetségese....szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3193 Dátum: 13 dec 04, 17:21:33 » |
|
Szerintem lassan képbe jön Lola is. Nagyon nagy lenne, ha Lola előbukkanna, hogy: Állj! Ne lőjetek, ők itt a barátaim! Lola ( akiről azt hihetjük, hogy a lánya Big Mom-nak ) lenne az aki a szalmakalaposokat szövetségessé teszi a Big Mom kalózokkal. Kid-ék célpontja is tuti Big Mom. Azért mert hallhattuk Big Mom 2 emberétől, hogy Kid 2 hajójukat is elpusztította. Drake is Kaido-hoz állt be szerintem. Én így látom az egészet: Szalmakalaposok --> Big mom kalózok ( szövetség ) VS Kaido kalózok <--- Drake és kalózai I I I I I I Szív kalózok ( Law-ék ) Kid, Hawkins és Apoo ( szövetség ) Tehát a Dressrosa történet szál után 2 yonkou csatája folyhat majd Ceasar-ért. Logikus, hogy Big mom is hatalomra vágyik, mert ha Kaido az egyik yonko behódolna neki, akkor 2x akkor területre tehetne szert + ezt ő úgy látja, hogy több édesség. Azt is el tudom képzelni, hogy Kid-ék szövetkeznek még Drake-el, hogy segítsék Kaido-t. Persze Kid-ék azzal a céllal, hogy 2 yonkou-t üssenek egy csapásra. Na és itt jön a szalmakalapos + szív kalózok szövetsége, akinek amúgy is Kaido volt a célja. Szerintetek? Nagy háború lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #3194 Dátum: 13 dec 04, 17:40:21 » |
|
Remek fejezet volt! Áhhh értem! Szóval Donquixote Doflamingo csak móresre tanítja az "emberét", én naiv meg azt hittem, hogy megakarja ölni. Most már őszintén kíváncsi vagyok Bastille altengernagyra... Lehet nem is olyan rossz arc? Vagy csak a műsort próbálta élvezni azzal, hogy tétlenségre utasította az embereit. Vagy Oda csak erő demonstrációt óhajt... Durva lenne, ha Zoro könnyen legyőzne egy altengernagyot, mert Shirohige legénységének is meggyűlt a bajuk az altengernagyokkal. Hihetetlen hogy lényegében csak a "harc"(nem tudom jó megnevezés-e, mert inkább már háborúra emlékeztet a megannyi ellenfél) előkészületeinél járunk, s máris túlszárnyalja az előző 2 Arc által nyújtott izgalmakat(jó, ott is voltak olyan fejezetek, amikre különösképp vártunk, de ez az én szemembe nagyságrendekkel felülmúlta azt)! Valami eszméletlen, hogy mennyire ügyel Oda a történet részletességére Szinte mindenki, ha nem mindenki azt várta, hogy Luffy majd bemos egyet Égi Démon Doflamingonak, erre a rácsok Kairoseki-ből készültek. Nagyon örültem hogy Zoro talált kedvére való hamiskártyás ^^" ellenfelet, méghozzá egy admirálist, aki el is ismeri Zorot(habár illene is, mert Mihawk is elismerte anno) Na meg azok a mimikák, amikor kiderül, hogy van egy Admirális a szigeten Amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél már nem érhet nagyobb meglepetés/izgalom, megjelenik egy Yonkou HAJÓJA(kiemeltem, mert még nem bizonyos, hogy Big Mom is a hajón van, habár én megvagyok róla győződve, hogy rajta lesz) és Caesart akarják. A Sunny titkos fegyverét igazán használhatnák megnézném, hogy szakítja fel Big Mom hajójának az oldalát Természetesen kellett, hogy Luffy kijelentse a seggszétrúgós szövegét Egyebek mellett, hova lett a CP0? Ők mit fognak csinálni, mire készülnek? Ki(k) fog(nak) ellenük harcolni? Luffynak érdekes a kapcsolata a Shichibukai tagokkal, vagy elveri , vagy az oldalára állítja őket - Dracule Mihawk: Elismerte Zorot és tanította őt 2 évig, Luffyt Shanks miatt kímélte valamelyest, de egyértelműen szimpatizál a csapattal
Sir Crocodile: Elverve és a háborúban Luffy oldalán harcolt Gecko Moria: Elverve Barholomew Kuma: Segített elmenekülni a Szalmakalaposoknak Sabaody szigetekről Boa Hancock: Szerelmes lett Luffyba Jinbei: Barát és elviekben csapattag Trafalgar Law: Kalózszövetséget kötöttek Donquixote Doflamingo: Ellenség, aki még egyenlőre nem harcolt Shichibukai Gari no Luffy-val ^^" Buggy: ??? (ide nem tudom mit írjak, mert egyszer már elverte, de 2 év hosszú idő, lehet valami hihetetlen erős lett )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 17:50:38 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
|