24 nov 13, 07:27:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1108644 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3150 Dátum: 13 nov 20, 11:49:19 »

A szünet igazán egyszerű. A jövő év 2. hetén lesz manga. Tehát Január 8-án legközelebb.  Viszont két ünnep között eddig minden évben tettek fel részt, szóval reménykedek ebben h idén is meglesz.  A részhez: Nem tudom eldönteni hogy Fujitora vagy Doffy lenne erősebb. Örülök, hogy újra együtt lesz a csapat, és a hajón Badass érzést adott Sanji a vissza megyünk dumával. Illetve Most hogy Luffy  mondta a csapatnak hogy szabad a pálya és nem rejtőzködünk, így valami hasonló harckép van a fejemben, mint Arabasta végső csata és Eneis Lobby-ba betörés keveréke.  Persze teliben nem olyan lesz, mert itt több a nagy ágyú.

Illetve a Suny-nak azért kell visszajönni,mert abban van a Vaskalóz,és az kell Frankynek.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 11:50:52 írta Duuu » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3151 Dátum: 13 nov 20, 12:25:50 »

Hehe végre a sok masszírozás után kezdődhet a móka. Akkor eddig tartott volna az egész colosseum? Mert Luffy 2 másodperc múlva nekitámad Flamingónak, az ilyen ziccert sosem hagyja ki.

Remélem Law nem hal meg, mert eléggé bírom, kár hogy a hakija alsóbbrendű mint a krémnek. Luffy vs flamingo, Fujitora vs Zoro és végül Kinemon vs Bastille. már várom a 2014 et  Pojén
amúgy ez a bastille valami hagrid féle szerelemgyerek? ülve magasabb mint 2,5méter.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 12:27:01 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3152 Dátum: 13 nov 20, 15:29:41 »

Egyáltalán nem biztos, hogy Luffy vs Doflamingo harc lesz. Be van zárva a Kolosszeum lehet most fog összedőlni. A fejezet nagyon jóra sikeredett bár Law haldoklása esetleges halála egyáltalán nem meglepetés bevallom számítottam is rá.

Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3153 Dátum: 13 nov 20, 16:13:26 »

Nagyon jó rész volt, Dellinger kicsinálja Bellamyt , de miért utasították erre? És az összes nagy ágyú 1 helyen, nagyon érdekes részek lesznek. itt van 1 kis útmutató, h az fisrt issue az nem januárban jön ki hanem decemberben!!

#01 : December 02.
#02 : December 09.
#03 : December 16.
#04-05 : December 21 (Sathurday because Monday 23 is a Public Holiday).
Jump Next! 2014 Winter : December 27.
#06-07 : January 04.
#08 : January 20.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3154 Dátum: 13 nov 20, 16:24:15 »

Nevet
Ez Oda vágott ikszdé
Baromi jó rész volt, ennyire már nagyon rég vártam egy fejezetet. Egyszerűen fenomenális volt most minden!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire beindul minden! Tényleg állat egy rész volt. Law pedig... Nem gondoltam, hogy ennyire "gyenge" lesz(aki a OnePieceFan oldalát olvassa, az tudhatja mennyire lenéztem Donquixote Dofalmingo-t(megtanultam leírni a nevét is smirksweat ). Na de mindegy is, Law remélem megmarad, mert az utóbbi időben megkedveltem a karakterét, de ha nem az se nagyon fogja fájdítani a szívem, csak maradna pár kérdésem utána.
Tényleg nagyban hasonlít az Arabasta Arc-ra, de itt már tényleg NAGYÁGYÚK vannak a porondon.
Law "legyilkolása"(Még nem halt meg, ezért az idézőjel) nagyon kellet már. Luffy akkor veszi csak komolyan a harcot, ha egy számára fontos személy bajban van. Eddig az Újvilágban ez az első ilyen. Ja és még továbbra is tartom azt a véleményem, hogy Dressrosa nagy részét Luffy eltünteti. Úgy néz ki, most már az indok is megvan.

Jó nagy szigetet kapott Doffy, de az a kérdés, hogy mi fog maradni belőle? Gondolkozik (valami azt súgja, hogy nem sok minden)

Bartolomeo érdekelne.... Ki tudja, lehet ott nyáladzik a sarokba, hogy személyesen is találkozott Mugiwara no Luffy-val  ikszdé
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3155 Dátum: 13 nov 20, 17:46:09 »

Ha jól belegondolunk, akkor Law-nak elég szívatós képessége van. Doflamingo képessége meg még szívatósabb. Azon gondolkozok, ha luffy neki is ugrik Doflamingo-nak akkor mi lesz annak a vége...
Azért valljuk be, hogy Law nem teljes erejéből harcolt ellene, hisz volt már egy harca Fujitora és Doflamingo-val egyszerre, ami azért valljuk be hogy nem kis teljesítmény hogy kijutott onnan. Ott van még az is hogy időt nyert a mugiwara csapatnak és csak azután kezdett el harcolni Doflamingo-val, szóval szerintem még az erejének a felét sem tudta akkor már használni, de ha jószívűek vagyunk, akkor mondjuk azt hogy a felét tudta. Nem csoda hogy így kikapott.

@Yamael
Azért azt megjegyezném, hogy a Hakija nem gyenge. Azért mert tudtommal a Haki semlegesíti a gyümölcs erejét. Szóval Law képességét semlegesítenie kellett volna Vergo egész testes Hakija. De nem így történt. Azért nem mert ő is Hakit használt és ott már az volt a győztes, akinek erősebb hakija van. Law-nak erősebb a hakija mint Vergo-é. Ezt láthattuk!

Szóval ha most teljes erejéből tudott volna harcolni ellene, akkor nem lett volna ez a vége.

De miért van megint szünet??? Így az anime beéri a mangát.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3156 Dátum: 13 nov 20, 19:25:09 »

Vergo egy közepes ember volt nagy füsttel aki szépen nézett ki feketén. De ha Law olyan hakit birtokolna mint Luffy akkor senki sem tudná legyőzni a képességével.
Dolfi is küzdött közbe Sanjival (mellesleg becsomagolta), most ide ez kellett hogy veszítsen szimplán Bosszú D Luffy miatt.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 21, 00:20:13 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3157 Dátum: 13 nov 20, 21:24:35 »

Bevallom, Luffy-nak nagyon erős Hakija van, hisz Rayleigh edzette és rámutatott az erősségeire és gyengeségeire. Az erősségét a csúcsra emelte ( még nem mondhatom, hogy csúcs, de olyan szintre emelte, ahol már több kell a fejlődésre és ez a tapasztalat a harcokból az újvilágban megadatik neki...mint pl Chinjao. Összeverekszik más fegyverzet hakisokkal és úgy erősödik majd ) és a gyengeségén is dolgozott egy kicsit ( megfigyelés színe ).
Erős hakija van de nem a legerősebb még. Azért szerintem Law se marad el Luffy-tól nagyon, de nem kérdés kié erősebb.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3158 Dátum: 13 nov 20, 23:14:31 »

Amúgy csak nekem esett le h Law mondott valamit a "D"-ről és emlegetett egy Kora-san nevű személyt?
Szerintem ez a Kora-san nő volt és ő lehetett az aki felnevelte Law-t. Vagy vmi ilyesmi. Ahh... Egyre jobban sajnálom szegény Law-t. Szomorú
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3159 Dátum: 13 nov 21, 17:09:15 »

Azért Dofi megint lenézi a ellenfeleit, itt most Burgesre gondolok, meg Barto-ra, meg ugye Luffyra, mivel Diamantéra bízza az összeset, és a Lao-g, meg  a többi harcost a gyárhoz küldik.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3160 Dátum: 13 nov 21, 19:17:38 »

Bartot miért is nézni le? Barto se nagy szám, egy Chinjao leverné, azt gondolom.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3161 Dátum: 13 nov 21, 21:25:50 »

Vegyétek figyelembe a tényt, hogy Doflamingo nagyjából tudja ki merre van a Mugiwara csapatból. Na most logikus ha oda küld erősítést, ahol több a mugiwara. Nem néz le senkit, mert tudtommal a D-blokkosok harcolnak a maradék meg selejt és kukába lettek dobva. Tehát abba a mélységbe, ahol nem tehetnek semmit. Bartolomeo és Burgess van csak, meg persze Luffy. Ott a sok tengerészeti katona, akik nem emelhetnek jelenleg kezet Doflamingo-ra meg Bastille altengernagy is. Bastille altengernagy elszórakoztathatja kinemont és zorot meg még esetleg Fujitora. Luffy-nak meg ott van Doflamingo.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3162 Dátum: 13 nov 22, 11:05:17 »

amire kíváncsi vagyok, hogy miért azt a címet kapta a fejezet, hogy shichibukai doflamingo vs shichibukai law, elvégre law már nem tölti be ezt a tisztséget, igaz ezt még nem hozták nyilvánosságra a nagyvilág számára.

már most kíváncsi vagyok ki lesz az új shichi:D
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3163 Dátum: 13 nov 22, 11:15:43 »

Ha jól emlékszem  a 7.tagot,  nem nevezték meg..na rá vagyok a leginkább kíváncsi.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3164 Dátum: 13 nov 22, 13:51:45 »

Szerintem azért nem lett megnevezve, mert még mi sem ismerjük. Gondoljunk csak bele.
~Ha ismernénk:
Buggy Shichibukai kiléte is le lett leplezve a 700. fejezetben. A 7. illetőről miért ne lehetett volna? Annyira nem lehet nagy csattanó.
~Ha nem ismernénk:
A 7. Shichibukai: Erős Pista, a Gulyás kalózok vezetője! ... Senkit se nyűgözne le. Szóval előbb meg kell ismernünk azt az illetőt, és utána jöhet a ráadás, hogy ő is Shichi.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins