24 nov 13, 07:33:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1108658 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3135 Dátum: 13 nov 14, 13:38:44 »

nagyon jó fejezet volt!:)

a fejezetről:

már nagyon aktuális volt a sziget múltjának bemutatása. mondjuk azt nem értem, hogy miért a tetőpontok előtt teszi ezt Oda. és itt gondolok arra, hogy most a visszaemlékezéssel 2 fontos harc, szál is meg lett szakítva:
-law-doffy leszámolása
-d block

tetszeni tetszett, de a visszaemlékezés időzítése volt a gond. egy kicsit langyosabb történetrésznél kellett volna betenni, mint anno pl a már emlegetett fishman islandnél a csapat éppen egy békés helyen gyűlt össze, semmi fontosabb esemény nem volt és akkor kezdte el jimbei mesélni a sziget/nap kalózok múltját.

a rossz időzítés miatt örülök annak, hogy nem tartott hosszabb ideig a visszaemlékezés, mert amúgy én bármeddig el tudnám nézni doffy múltját:D sőt hozzáteszem doffy azon kevés szereplő közözz van, akinek kifejezetten érdekel a múltja és itt most a gyerekkorára is gondolok. ki ő? hogy jutott el idáig?
szóval én remélem, hogy még lesz doffy-s visszaemlékezés, de abban inkább a királyi cím megszerzése előtti időszaka(i) érdekel(nek). azt sem tudtuk meg, hogy lett shichibukai, hogy lett az alvilág egyik legfontosabb üzletembere. a királyi cím az általam előbb említett 2 cím mellett szerintem eltörpül. doffynak ez egyedül azért kellett, hogy legyen egy bázisa egy törzshelye.

-doffy módszerei illenek a karakteréhez. az uralomátvételi terve nem volt bonyolult, hisz a démongyümi erejét kellett csak használnia leginkább.
-doffy 3 emberét most láttuk először együtt normálisan, nagyba megrajzolva. elég furán néznek ki.
-frankynek és robinnak már van oka harcolni. ez jó:)
-a colosseum alatti tárnában úgy néz ki már csak chinjao és az öreg volt király maradt. (elisabello???-ő is elég erősnek tűnt) kíváncsi vagyok, ők meddig húzzák még ott lenn.
-bellamy meg nem elég határozott karakter ahhoz, hogy ne árulja el luffyt, akit már a barátjának mondhatunk. ő nem egy law azért.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3136 Dátum: 13 nov 14, 15:31:36 »

Mivel még koránt sincs vége ennek a sagának nem tudhatjuk mikor és mi lesz a tetőpont. Law esetleges halála sem zárható ki. Ráadásul Law részéről méág jön visszaemlékezés. mert valakit elveszített Doflamingo miatt. Ezeket a kártyákat én egyre inkább trashnek nézem nem lepődnék meg, ha 3 pofonnal elintéznék őket. Esetleg Rebecca és Bartalomeo féle emberek győznék le őket. Luffyéknak meg marad a kemény mag admirális, shichibukai és cp 0 erősebb emberei. No és persze ott van még pankrátor barátunk is.
Aztán lehet tévedek, mindenesetre nem tűnnek valami erős ellenfélnek ránézésre. Erejük lehet van, de eszük már kevésbé:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3137 Dátum: 13 nov 15, 00:26:32 »

Ha neki is menne Luffynak, hogy leölje, akkor se hinném, hogy letudná győzni...
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3138 Dátum: 13 nov 15, 14:01:37 »

Na kezdenek alakulni a dolgok. Az egyetlen arc eddig, ahol nem tudom megmondani ki-kinek lesz az ellenfele. Még Luffy-éban is kételkedek. Nevet
De a motiváció meg van legalább, hogy leverjék Doflamingo-t. Vajon mi lesz a Ceasar-t őrző csapattal? Visszatérnek a szigetre?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3139 Dátum: 13 nov 19, 15:29:10 »

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Caesar feje brutál sokat változott a megjelenése óta?
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/666/9
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/713/4
Ennyire azért nem verte bucira Luffy. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3140 Dátum: 13 nov 19, 16:40:04 »

Az kemény! ikszdé

Eddig észre sem vettem. Nevet Jól el lett verve Caesar.

Egyébként azon gondolkodom, hogy mi lesz Law sorsa. Ő maga megmondta, hogy nem tudja legyőzni, de feltartani igen. Na most ha ki is kap vajon megöli Doflamingo vagy foglyul ejti? Mivel én semmi értelmet nem látok az egészben, ezért szerintem megöli. A legvégsőbb megoldás, ha valaki megmentené, de ki? Ki az aki éppen arra jár és a pártját fogja? Senki szerintem. A társai is Green biten tanyáznak. Na mindegy.
Bellamy arca meg azt sugallja, hogy megölni készül Luffy-t. Na vajon ennek mi lesz a vége?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3141 Dátum: 13 nov 19, 17:22:48 »

Luffy már évezredekkel ezelőtt lazán leverte Bellamyt, és azóta piszok sokat erősödött. Ami utóbbi illetőről egyelőre nem nagyon mondható el. Ergo a konfrontálódásukból inkább Bellamynak lesz érdemleges szerepe, mintsem Luffynak.

Amúgy olyan ciki, hogy Oda totál nem ért az arcmimikák kivitelezéséhez. Tud rajzolni mérges, vidám, meg szomorú fejet(takony+könny+nyál), aztán szevasz.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/714/11
http://readms.com/r/one_piece/728/2147/19
Bellamy egy jó példa. Első linken belül még érezhetően hezitál. Kövin meg már totál határozottan idegbeteg. Azért egy minimális átmenet lehetne már a két érzelem között.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3142 Dátum: 13 nov 19, 18:35:24 »

CC szerintem azért néz ki másképpen, mert álcázták őt is. Amúgy valszeg nem így nézne ki. Ki tudja mit csináltak vele, hogy ne ismerjék meg. Elég sok idióta van a csapatban, ha mindegyik csinált valamit már érthető. Lehet erre később ki is tér majd Oda:D
Az érzelmek és a nők is gyengéi Odának nőből is van pár sablonja és áve.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3143 Dátum: 13 nov 19, 19:30:52 »

Már az álcázás előtt is ilyen lapát feje volt. Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/701/9
Naplózva

majeci
Újonc
*

« Válasz #3144 Dátum: 13 nov 19, 20:02:00 »

Arra  gondoltatok már, hogy ennek a "felejtés" dolognak, ami a háttérben fut, még nagyobb jelentősége is lehet? Mi van ha DD átállítja Law-t a maga oldalára és tényleg elfoglalja a Kőr széket..

Meg egy olyanra is számítok hogy Luffy is elveszíti az emlékeit, de valahogy a nakamák összetartanak, satöbbi miatt új erőre kap majd leveri a felejtés gyümölcs-már ha az- gazdáját

Namiék meg Tuti hozzák magukkal Zou ről Law csapatát aztán akkor talán javulnak az erőviszonyok, mert most túl sok az ellenfelük..
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3145 Dátum: 13 nov 20, 09:26:18 »

Te atyég..itt mi a jóisten történt? Ohh My God
Doflamingo, Luffy, Fujitora, Zoro, Bastille...zseniális..egyszerűen zseniális a mai fejezet.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3146 Dátum: 13 nov 20, 09:34:09 »

http://www.mangareader.net/one-piece/729

Jó kis cliffhanger-el zárult, viszont - itt is - szünet lesz, s megint számozott számmal jelölik a határidőt + "new year". Most a WSJ szándékosan csinálja ezt?! Most nem az a baj, hogy megint lesz szünet, hanem, hogy hülyén írják ki, hogy meddig lesz szünet! Nem értem, hogy ha csak 1 hetes szünet lesz, minek írják oda, hogy "second issue", meg ilyenek, amikor előtte soha!

Visszatérve a fejezetre jó volt.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3147 Dátum: 13 nov 20, 10:38:43 »

Engem lesokkolt. NEm vagyok nagy Traffi fan, de azért nekem is meglepő, hogy hirtelen paff, porban fekve haldoklik. Azt nem mondom, hogy meghal Law, biztos lesz itt valami csavar, vagy megmentik Luffyék.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3148 Dátum: 13 nov 20, 10:42:59 »

Hát Law halála biztos volt már. Azt azért nem értem, miért kerültek oda a hídról. Lehet nem hal meg, de ebből a csatából már kimarad az tuti.
A mugiwara másik fele vissza jön a szigetre. Ez jó.
Most sajnos olyan helyzet alakult ki, hogy tényleg nem tudom mi lesz. Nevet
Egy helyen Doflamingo, Fujitora és még Bastille is. Nem mintha nem lenne ott Luffy, Zoro meg Kinemon, de most azért megnézném azt a Dofla, fuji és Bastille vs Kinemon, zoro és Luffy csatát. Nevet
Szerintem most Doflamingo lehet kap egy Hakis Jet pistolt a pofájába.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3149 Dátum: 13 nov 20, 11:19:04 »

Hát ez valami eszméletlenül jó rész volt!!!! Nevet Sajnálom Law-ot még ha nem is a kedvenc karakterem. Ezért Doffyka remélem kap pár arc átrendező pofont Luffy-tól. Meg szerintem már ideje lenne Zoronak is villantania vmi komolyat majd.
Amúgy ezt a szünetet én sem értem, hogy hogy van ez most. Azért még jó lenne vagy 2 részt leadnának ha jövő héten szünet is lesz... bár elég epic vége lett ennek a résznek így a kövi rész eléggé új év gyanús...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 208 209 [210] 211 212 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins