25 feb 20, 20:40:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 210 211 [212] 213 214 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1146617 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3165 Dátum: 13 nov 22, 14:50:46 »

Két kérdésem van a fejezettel kapcsolatban.
A gyerek a magassarkúban lány, vagy mini okama?
Doffy-nak minek a pisztoly?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3166 Dátum: 13 nov 22, 15:50:30 »

Ezen én is filóztam.
Bár Oda szinte mindig pisztollyal viteti be a halálos csapásokat. (Shirohige, Nami anyja, Otohime...) Gondolom kiskorában látott valami pisztolyos kivégzést egy filmben. Tudatalatti zsiger lehet.

De az is lehet, hogy Kairouseki golyó van a stukiban. Hatásos és energiatartalékos.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3167 Dátum: 13 nov 22, 21:06:16 »

Én úgy képzelem el hogy Luffy figyelmes lesz vmi gyilkos szándékra (megfigyelés hakijával) és átküldi a falon Doffy emberét Dellingert így megvédve Bellamy-t és kis erő demonstrálás és düh levezetés is lenne. ikszdé Őrülnék neki legalább észbe kapna Doffy is hogy "huha egy ütéssel kicsinálta az egyik emberemet" Nevet És utána jöhet bármi! Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3168 Dátum: 13 nov 22, 21:29:21 »

Kétlem, hogy Dellinger könnyedén legyőzetésre kerülne. Nem hiába lett beválogatva abba az ötösbe, akikkel a kolosszeum nyertesei mérkőznek meg.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3169 Dátum: 13 nov 25, 14:17:36 »

doffy emberei eddig messze a legerősebbnek tűnnek az összes sichibukai közül. most nem veszem ide pl buggy-t, mert az ő új legénységét még nem láttuk...

gonduljunk csak bele a 4 legmagasabb tisztje közül az egyik már elérte a sichibukai szintet, igaz ő már nem az embere (lawra gondolok)
a másik 3-nak kb olyan erősnek kéne lennie, mint law.

már felsoroltam jó pár pontban, hogy doffy miért nem jó stratégosz... rengeteg hülye döntést hozott eddig is. de 1 valami még mindig nem világos. amikor law sichibukai lett, akkor miért nem ellenezte ezt. elvégre law tudott a legtitkosabb üzletéről. doffynak eszébe sem jutott, hogy majd ezt ki is használja?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3170 Dátum: 13 nov 25, 19:36:30 »

Nem feltétlen erősek, pl az aki alakítgatja a népet játékká annak valószínűleg csak a képessége hasznos. És Lawot is eléggé lenézte hiszen Vergot elégnek gondolta ellene. Kicsit elfogult az emebreivel, vagy csak biztatja őket mint Diamante-t.

Másik meg kevéssé zavarhatta Law, hiszen mögötte áll a világkormány és ez által a tengerészet is, míg doctor house szavára század ennyi haderő nem lépne akcióba, kivétel Kaido aki lehet meg sem jelenik mert Luffyék megölik a teljes családot bosszúból ha dr meghalt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3171 Dátum: 13 nov 25, 20:37:45 »

Doflamingo nem követné el megint azt a hibát, mint Law-nál. Az csak egy dolog, hogy Vergo volt a ''jobbkeze'', de ettől még lehet neki egy bal keze is, aki Diamante. A látottak után nem bizná szerintem Diamantéra a kolosszeumot, ha annyira gyenge lenne.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3172 Dátum: 13 nov 30, 08:24:18 »

Attól még, hogy valaki gyenge, lehet a jobbkeze. Tehát nem feltétlenül ő volt a legerősebb Doffi tag.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3173 Dátum: 13 dec 02, 20:16:18 »

Januárban álltam neki a mangának, tegnap értem be a jelenlegi részt. Epekedve várom a következő részt is Law miatt.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3174 Dátum: 13 dec 03, 00:13:14 »

már felsoroltam jó pár pontban, hogy doffy miért nem jó stratégosz... rengeteg hülye döntést hozott eddig is. de 1 valami még mindig nem világos. amikor law sichibukai lett, akkor miért nem ellenezte ezt. elvégre law tudott a legtitkosabb üzletéről. doffynak eszébe sem jutott, hogy majd ezt ki is használja?
Inkább Jokerhez (az új Batman szériából) hasonlítanám. Kiszámíthatatlan, kicsit őrült, és mindent megtesz, hogy látszólagos, vagy lényeges hatalma legyen. Illetve háttérből jól szövi a fonalat. Amolyan jó "bábmester" Mosolyog

Nem feltétlen erősek, pl az aki alakítgatja a népet játékká annak valószínűleg csak a képessége hasznos. És Lawot is eléggé lenézte hiszen Vergot elégnek gondolta ellene. Kicsit elfogult az emebreivel, vagy csak biztatja őket mint Diamante-t.

Másik meg kevéssé zavarhatta Law, hiszen mögötte áll a világkormány és ez által a tengerészet is, míg doctor house szavára század ennyi haderő nem lépne akcióba, kivétel Kaido aki lehet meg sem jelenik mert Luffyék megölik a teljes családot bosszúból ha dr meghalt.
Azért majdnem megszívták Namiék ellene, ha Brook nem veri át, úgyhogy mondjuk azt, hogy szerencsésen legyőzték őt Mosolyog

Itt most két dolgot feltételezek, ami alap dolog. Law meghal, avagy sem. Azért gondolnám, hogy nem hal meg, mert Oda valamilyen úton-módon még "megmenti" a haláltól, mivel van még terve vele a közeljővőben. Ha meghal, akkor olyan szintű dolognak kell lennie, mint Ace-szel. Nyílván nem olyan nagy volumenű és nem olyan nagy robajjal, mint Marineford-nál, de valamit pluszba elindít Luffy-ban a dühön kívül, illetve a történet is más vízeken fog tovább evezni, azonkívül, hogy meghal Law ugye. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3175 Dátum: 13 dec 03, 00:37:19 »

Ezen a héten lesz manga, vagy csak a jövőhéten?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3176 Dátum: 13 dec 03, 00:43:03 »

Ez engem is érdekelne, mert én mangastream-en úgy láttam az utolsó oldalon kiírva, hogy csak jövő januárban fog jönni az új fejezet, de úgy néz ki lehet tévedésben élek, nem tudom. Ezzel kapcsolatban már nagyon gondolkodóba estem... Gondolkozik
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3177 Dátum: 13 dec 03, 01:19:42 »

A Naruto-t is jövőre írták ki, de már ki jött az új rész. Szal a one piece vagy ezen vagy jövő héten jön ki.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3178 Dátum: 13 dec 03, 01:21:54 »

Igen-igen, ezért is érzem azt, hogy MS-nek ez a kijelentése kicsit félrevezető. Szerintem már ezen a héten szerdán / csütörtökön olvashatjuk az új fejezetet. Mosolyog
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #3179 Dátum: 13 dec 03, 03:59:48 »

A naruto manga témába írta vki, hogy az új év a jumpnál decemberben kezdődik, és a new year issue 2 az december 2. hetét takarja.  Ebben nem vagyok biztos,de legyen így :DDDD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 210 211 [212] 213 214 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins