Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3195 Dátum: 13 dec 04, 21:19:38 » |
|
Luffy azt mondta mind a négy yonkout leakarja győzni. Shankset is bele értve. Ha Big Mom nem hajt fejet előtte akkor nem lesznek szövetségesek. Szóval Lola ide vagy oda, ha Big Mom kalóz király akar lenni akkor semmiféle szövetség nem fog itt kötődni.
Igazából gondolkoztam és szerintem Big Mom megjelenésével már eltudok képzelni mindenkinek ellenfelet a szigeten. Luffynak ott lenne Big Mom, ha le nem is győzi adhatnak egymásnak. Zoronak jutna egy admirális és Sanjinak meg egy Shichibukai. Valamiért eddig is azaz érzésem volt, hogy Zoro vs Fujitora és Doflamingo vs Sanji lesz. Big Mom legénységében is vannak bőven még tisztek akik tudnának kivel harcolni. Nem csak a szalmakalaposokra gondolok itt Flamingo embereire. Ha viszont nem így lesz akkor valóban elfognak menekülni Sanjiék a szigetről más esélyük nincs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 22:11:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3196 Dátum: 13 dec 05, 23:49:53 » |
|
Végre. Egy igazán jó rész volt ez a mostani. Peregtek az események és a lehetőségek és még egy kis harccal is megfűszerezték. Számomra a 2 év utáni részek közül talán a legjobbnak tűnik. Persze embere válogatja, hogy kinek melyik jön be. Remélhetőleg most rendesen felpörögnek az események hiszen az arc vége felé közeledünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3197 Dátum: 13 dec 06, 16:25:28 » |
|
Múltkoriból okulva, Sanjinak nem nagyon volt esélye Doflamingo ellen, így nem hiszem, hogy partiban lenne vele ^^' Zoro helyzete is kérdésesebb Fujitora ellen, habár ott már sokkal inkább Zoro javára hajlok.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
danomics
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3198 Dátum: 13 dec 06, 16:25:59 » |
|
Te jó ég XDXD és valaki mondja még azt hogy a One Piece sz@r meg ilyenek... aki erre a mesterműre azt mondja hogy nem jó arra a kegyetlenségek legkegyetlenebbike várjon Na hogy miről is van szó: megérkezett Big Mom, jelen vannak a kisemberek, a játékok, illetve a Donquixote család csicskái, illetve a franc se tudja hogy még ki látogat ide (ugye ott vannak a szupernovák, Kaido és még rengetegen). Erről ez jut eszembe: Marineford 2.0 Illetve ott van még a Luffyék irány a várba project ugye ott van a Donquixote család legerősebb emberei illetve a tengerészetről egy admirális stb. ez nagyon Enies Lobby feeling Ha azt nézük hogy Enies lobby illetve marineford voltak a manga legjobb arcai, itt megkapjuk a kettő keverékét Ezek mellet még itt van a colosseum a tűzgyümölcs, a vesztesekből játékok csinálása, illetve az előző király sztoija... erre egyszerűen semmit nem lehet mondani... Oda nem ember hanem már-már magasabb kategória XDXD És még sokan nem értik hogy a One Piece miért 1. mindíg az éves listákon A One Piecet tényleg csak annak nem kedvence aki nem látta/olvasta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolfarkas
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3199 Dátum: 13 dec 06, 20:57:18 » |
|
Nagyon jól halad a történet, de szerintem most ez egy nagy vízválasztó lesz úgymond, hogy hogyan tovább. A., Luffy vs Big Mom, Zoro vs Fujitora, Sanji vs Doflamingo Emelett szól, hogy két év edzés után, azt várhatjuk, mostmár meg kell mutatni az erejüket, és le kell győzni ezeket a nagy neveket, hogy igazán Yonkou szintre érjen a csapat, ahogy Luffy kiütötte az 500 milliós öreget, emiatt várhatnánk tőle egy nagy durranást. És ha ez meg van, akkor ott vagyunk, hogy Luffy Yonko, és jöhet Akainu, Shanks, Feketeszakáll, mindenki sorban. Ellene, hogy Sanji pl. Vergoval se nagyon tudott elbánni, Law kb. Luffy szintjén lehet, és Doflamingo könnyen legyőzte, és hogy ha simán győznek akkor az egész tervnek nem sok értelme volt. Akkor Luffyék nyugodtan odasétálhattak volna Kaidohoz, és kihívják egy bunyóra, mert én nem hiszem hogy Kaido erősebb lenne mint Big Mom+Fujitora+Doflamingo együttvéve.
B., Luffyék megküzdenek pár középerős emberrel (Doflamingo 3 embere, Big Mom két embere, Burgess, CP0, van választék) és ez lesz az arc végi nagy harc. A nagyok (Doflamingo, Big Mom, Fujitora) meg vagy egymással harcolnak vagy a tengerészet megpróbálja elkapni Big Momot valami hasonló És akkor ott vagyunk, hogy Luffyék igen igen erősek, de még mindig nem Big Mom-Doflamingo szintűek.
Én a B-re tippelek, ti hogy gondoljátok?
És tényleg ez a legjobb manga, nem agyatlan erősödésről és egyre erősebb, addig ismeretlen ellenfelek felbukkanásáról szól (khm Bleach, khm)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 21:00:25 írta wolfarkas »
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3200 Dátum: 13 dec 06, 22:44:45 » |
|
Egyértelmű:) ez az arc nem olyan feelingjű, mint anno ennies lobby volt. Igaz, hogy túl komoly harcok nem voltak azóta, mióta az újvilágba érkeztek, de azért már egy rakatnyi dolog történt. Ha eddig nem sütött el oda semmit a főszereplőkkel kapcsolatban, nem hinném, hogy most tenné. Am meg szerintem a fishman island volt igazi erődemonstráció. Hordyéket verték le a szalmakalaposok nevetve (megjegyzem annyira nem is nevetve. pl luffy elég súlyos sérüléseket kapott, és a többi szalmakalapos is rákényszerült új technikák alkalmazására, hogy győzzenek) Egy darabig most nem lesz fejlődés. És nem hinném, hogy most olyan nagy párharcok jönnének. Szerintem őrületes kavalkád lesz (azért nem akkora, mint marinefordban)
am meg doffynak nagyn szivítós a képessége, és ha caesar le tudta verni luffy-t, akkor nem hinném, hogy jelenleg luffy képes rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3201 Dátum: 13 dec 06, 22:57:35 » |
|
@vaniliaspudinglover
Azért a Luffy vs Ceasar harcról, csak annyit, hogy Luffy nem akarta bucira verni az 1. körben és félholtra se verni. Simán le tudta volna Ceasar-t, csak neki el fognia kellett, nem félholtra verni. A 2. körben is láthattuk, hogy söpri el Luffy támadása Ceasart jóóóóó messzire. Az öreg chinjao erősebb volt mint Ceasar a luffy ellen való harc alatt, és mégis Luffy volt az aki a földbe döngölte Chinjaot. Szóval nem értem mire föl ez a egy szintre rakás ilyen kis piti csirával. Ne feledd, hogy Law mielőtt kikapott, harcolt 2 admirális szintű ellenféllel ( Fujitora és Doflamingo ), majd megmenekült előlük + a szalmakalaposokat is ki tudta menteni. Azután harcolt talán az ereje 20-30%-ával. Úgy Doflamingot is könnyű lenne kiverni, ha ilyen helyzetnek lenne kitéve. Luffy-nek igenis van esélye Doflamingo ellen.
Igaza van wolfarkasnak. Miért pont most sütné el Oda a meglepetést? Rá ér még.
Big Mom most problémás ellenfél lenne. Erre jó Lola. Lehet luffy nem kötne szövetséget még ha csak ''ideiglenesen'' is, de ott vannak a mugiwara csapat eszesebb tagjai, mint Sanji és Nami. Nami is jól össze barátkozott Lola-val. Nem mintha Lola lenne Bigmom lánya, de nem látok más híres kalóz nőszemélyt mint Big mom. A Big mom ügy le lenne így tudva és mindenki tud koncentrálni az ellenfelére. Franky-nek ott lesz Lao-G és a gyár. Gondolom Robin és Usopp is kap valami Doflamingo családi tagot. Bartolomeo kaphatná Dellingert. Burgess Diamantét. A D-blokk nyertese meg a másik Doflamingo családi tagot. Aztán már csak Fujitora, Doflamingo és a Cp0 marad. Pont Kinemon, Zoro és Luffy-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3202 Dátum: 13 dec 06, 23:04:57 » |
|
Ceasar nem verte le Luffyt, ahogy Hody se csinált semmit Luffyval. Amit csinált azt is úgy, hogy egy démongyümölcs használó a tengerben harcolt. Igazából a gyojin arc egy szánalom volt. Számomra csalódás volt Fisher Tiger is és az is, hogy úgy látszik Jinbei a legerősebb élő Gyojin. Punk hazard is gyenge arc volt egyetlen értelmes ellenfél sem volt. Enies Lobby előtt Blueno elverte Sanjit alig bírta megsebezni őt. utána rommá verte Jaburát aki a top-ba tartozott. Igazából ezért nem indulnék ki Vergoból. Ha valamikor most kell egy értelmes erő demonstrációt tartani. Azért Doflamingo évekig nem tett semmit Law is megmondta neki nem véletlen. Az új világban szerintem ő éppen csak egy közepes kaliber. Csalódnék, ha Zoro és Sanji nem lenne egy szinten egy admirálissal és egy Shichibukaial. Azért valljuk be Aokiji se olyan nagy szám, ha van legalább két fajta hakid. Lehet bebeszélem magamnak, de képtelen vagyok elfogadni, ha most 2 év után megint felmossák a szalmakalapos csapattal a padlót. Ilyet nem csinálna Oda a csapattal főleg nem úgy, hogy semmit nem mutattak még ez idáig.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3203 Dátum: 13 dec 07, 11:02:55 » |
|
Luffy-t nem verte le Ceasar,mert ugye mikor találkozott Luffy Ceasar-al,akkor csak simán elakarta fogni. Ugye ha teljes erővel harcolt volna,Ceasar ellen az elején akkor kétlem,hogy Ceasar letudta volna verni Luffy-t. Ám Hodi ellen azért kicsit nehezebb volt Luffy-nak harcolnia,mivel a tengerben volt,de még igyis szépen kiütötte. Nekem is olyan ez a jelenelgi arc,mintha Enies Lobby-t kapnánk egy kis Marineford-al megspékelve. Ugy itt is van 2 Shichibukai(Law és Doffy)bár Law nemtudom,hogy még annak számit e,nameg 1 admirális és 1 altenengernagy és most megérkezett 1 Yonko is. Na még kitudja,hogy kik fognak felbukkani. Most ugye 3 nagyágyú van a szigeten,Big Mom Doffy és Fujitora. Nemtudom,hogy ki kivel fog harcolni,de szerintem Doffy és Fujitora se számitott rá,hogy Big Mom is felbukkanhat. Ugye Big Mom Luffy után megy,és igy bekell mennie a szigetre mivel Luffy ottvan. S ha mondjuk Fujitora vagy valaki má tengerész,felismerné Big Mom-ot illetve az embereit,akkor máris hivhatnának érősitést a tengerészek. Egy biztos,tiszta káosz lessz ez a végén Szalmakalaposok és Law vs Doffy és emberei, Fujitora és a tengerészek. Szalmakalaposok vs Big Mom. Most Luffy-ék vannak szerintem hátrányban,mivel nekik 2 fronton is kell csatát vivniuk. Luffy-ék ugye intézik Doffyt meg Fujitorat,de Namiek szerintem aligha birnának el egyedül Big Mom-al és emberivel. Hát izgatottan várom a fejleményeket
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3204 Dátum: 13 dec 07, 11:44:06 » |
|
Big Mom a Sunny után fog menni, mivel ott van Caesar. Eddig úgy néz ki, hogy Sanji Big Momékkal, Zoro Fujitorával, Luffy pedig Dofival fog harcolni. A Donquixote család tagjait pedig a maradék szalmakalaposokra, és a megmaradt gladiátorokra bíznám. Azt is fontosnak érzem megemlíteni, hogy ha megmentik Lawot akkor már bebizonyosodik, hogy igazi szövetségese lehet Luffynak. Megbízik benne, és az ő célja talán nem is az One Piece hanem csak a bosszú volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3205 Dátum: 13 dec 07, 11:48:48 » |
|
Egyetértek Beengel Law elrablása illetve elfogása borítékolható volt. Mint Nico Robinnál itt is fontos szerepe lesz, hogy egy erős szövetség kovácsolódjon. Mint Shirohige és Jinbei esete. Nem véletlen vonult érte börtönbe és adta fel a rangját. Viszont nem tartanám jó ötletnek, hogy külön szigetre szakadjon a csapat. Ezt valószínűtlennek tartom. Lesz itt még valami csavar ami fordít a mérlegen. Lehet Doffi befosik és hívja Kaidot:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3206 Dátum: 13 dec 07, 12:28:48 » |
|
Én is hasonlóan gondolom és nagyon benne van a pakliban, hogy Doffy vagy a tengerészet valamit nagyon félre fog érteni Bigmom hajójának megjelenésével. Már ha majd tudomásukra jut, hiszen egy másik rendkívül erős ellenség jelenik meg a színen. Tehát nem lesz elég csak Luffyékra koncentrálni és őt megpróbálni elkapni hanem velük is számolni kell. Márpedig szerintem Bigmom egyenlőre nagyobb veszélyt jelent számukra mint Luffyék. Így nem tartom kizártnak, hogy a tengerészek inkább Bigmommal kezdenek el foglalkozni és ezzel Doffy és családja egyedül marad Luffyékkal. A tengerészek pedig lefoglalják Bigmom kalózait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3207 Dátum: 13 dec 07, 12:52:59 » |
|
Teljesen egyet kell értenem Beeng-el és Hiei-vel. Az hogy most 2 külön szigeten lesznek engem különösen nem zavar, amúgy is szerintem találkozniuk kell Law embereivel és kell minden fajta segítség most a szalmakalposoknak meg Law is ezt mondta nekik. Után szerintem úgy is visszajönnek onnan Dressrosa-ra hogy segítsenek a többieknek higgyétek el olyan kor jönnek vissza majd Sanjiék amkior nagyon kell a segítség... legalább is én így képzelem el a dolgokat... Most amúgy Luffy fogja megmenteni Law életét és így viszonozza a marineford utáni szívességet. Meg amúgy Law megmondta, hogy a D újra fel fogja forgatni a világot és őt vmilyen szinten ez is hajtja vagy éppen annak a kíváncsisága....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3208 Dátum: 13 dec 07, 12:54:55 » |
|
De valyon most Big Mom Ceasart akarja,vagy Luffy-ékat elkapni? Mert ugye hogyha Big Mom elkapja Ceasart,akkor Doffy-nak elég nehéz lessz megmagyaráznia Kaido-nak,hogy hová is tünt Ceasar. Az is igaz,hogyha most Luffy-ék kiszabaditják Law-ot,akkor létrejöhet egy tartós szövetség is a két csapat között. Remélem majd kiderül,hogy ki is volt az a Kora-san akit Law emlitett,mert ő érte akart bosszút állni Law nem? És esetleg Law tudhat valamit a D-kről,mert ugye azt modnta,hogy a D-ujabb vihart kavar majd. Remélem madj magyarázatot kapunk arra is,hogy mi is az a D ?
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #3209 Dátum: 13 dec 07, 13:50:45 » |
|
Szerintem is itt van az ideje annak, hogy kicsit jobban kiismerjük a Szalmakalaposak erejét. Elég illúzióromboló lenne, ha ennyire az elején kikapna a csapat. Na meg azért Luffyt nem akárki edzette 1,5 évig, szóval ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy Donquixote a saját vérébe feküdjön, mint anno Lucci. Fujitora pedig ígéretes ellenfél lesz Zoro számára, mert eddig neki nem volt egy erősebb ellenfél sem Azt viszont kétlem, hogy legyőzné Fujitorát. Inkább egy döntetlent nézek ki belőle, mint mikor Rayleight tartóztatta fel Kizarut. Big Mom pedig lehet nincs is a hajón, szóval nem nagyon merek bármit is írni. Viszont ahogy sokan, én is azt mondom, hogy most Lolának lesz szerepe a történetben. Valószínűleg egérutat ad a következő találkozásukig vagy a Gyojin szigeten áll bosszút, mert amint tudjuk az el fog pusztulni... Ami még mindig idegesít, hogy nem ismerjük a mesterséges Zoanok hátrányát, mert ugye Momo előtt feltűnt Doflamingo arca: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/685/16Azt tudnám leszűrni, hogy képes parancsolni nekik DE Momonosuke gyümölcsét elviekben Vegapunk hozta létre, mégis Doflamingo arca jelenik meg. Magyarán fogalmam sincs róla. Viszont ha legyőzik Donquixote Doflamingot akkor lehetséges, hogy Kaido is célba veszi Luffyékat. A D. pedig... nem hiszem, hogy most fog fény derülni a titkára. Ez mer nem illene ide, de azért leírom: Szerintem Kinemon most megfogja ismerni Zoro auráját és rájön az erejük közti szakadékra. Már nagyon érdekel mikor láthatjuk újra Asura inkarnációját.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
|