wolfarkas
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3210 Dátum: 13 dec 07, 15:29:20 » |
|
Ami még mindig idegesít, hogy nem ismerjük a mesterséges Zoanok hátrányát, mert ugye Momo előtt feltűnt Doflamingo arca: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/685/16Azt tudnám leszűrni, hogy képes parancsolni nekik DE Momonosuke gyümölcsét elviekben Vegapunk hozta létre, mégis Doflamingo arca jelenik meg. Magyarán fogalmam sincs róla. Az a félelem miatt volt, eszébe jutott amit a többi szamurájjal művelt Doflamingo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3211 Dátum: 13 dec 07, 15:47:16 » |
|
A gyojin szigetet, most hogy fel emlegettétek. Már látom előre, azaz sejtem hogy mi fog történni. Ahogy Toshin Raizen is leírta. Lehet még a Gyojin sziget is a céljuk. Emlékeztek még a jóslatra a Gyojin szigetről? Luffy állt egy helyben és tűzet lehetett látni mindenhol. Ez utalhat a pusztítás jelére is. Mi van, ha a Dressrosa harc után a Szalmakalaposok visszamennek a Gyojin szigetre Big Mom miatt? Ha ez meg is történik, hogy Bigmom most tényleg letámadja, akkor Luffy sem marad nyugodtan. Vissza fog menni. A pusztítás jelentheti Big Mom-ot és Luffy azért állhatott a jóslatban mert jön megmenteni őket. Attól a ponttól csatlakozna majd hozzájuk Jimbei. Nagyon úgy néz ki, hogy ez fog történni. Különben is, hogy Big mom arra jár, mi más dolga lenne ott? Nem biztos, hogy Ceasar. Lehet, hogy végül ő, de ha már arra jár, akkor miért ne nézne be a Gyojin szigetre is?
Valahogy így látom az egészet.
Luffy és Zoro, na meg persze Sanji lesz a legbadassebb ha láthatunk valami újat tőlük és érzem, hogy igen. Sanjinak se annyi volt a tudománya, amit mutatott Doflamingo ellen. Tuti van még valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3212 Dátum: 13 dec 07, 22:11:21 » |
|
Szabika:
nah ja, de azt még mindig nem értem, hogy amikor fujitora megkérdezte lawt, hogy luffy a szövetségesed? mert akkor ellenünk vagy. vagy az embered? mert akkor maradsz shichi. akkor miért mondta, hogy szövetség.
ha azt mondja, hogy az embere, akkor egy ideig időt nyer. luffy úgyse menne bele a hazugságba, max ha a csapata rábeszéli, de mire kiderült is volna, akkor is max csak doffy támadhatta volna meg. igaz, hogy doffy még a shichik között is elsőbbséget élvez, de egy admirális nem támadhat meg egy shichit sem, még akkor sem ha doffy erre megkéri. ahhoz előbb el kéne venni a rangját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3213 Dátum: 13 dec 10, 13:08:16 » |
|
Most olvastam el a fejezetet magyar forditással,s igy már minden világos. Law mondhatni feláldozta magát,hogy a Sunny-n lévők eltudjanak jutni a Zou szigetre Ceasar-al. Bár arra,hogy Big Mom megjelenik még Law sem számitott. Az nagyon tetszett még,hogy Luffy ugy viselkedett mint egy igazi kapitány. Most ugye Luffy-ék a palotába tartanak,hogy szétrugják Doffy popoját,de akkor a Colosseumal milessz? Mármint hagyja Luffy,hogy másé legyen Ace ereje,mert ugye ha ő nem harcol,akkor nagy az esély,hogy Burgess szerzi meg. Én annak örülnék,ha Bartolomeo kapná a gyümölcsöt,s ő készségesen leszállitaná Luffy-nak. Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy hogyan fog folytatódni a történet. Mert számomra ez a legizgalmasabb arc,ami eddig volt az One piece-be. Ugye az ellen egéssz erős most,és nem is csak 1 ellenséggel küzdenek,hanem minjdárt 3-rommal is(a tengerészet,Doffy és Big Mom). S ugye itt Doffy elég sokat taktikázik,s szerintem ez teszi őt félelmetes ellenséggé.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3214 Dátum: 13 dec 11, 00:08:23 » |
|
Kb 10 perce jött ki a manga! http://www.mangareader.net/one-piece/731Szerk: Hm...nagyon jóra sikeredett ez a fejezet. Bellamy megint csak egy bokszzsák volt...nem látom értelmét már, hogy minek van még ott. Na de mindegy...talán lesz egy alkalma, amikor luffy-t kisegíti Doflamingo ellen. Úgymond megint láthatjuk luffy ''átállítom az én oldalamra'' erejét, amit mihawk által vehettünk észre. Ez a Bartolomeo egy állat! Meglátja egyből luffy-t, már habzik a szája is. XDDDD Háttal állva mer neki beszélni is. Te jó ég milyen karakter ez. Egyébként rendes is, mert nem hagyta csak úgy ott Bellamy-t. Törődő ember ő is. Usopp hogy felbátorodott, hogy egy kislány az ellenfél. Szegény gondolom még nem tudja mivel áll szemben. És gyerekek...SABO MEGJELENT....ÉLETBEN VAN! Benyögi bartolomeo szövegére, hogy luffy lesz a kalózkirály meg ilyenek, hogy tudom. Lazán meg minden. Ez a lány aki vele van ismeri Robint, szóval Robin csak ismer pár embert onnan. Talán Sabo-t is ismerheti, de nem tudom. Úgy látszik a földalatti kereskedés miatt vannak ők itt. Mivel 100%-ig meg vagyok győződve arról, hogy nem egyedül jöttek, ezért Dragon is erre fele lehet valahol. Viszont akkor lenne is valaki aki törődik Big Mom-ékkal. Ez a legjobb arc eddig. Nagyon sok minden történik. Oda valami fenomenális ahogy ezt csinálja és tartja a színvonalat. Le a kalappal. 10/10.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 00:33:05 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3215 Dátum: 13 dec 11, 01:31:15 » |
|
Nagyon jó rész volt!! Sabo barátunk megérkezett, kiváncsi vagyok, hogy mit tud. Bartolomeo, egyre szimpatikusabb karakter, és Dellinger nem tudta áttörni a falát, pedig azt hittem, hogy a gyerek erős. hmm.. Ja és Sabo nem törte át Barto falát, csak szimplán arrébb lökte, senki nem durvult. A legfontosabb számomra, hogy megtudtuk , hogy a kis csaj a hunyó, őt kell kiütni és megszűnik játékország, de ez nem lesz egyszerű, nem a legerősebb tagok rohamozzák meg a gyárat, szóval kemény küzdelmek lesznek. A kis csaj meg olyan, mint a horror filmekben, hogy gyereknek néz ki, közben meg vagy 50 éves, és pszichopata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3216 Dátum: 13 dec 11, 01:57:57 » |
|
Most komolyan elkezdtem félteni a One Piece jövőjét. Ha a Dressrosa ívben gyakorlatilag MINDEN FEJEZETBEN ilyen kaliberű fordulatok sorakoznak, mi lesz ezután?????? Oda megőrült. Egyszerűen tényleg szavak nincsenek rá, hogy miket művel az utóbbi időben.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3217 Dátum: 13 dec 11, 02:55:39 » |
|
És gyerekek...SABO MEGJELENT....ÉLETBEN VAN! Benyögi bartolomeo szövegére, hogy luffy lesz a kalózkirály meg ilyenek, hogy tudom. Lazán meg minden. Ez a lány aki vele van ismeri Robint, szóval Robin csak ismer pár embert onnan. Talán Sabo-t is ismerheti, de nem tudom. Hát igen, ezek a jelenetek nagyott fognak ütni az animében, ha csak nem rontják el. Habár a OP-sek általában mindig eltalálják a jó jeleneteket, vagy mindegyiket Enies Lobby/Marineford óta nem éreztem ilyenfajta izgalmat a manga iránt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #3218 Dátum: 13 dec 11, 05:00:55 » |
|
90%-ig biztos vagyok benne, hogy Sabo jelent meg. Viszont! Oda szerintem van akkora troll, hogy ezzel a fejezettel az egész világot megszívatta és valójában nem is Sabo az xDDD Na akkor mekkorát néznénk x"DDD Sajnos ez szerintem egyhamar úgysem fog kiderülni. Viszont érdekes dolgok hangzottak el... Bartolomeo szeretne Luffy követője lenni? Talán ő lesz az új társ? Azzal, hogy Sabo valszeg megjelent és kijelentette, hogy tudja hogy Luffy lesz a Kalózkirály... Koala pedig jó barátságot ápol Robinnal... a Forradalmárok is Luffy-t akarják Kalózkirálynak? Hm... elgondolkodtató rész, rég volt már ennyire jó az OP, mint az utóbbi időkben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3219 Dátum: 13 dec 11, 08:55:52 » |
|
Na most úgy látom nagyon kicsi a világ Lehet, hogy csak nekem ütött szöget a fejembe ez a párhuzam, de a Forradalámár, Helyettes Fishman Karate oktató és még Kolala-nak is hívják...hmmm..már találkoztunk vele valahol, hát itt: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/622/17 Szerintem ő volt az, akit Fishman Tiger csapatával utazott, és rabszolga volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3220 Dátum: 13 dec 11, 09:03:02 » |
|
SABOOOOO!!!! El se hiszem, hogy most jelent meg! :D:D Egy kicsit el is sírtam magam. Biztos, hogy a két Koala egy és ugyan az. Mit nem mondjak, remek fejezet volt. Az elején egy kicsit aggódtam, mikor elkezdték 15. alkalommal is felvázolni a haditervet, de ami utána jött. Éljen sokáig Oda!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3221 Dátum: 13 dec 11, 10:07:54 » |
|
Hát igen, az eheti fejezet sem okozott csalódást. Barto tényleg nagy karakter,amint meglátta Luffy-t rögtön elkezdett habzani a szája,s csak háttal álva tudott vele beszélni. Ám azért Barto-nak is vannak érzései,mert nemhagyta Bellami-t ott. És szerintem tuti,hogy Sabo tért vissza mert Luffy mondja is a fejezet vége fele,hogy azt gondotla halott. Kiváncsi vagyok,hogy milyen ereje lehet Sabo-nak,és a legfontosabb,hogy ála jóhelyen lessze Ace gyümölcse is. És találkoztunk Koala-val is,akit még anno a Jinbei visszaemlékezéséből ismerthetünk meg. Valyon ha ők ittvannak,akkor Dragon is errefele koszál valahol?nameg Iva-san ugye. És Luffy-is végre kijutott,igy mosmtár mehetnek egyenest Doffy-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3222 Dátum: 13 dec 11, 10:19:55 » |
|
Gman ez a One Piece téma. Nem értem, hogy jön ide a Naruto. Jah várj... sehogy.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3223 Dátum: 13 dec 11, 13:38:06 » |
|
Jó rész volt, meg nem is:) szerintem
Nem tetszett: -törpök, játékkatona: egyszerűen gagyi. irritáló szereplők, semmi humoros vagy érdekes nincs bennük. eddig csak rinyáltak meg panaszkodtak. Pl: arabastában kohza, vagy skypieán wiper ezerszer jobb volt mint felkelő. -rebecca: a másik irritáló karakter. semmi értelmét nem látom: rá is igaz az, amit fennt leírtam. -colosseum: a one piece viligában ha előrre tudtam volna, hogy lesz egy colosseumos rész, 100x nagyobb dologra gondoltam volna mint ez. picit komolytalannak érzem és még a harcosok sem olyan kirívóan erősek. megjegyzem érdekel a colosseum, de a D-blockból eddig semmit nem láttunk, pedig már megy egy jó ideje. -big mom hajó vs sunny: mutathatott volna legalább másfél oldalban valamit erről az író... remélem nem time skippeli az író ezt a csatát. -picit sok a cselekményszál->nem jut idő sok mindenre, mindenből egy picit kapunk
Közepesen tetszett: -Sabo: egyenlőre inkább a tetszik felé hajlik, mint a közepes. Ritkán mondom ezt, de jó lenne egy érzelmes testvéri szál a történetbe. Emellett van benne sok lehetőség, habár kérdéses, hogy az író kihasználja-e. De azért bízom Odában annyira, hogy jól alakítsa a karakterét, meg a történetét.
Kifejezetten tetszett: -Koala: nagyon jó, hogy az író behozta. eddig azt hittem, hogy róla nem lesz többet szó. ez egy hatalmas jó pont Odánál:) -Felkelők: ha valahová illik a megjelenésük az doffy. gondoljunk csak bele: a felkelők legnagyobb ellensége a kormány. doffy pedig a kormány egyik legnagyobb protezsáltja... Szóval itt pont elvárható a megjelenésük:) -burgess: ahogy néztem kihallgatta azt az igencsak érdekes beszélgetést. lehet tud sabo és luffy közötti kapcsolatról, és ha ő tud róla, akkor kíváncsi vagyok mit lép feketeszakáll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3224 Dátum: 13 dec 11, 14:53:37 » |
|
picit sok a cselekményszál->nem jut idő sok mindenre, mindenből egy picit kapunk
Nagyon jogos felvetés. Mintha Oda kezdene kicsit túl nagyot markolni. Mert oké, folyton van valami meglepetés, de közben a sztori meg csak áll egyhelyben. Oké, hogy így közrejátszik azoknak az elvárásoknak, hogy mindig mutasson újat. Viszont így sok minden egyre inkább eltörpül. Óriási a katyvasz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|