24 nov 14, 18:31:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109759 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3180 Dátum: 13 dec 03, 09:41:44 »

Lesz manga, és ha igaz az, amit a spoiler témába mindjárt bemásolok, akkor... aztakuvva!
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3181 Dátum: 13 dec 03, 18:32:53 »

Emberek...ez valami....ÓLTÁRI JÓÓÓÓÓÓÓÓ FEJEZET VOLT!!!!!!!!!!!  Nevet  Nevet  Nevet  Nevet  Nevet  Nevet

Ne haragudjatok a fenti miatt, de régóta volt ilyen epic fejezet. Nevet
Ez volt az a fejezet, ahonnan már csak akció lesz és beindulnak a dolgok.

Kezdjük is ott, hogy Zoro és Kinemon megmozdulása tetszett a legjobban. Ahogy Zoro és Fujitora kardja összecsapott...wáh kegyetlen. Nevet Zoro szemüvegje is darabokra törött az erejének lökéshullámhától. Nevet
Kinemon is megmutatta, hogy nem olyan könnyen lehet őt se kifektetni. Bár nem volt olyan nagy mozdulat Doflamingo-tól. Ahogy Zoro is visszavágott onnan a mélyből. Nem tudom, de szerintem elsőnek lebecsülte Fujitora Zoro-t. Nevet
Luffy is milyen jó lett volna, ha megütközhetett volna valamelyikükkel. Nevet
Nem bírom már kivárni, annyira izgalmas.

Big Mom-ék is felbukkantak...2 legyet egy csapásra? Milyen jó lenne...
Őszintén...a szalmakalaposoknak nem volt eddig ekkora harcban még része, amilyenek szerintem most következnek. Azt persze nem értem, hogy hogyan fognak a sunny-gon lévő szalmakalaposok, tehát sanji-ék meglógni most. Ott van 2 veszélyes figura is a big mom kalózoktól. Örüljön ha az egyikkel is elbír.

Csak animében ne tolják el ezt az arcot. Olyan jó lesz. Nevet
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3182 Dátum: 13 dec 03, 18:46:28 »

Szerintem, itt jön képbe majd Kid és a szövetsége, nekem egyértelmű, hogy ők Big Mom ellen szövetkeztek, és így bele is tudnak csöppeni a történet szálba. A rész jó volt, Big Mom legénységének a megjelenésére nem is gondoltam nem gondoltam, jó nagy hajója van:DD
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3183 Dátum: 13 dec 03, 18:48:07 »

Na ez a fejzet, valami hatalmasra sikerdett.
Itt már csak egy kis szikra kell,és késsz is a totális háború.

Az nagyon tetszett,ahogy Zoro összecsapott Fujitoraval.
A szemüvege eltört Zoronak,Fujitora erejétől.
Bár szerintem is lebecsülte kicsit Fujitora Zorot,mert azt hitte 1 csapással vége is a harcnak.
Zoro meg szépen odacsapott Fujitoranak.

Nos megjelentek Big Mom emberei is.
Ha jók forditottam,akkor azt mondta az a hosszúlábú csóka,hogy Cesart dobják a tengerbe?
Ahogy látom,akkor Cesar eléggé fél Big Mom-tól.

Kiváncsi leszek,hogy most a hajón maradt csapat mit fog csinálni?
A seggükbe van Big Mom,igy elég nehéz lessz eljutni a Zou  szigetre.
És végre Luffy is beleveti magát a harcba.
Remélem Luffy szétrugja Doffy seggét. Nevet

Ám Big Mom hajója énekelt? smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 19:21:49 írta Lehel94 » Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3184 Dátum: 13 dec 03, 19:00:28 »

Igen, jól hiszed. Nevet Nevet
Amúgy én több spoilert olvastam és azokban többször láttam az asszisztens szót. Gondolom ez azt jelenti h a saját emberei közé akarja, mint (természetesen) tudós.
Luffy a komolyságával még nagyobbat nőtt a szívemben. Pláne ezzel "Kérlek, maradjatok biztonságban" Annyira gondoskodó~ tökéletes kapitány! Mosolyog
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3185 Dátum: 13 dec 03, 19:59:56 »

Hát igen, itt már Luffy érzi az erőviszonyokat..1 admirális, 1 shichibukai, 1 al-admirális, 1 yonkou + legénysége...nem csodálom, hogy mindenkit biztonságra késztet. Szerintem is most becsapódnak Kidék..nem tartom valószínűnek, hogy Shanks-t akaják levadászni.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3186 Dátum: 13 dec 03, 20:02:22 »

Muszáj lesz Kid-éknek, mert amúgy még Law legénységével is Big Mom-ék elég nagy előnyben vannak. Szalmakalaposoknak kell az erősítés.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3187 Dátum: 13 dec 03, 20:16:31 »

Viccelsz a medve rendet rak  Pojén

Hehe ezaz Zóró visszavágón kibelezed ezt a lila tehenet remélem!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3188 Dátum: 13 dec 03, 20:26:06 »

Hát ez vmi eszméletlen jó rész volt. Oda tudja hogy kell meglepni minket! Nevet

Zoro badass lesz és meg van már az ellenfele is Mosolyog (jó lenne egy Zoro vs Fujitora harc majd később Nevet ) Szerintem is lebecsülte egy kicsit Fujitora Zoro-t....

Big Mom felbukkanása meglepet, de nagyon.
@Lehel94: "Then we sink their ship pull Ceasar up from the sea" Én úgy értelmeztem ezt, hogy elsüllyesztik a Sunny-t és utána kihalásszák Ceasart a tengerből.
Kid-ék felbukkanása így már joggal várható mivel elég nagy most a Szalmakalaposok ellenségének száma így egy kis segítség várható tőlük remélem.

Teli izgalommal várom a folytatást. Remélem innentől ilyen jó pörgős és izgalmas fejezetek jönnek...
Szerintem kijelenthetem és sokan egyet értenek majd velem... hosszú idő óta az egyik legjobb fejezet volt ez!!! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 20:28:05 írta chaoslord3 » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3189 Dátum: 13 dec 03, 22:18:40 »

Le a kalappal Oda előtt. Erre megérte várni + egy hetet.
Nem hiszem, hogy Fujitora lebecsülte volna Zoro-t. Nekem úgy tűnt nagyon jó szimata van az erőhöz.
Azt sem tartom valószínűnek hogy Kid és a szövetsége megjelenik, bár kitudja.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3190 Dátum: 13 dec 04, 15:28:29 »

nagyon jó fejezet:)

látszik. hogy Oda fejben már 40 fejezettel előrébb jár, mi meg csak találgathatjuk azt, amit oda már rég tud, kitalált csak még nem rajzolta meg:)

A legérdekesebb szál Big Mom legénysége és Sanjiék. Nem kicsit döbbentem le, hogy feltűnnek már ilyen korán. Mondjuk belegondolva logikus is, hogy caesar kelendő. Mindenkinek jól jön egy ilyen kaliberű tudós a csapatába.
Ennek ellenére szerintem Big Mom nem egyértelműen magának akarja caesart.  Kaido ellen jó fegyvertény, könnyen megzsarolhatja vele akár. A lényeg, hogy a kezei között legyen.
Szerintem sanjiék ezt benézik és caesart el tudják majd venni tamagoék, de valahogy megmenekülnek. Doffy ellen még így is van 1 tuti ütőkártyájuk a kezükben, mégpedig mononosuke.
Kid még tuti nem tűnik fel. Nagy valószínűséggel úgy fog képbe kerülni, hogy ha big momnál van caesar, akkor big mom is ellenség. És ugye az ellenségem ellensége a barátom, tehát lesz egy összetettebb szövetség a jövőben, amibe becsatlakoznak Kidék.

Amit már korábban mondtam bejött, law doffy túsza lett. Law megölése semmit sem ért volna. sokkal többet ér ő túszként, hisz tudja vele zsarolni majd luffyéket is akár.
Law jóidőre kiszáll a ringből, ez biztos.

Már csak a D block lezavarására vagyok kíváncsi, mert azt eddig jobban elhúzta az író, mint a többi blockot. Elvileg már elkezdődött.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3191 Dátum: 13 dec 04, 15:53:39 »

Kid biztos nem lesz Luffy szövetségese, inkább egyik riválisa. Csalódnék Oda-bácsiban, ha Kid szövetségese lenne Luffynak. Nem hiába volt annyira nagyravágyó ő is. GOndolj bele, Luffy és Kid szövetségesként.
Sabaody csak kivétel volt. Akkor egy csónakban eveztek, de csakis a saját életüket mentették - kivéve Luffy.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3192 Dátum: 13 dec 04, 16:22:25 »

Inkább majd Big Mom lesz Luffy szövetségese....szerintem... Nyelvesít
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3193 Dátum: 13 dec 04, 17:21:33 »

Szerintem lassan képbe jön Lola is. Nagyon nagy lenne, ha Lola előbukkanna, hogy: Állj! Ne lőjetek, ők itt a barátaim! ikszdé
Lola ( akiről azt hihetjük, hogy a lánya Big Mom-nak ) lenne az aki a szalmakalaposokat szövetségessé teszi a Big Mom kalózokkal. Kid-ék célpontja is tuti Big Mom. Azért mert hallhattuk Big Mom 2 emberétől, hogy Kid 2 hajójukat is elpusztította.
Drake is Kaido-hoz állt be szerintem.

Én így látom az egészet:

Szalmakalaposok --> Big mom kalózok ( szövetség )  VS  Kaido kalózok <--- Drake és kalózai
            I                                                                                                                      I
            I                                                                                                                      I
Szív kalózok ( Law-ék )                                                                                    Kid, Hawkins és Apoo ( szövetség )

Tehát a Dressrosa történet szál után 2 yonkou csatája folyhat majd Ceasar-ért. Logikus, hogy Big mom is hatalomra vágyik, mert ha Kaido az egyik yonko behódolna neki, akkor 2x akkor területre tehetne szert + ezt ő úgy látja, hogy több édesség.
Azt is el tudom képzelni, hogy Kid-ék szövetkeznek még Drake-el, hogy segítsék Kaido-t. Persze Kid-ék azzal a céllal, hogy 2 yonkou-t üssenek egy csapásra. Na és itt jön a szalmakalapos + szív kalózok szövetsége, akinek amúgy is Kaido volt a célja.

Szerintetek? Nagy háború lenne.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3194 Dátum: 13 dec 04, 17:40:21 »

Mosolyog
Remek fejezet volt!
Áhhh értem! Szóval Donquixote Doflamingo csak móresre tanítja az "emberét", én naiv meg azt hittem, hogy megakarja ölni. Most már őszintén kíváncsi vagyok Bastille altengernagyra... Lehet nem is olyan rossz arc? Vagy csak a műsort próbálta élvezni azzal, hogy tétlenségre utasította az embereit. Vagy Oda csak erő demonstrációt óhajt... Durva lenne, ha Zoro könnyen legyőzne egy altengernagyot, mert Shirohige legénységének is meggyűlt a bajuk az altengernagyokkal.
Hihetetlen hogy lényegében csak a "harc"(nem tudom jó megnevezés-e, mert inkább már háborúra emlékeztet a megannyi ellenfél) előkészületeinél járunk, s máris túlszárnyalja az előző 2 Arc által nyújtott izgalmakat(jó, ott is voltak olyan fejezetek, amikre különösképp vártunk, de ez az én szemembe nagyságrendekkel felülmúlta azt)!
Valami eszméletlen, hogy mennyire ügyel Oda a történet részletességére Nevet Szinte mindenki, ha nem mindenki azt várta, hogy Luffy  majd bemos egyet Égi Démon Doflamingonak, erre a rácsok Kairoseki-ből készültek.  bow
Nagyon örültem hogy Zoro talált kedvére való hamiskártyás ^^" ellenfelet, méghozzá egy admirálist, aki el is ismeri Zorot(habár illene is, mert Mihawk is elismerte anno) Nevet
Na meg azok a mimikák, amikor kiderül, hogy van egy Admirális a szigeten Mosolyog
Amikor már mindenki azt hitte, hogy ennél már nem érhet nagyobb meglepetés/izgalom, megjelenik egy Yonkou HAJÓJA(kiemeltem, mert még nem bizonyos, hogy Big Mom is a hajón van, habár én megvagyok róla győződve, hogy rajta lesz) és Caesart akarják. A Sunny titkos fegyverét igazán használhatnák Nevet megnézném, hogy szakítja fel Big Mom hajójának az oldalát  Ördögi
Természetesen kellett, hogy Luffy kijelentse a seggszétrúgós szövegét  smirksweat
Egyebek mellett, hova lett a CP0? Ők mit fognak csinálni, mire készülnek? Ki(k) fog(nak) ellenük harcolni?

Luffynak érdekes a kapcsolata a Shichibukai tagokkal, vagy elveri , vagy az oldalára állítja őket  Pontosan

• Dracule Mihawk: Elismerte Zorot és tanította őt 2 évig, Luffyt Shanks miatt kímélte valamelyest, de egyértelműen szimpatizál a csapattal
    Sir Crocodile: Elverve és a háborúban Luffy oldalán harcolt
    Gecko Moria: Elverve
    Barholomew Kuma: Segített elmenekülni a Szalmakalaposoknak Sabaody szigetekről
    Boa Hancock: Szerelmes lett Luffyba
    Jinbei: Barát és elviekben csapattag
    Trafalgar Law: Kalózszövetséget kötöttek
    Donquixote Doflamingo: Ellenség, aki még egyenlőre nem harcolt Shichibukai Gari no Luffy-val ^^"
    Buggy: ??? (ide nem tudom mit írjak, mert egyszer már elverte, de 2 év hosszú idő, lehet valami hihetetlen erős lett Nyelvesít)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 17:50:38 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Oldalak: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins