Szerintem meg hiába csinálnak egy az eredetinél táposabb klónt, ha az nem rendelkezik az eredeti logikai tudásával.
Anno Hisbird Susogójával úgy voltam, hogy már tök értelmetlen ez a ultrapáová. Most meg ennél az ezer karu Buddhánál meg tökre azta.
Egyébként ugye volt a tízfarkú démon, most jött az ezerkarú Buddha. A következő mi lesz? Tán a harmincmillió lábgombás ogre?

De már az elején szépen látszik a különbség a csirkepásztor és a favágó között.
Madarász részéről a Szusszanó Róka egy elég szép kis tanknak mondható.

Viszont az, hogy Havasiláma simánt tudott ellene védekezni alap szintű (mármint ezen a szinten annak számító) jutsukkal, az azért nem semmi képzettségre utal.
Meg azért madara részéről is érződik, hogy nem véletlenül fogta be a kyuubit, mert úgy mond van egy kyuubinyi különbség kettőjük között, vagyis úgy hitte...
Első ránézésre, az a ezerkaru Buddha simán lenyomja a Szadomazót. A kyuubi ellen meg elég lenne egy hasra esés.
De he olyan ereje van amit úgy bele merek képzelni...akkor úgy mond modern hadiselésbe átültetve adolog kb így nézne ki.
Madara, egy nagyon spéci tankkal jön, Hashiramánál van egy gépkarabély, de így is kiegyenlített a küzdelem.
Aztán Hashirama előhúzza a halálcsillagot.
Másik dolog, hogy szerintem ez a Buddha, inkább a Szadomazohóz hasonlít. Ha azokat a karokat nem vesszük, akkor az emberi testűk mondhatni ugyanakkor a lehet.
Szerintem őgymond eredetileg mindkét szobor ugyanabból a kollekcióból való. Meg úgymond kitudja minek a csonkjai lehettek azok a Szadomazó hátán. Meg talán lehet az sem a Juubi eredeti teste, hanem inkább egy megfelelő tárolónak mondanám ami később felveszi az alakját. Kb mint az edo tensei, csak itt a tárolónak is vannak kritériumai. Vagy lehet, inkább a jinchuuriki lenne a jobb példa?
De az is lehet, hogy simán csak egy fábol készólt szobor, amit Hashirama alkotott, a senjutsu meg egyszerűen csak a gigászi mérete miatti irdatlan csakra igény miatt kell.