Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2985 Dátum: 13 feb 21, 11:00:54 » |
|
Nekem ami igazán feltūnt,és érdekes,hogy Hashirama ereje a 3 sannin ereje,nem csoda hogy miért álltak olyan csodálattal az emberek az iránt a 3 iránt,ráadásul már tudhatjuk hogy nem szabad őket lebecsülni,pláne ha 3-an váll vállt vetve harcoltak volna,lehet még madarával is felveszik a versenyt. Csak ugye kár,hogy Oro gonosz,a perverz meg halott.
Ez a faelem meg tényleg egészen más szint,mint amivel bármelyik mostani shinobi meg tudna birkózni,talán még madara sem tudja igazán használni,ha képes lenne rá Naruto nem okozott volna neki gondot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 11:04:18 írta Fed »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2986 Dátum: 13 feb 21, 11:21:25 » |
|
A Sannin sosem vette volna fel a versenyt Madarával, pont úgy jártak volna, ahogy az 5 kage: félholtra verve, kegyelemből és szánalomból életben hagyva. Naruto meg dehogy okoz neki gondot, csak még mindig szórakozik (+ ugye félti Obitot). Hol élne már az a seregnek nevezett csürhe, ha Madara bekeményítene? Meteort se kaptak, holott nemigen élték volna túl, ha megidéz párat. A főhőst meg nem belezheti ki a sereg előtt, mert akkor azon menne a sírás, hogy jaj meghalt a főszereplő ez mi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 11:25:43 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2987 Dátum: 13 feb 21, 11:46:04 » |
|
... Most komolyan csak én nem vagyok kiváncsi egy huszonharmadik Naruto + Sasuke sablonra épített párkapcsolat részleteire? ...
Ez nem a huszonharmadik. Ez az első, vagyis a nulladik. Kakashi a Végzet Völgye harc után is megmondta, hogy Naruto és Sasuke élete olyan, mint "ezé a kettőé". A hatalmas, sokkezű Buddha szobor egy pajzsra hasonlít. Vagy mintha azt sugallná, hogy "eddig és ne tovább!". Ebből, amit eddig láttunk, még nem sok mindent lehet leszűrni. Ha valaki csak a Végzet Völgye harcot nézi meg, akkor pl. Narutót is egy komolyabb karakternek vágja le, közben meg egy "idióta". Itt is ez a helyzet. Az igazi részleteket pont az fogja megadni, hogyan ismerkedtek meg és utána hogy alakult a viszonyuk. Elsőre egy kifordított Rómeó és Júlia történet jut eszembe. Ugye két ellenséges klán gyermekének barátságát nem biztos, hogy jó szemmel nézik a klánjaikban.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2988 Dátum: 13 feb 21, 12:09:24 » |
|
Hát nemtudom,nekem az a kép él a fejemben a sereg előttrõl,hogy Madara próbálgatta ott a fa elemet,de semmit nem ért,itt meg Hashi valószínűleg hazavágja a kyuubit,ha nincs susanoopáncél,és narutonak olyan nincs. A sanninos téma meg csak feltételezés,de nem mondhatod,hogy semmi esélyük nem lenne,mivel ahogy írtam nem láttuk őket egymás mellett harcolni,meg valószínű már nem is fogjuk,de sztem max a rinnegan lenne sok nekik(persze a végtelen chakra,meg halhatatlanság mellett xp). Madara meg tök narutos gyereknek,viszon a harc alatt meg part 1 Sasukés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2989 Dátum: 13 feb 21, 13:29:23 » |
|
A végső susanoo és a Kyuubi eddig a legerősebbek dolgok voltak a narutóban, erre most hashirama a kettő ötvözetét legyűri Ennek ellenére tetszett a csata, tömör, epikus kevés dumával, pont ahogy szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2990 Dátum: 13 feb 21, 14:54:53 » |
|
Hát nemtudom,nekem az a kép él a fejemben a sereg előttrõl,hogy Madara próbálgatta ott a fa elemet,de semmit nem ért,itt meg Hashi valószínűleg hazavágja a kyuubit,ha nincs susanoopáncél,és narutonak olyan nincs. Ezzel nem értek egyett,mert KuramaxNaruto formája is teljesen más és más eröt biztosit:Mint 2 Rikudo egyik szem erö ami Susano form,Másik Uzumaki akki test erejét biztositja az megint más formot láthatunk pl külön kezek meg más testi form. ... Most komolyan csak én nem vagyok kiváncsi egy huszonharmadik Naruto + Sasuke sablonra épített párkapcsolat részleteire? ...
Nos ez tévedés ,senki se mondott ilyen kivéve annyi,hogy Kakashi végzet völgyén mondta,+Tobi megerösitet,Többiek más szituban vannak mert mindenkinek akkad riválisa aki szivesen elverne^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 14:55:53 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2991 Dátum: 13 feb 21, 16:14:28 » |
|
Hashiramának az a buddha bigyó amit használ a fejezet végén csak nekem tűnik túl nagynak? Láthattuk a kyuubit (teljes alakú kyuubit) és olyan kicsi ahhoz a buddhához mintha egy 2méteres embert össze hasonlítanák egy macskával. Sőt még lehet annál is nagyobb a különbség... Szerintem ez még a juubynál is nagyobb lehet amit hashirama megidéz vagy pedig ugyan akkorák, de elképesztően nagy az a cucc ... Nem értem amúgy, hogy madara miért nem használja a hatalmas susanoot (ami véleményem szerint sokkal nagyobb mint a kyuubi) ami a hegyeket is ketté csapja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2992 Dátum: 13 feb 21, 21:27:50 » |
|
Hát az a szobor bakker enyhén túl nagy , jó sokáig faraghatta Hashi Az ellen tényleg a óriás susanooval kéne menni , azt is elég nehéz elhinni hogy a susanoos páncélú kyubit is leverik. Sasuke meg csak simán felgyújtaná a szobrot , na madara no amaterasu ? Most már tényleg kiváncsi vagyok ezek után valóban direkt vesztett vagy sem Madara.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2993 Dátum: 13 feb 21, 21:48:22 » |
|
Az esetleg eszetekbe sem jutott, hogy akkor még esetleg Madara nem is rendelkezett a végső Susanooval? Lehet, hogy ahhoz a hatalmas Susanoohoz pont Hashirama DNS kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2994 Dátum: 13 feb 21, 21:57:01 » |
|
Nem valószínű. A Hashiramával való harca után meghúzta magát, illetve meg kellett húznia magát, mindenki halottnak hitte és elég feltűnő lett volna egy akkora döggel, bárhol is "teszteli". Amellett ki volt jelentve róla, hogy aki látta, nem élte túl, gondolom nem tanyasi emberek ellen arcozott vele.
Eddig kb a harc elejét láttuk, nem értem mit izélnek itt az emberek, hogy "hol van már az óriás Susano'o", amikor azt a Kyuubi "elvesztése" után is elég, ha betolja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2995 Dátum: 13 feb 21, 22:01:27 » |
|
Ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy kell a DNS. Tesztelhette máshol is ahol azt sem tudták, hogy ő kicsoda. (Nagy a világ) Ha valahol ismert helyen használt volna bármilyen Susanoot is (és itt mindegy, hogy mekkora) arról biztosan tudnának valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2996 Dátum: 13 feb 21, 23:00:26 » |
|
Ömm igazából nem hinném,hogy a végső Susanoo,és az az előtti formája között olyan nagy méretbeli különbség lenne,ráadásul a kyuubin valószín végső susanoos pajzs van,az meg csak erősebb mint egy sima benga végső Susanoo. Az amaterasus ötlettel meg csak annyi a gond hogy: 1. Míg az a mennyiségű fa elég ,addig Szöszkét 6x agyonvágná susanoostul a szoborszerű izé,akkora. 2. Fel sem látna a szobor tetejéig,max derékig... Xp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2997 Dátum: 13 feb 22, 01:13:57 » |
|
Madara a végső susanoot használta, nézzétek meg a 588.fejezet 16.képét ott jelent meg először a végső susanoo és hasonlítsátok össze a 620.adik fejezet 16.képével, nekem ugyanannak tűnik, a mérete is stimmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2998 Dátum: 13 feb 22, 12:52:14 » |
|
Én most azt bírnám, hogy az lenne, hogy az egyik Naruto érzett valami különös chakrát konohából, ezért egyből odament megnézni, hogy mi az... Ha egyszer csak betoppanna Sasukéékhez az hatalmas lenne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2999 Dátum: 13 feb 22, 13:23:03 » |
|
Arra a kombinációra még senki sem gondolt, hogy mi van, ha Hashinak sikerül Sasukét Madara-ellenes gondolkodásra bírnia, Madara pedig a nagy csetepaté közben Narutonak tart egy kis töriórát, ahol Hashi tűnik fel negatív fényben? :D:D Mókás lenne, ha egy Sasu vs Madara, ill. egy Hashi vs Naru párharcra kerülne sor Ez lenne az igazi fordulat aztán persze a csa kegy maradhat elvén megvalósulhat a Naru vs Sas epic fight is
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
|