Dani
|
 |
« Válasz #3015 Dátum: 13 feb 24, 00:46:48 » |
|
Már ne is haragudj, de egyik hasonlatod gyengébb volt, mint a másik.  Nem az a probléma, hogy X nagyobb Y-nál. Hanem, hogy lassan már átlépünk Dragonballba, és költöztethetik a shinobikat a Namekra, mert 2 suhintással szétgyalulják a Földet. Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy: A Narutoban nem a méret a lényeg. És ez immáron már nagyon-nagyon-nagyon fel lett rúgva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3016 Dátum: 13 feb 24, 00:49:10 » |
|
az elsőn kívűl melyikkel van bajod? o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3017 Dátum: 13 feb 24, 15:13:07 » |
|
i lenni o, sark lenni gyengepont. Video? Azt meg csak ugy hozzá írtam, a fölötte lévö hsz-om utohatásaként. Mindenesetre mig a szobor csak feszit a roka elött nem vonnék le elhamarkodott következtetésekwt. Az tény, hogx elszálltak az eröviszonyok, de azért Kisho sejtette régen is, hpgy Orochimaru hatalma sokkal nagyobb, mint amit q part 1-ben láttunk,, hogy a kyuubi ereje spkkal nagyobb az akkori magasnak látszó szintnél, ls általában, hogy solkal nagyobb erök vannak, mint amik akkor mozogtak a manga világában. Talán manapság kicsit elszállt, de itt most a világ legnqgyobb eröinek összecsapásait látjuk, a kyuubi igazi ereje pedig a hatalmaas chakrája. A legnagyobb töle látott bijuu-bomba amit azután eröltett ki magából Narutoban, hogy az ereje nagyrészét elvette, volt vagy akkora, mint amiket a Juubi dobál, ha nem nahyobb. Az, hogy Madara ennyit hoz ki belöle, és hogy q fa elem, ami sajátod kapcsolatban van a chakrájával és képes elnyomni, meg lecsapolni nyiéván el fog vele bánni dzámomra nem kissrbíti az erejét, és nem húzza le Hasisék szinrjére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 15:24:29 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3018 Dátum: 13 feb 24, 16:21:01 » |
|
Annyit fűznék hozzá, hogy az a vízesés és az a kráter se shurikenektől lett. Mióta megtudtam kik harcoltak ott világos volt számomra, hogy két iszonyatosan erős már már isten szintű shinobi harcolt ott. Nem véletlen lettek legendák.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3019 Dátum: 13 feb 24, 16:34:35 » |
|
Kisho sejtette régen is, hpgy Orochimaru hatalma sokkal nagyobb, mint amit q part 1-ben láttunk pont ellenkezőleg látom, a part 1ben Kakashi összef*sta magát tőle, Sasuke aki már akkor majdnem kage szintű embereknek rohangált neki félelem nélkül Marcsi ellen mondta azt, hogy "ez egy teljesenmás szint" (lehet h' rosszul idéztem)... a part2ben meg Kishi kitalálta hogy (még ha nem is teljesen egészségesen és felkészülten) de egy 13 éves kissrácot nem tud lerendezni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3020 Dátum: 13 feb 24, 17:03:53 » |
|
Meg elszorakozott a harmadikkal, az utolsó pillanatig körberöhögte, stb. pont ereöl beszéltem. És Sóskát ott félholtan is lerendezte. A megszállással sült fel, miután könnyedén harcképtelenné tette. De ha Itachi nincs, végül az is sikerül amint Sóska eléggé kifárad.. Hmm... Igy belegondolva, talán oda akarja küldeni a csatatérre, aztán félholtan összeszedni, házhoz vitetni, és ugy megszállni. Amikor azt mondta, nonccs hozzá elég ereje az amugyis frissen feltámadva történt, mielött kivette Kabutoból ami nem oda tartozott, és felszerelkezett senju dns-el is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
 |
« Válasz #3021 Dátum: 13 feb 24, 20:41:19 » |
|
Sosem lehet tudni, hogy Orcsi mire készülhet, nos... nekem túl "kezes" báránynak tűnik. Még ha ő az "igazi" fő gonosz, aki akkor is gonosz marad, ha többször megölik és ő többször is életre kell, vagy életben maradt közte.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3022 Dátum: 13 feb 25, 14:05:07 » |
|
Nah, ezt a lemaradásomat is behoztam...félrepislantok erre 4 hokage a pályára kerül. Kellemes meglepetés, bár nem váratlan. Mindig is volt egy olyan érzésem, hogy Hashiramát még látni fogjuk nem csak flashback formátumban és miután Madarát elővette Kishi, nálam már csak a mikor volt a kérdés. Sarutobit nem igazán hiányoltam, de jó látni az öreget, 2.0 nem túl szimpi de nem lehetett kihagyni a gyülekezőből, Yondaime pedig a személyes kedvencem úgyhogy remélem a kibeszélő-show után nem tüntetik el őket piffpaff. A csatamezőre ráférne az erősítés, a sztorira meg pláne. Sok érdekes találka és párbeszéd, a csatákról nem is beszélve, alakulhatna ki. Úgy gondolom mindenki egyetért abban, hogy Madara még csak játszadozik a fiatalsággal, de ha mondjuk a 4 hokage beszambázna a térre, akkor már változna a helyzet. Én ebben látom a lehetőséget arra, hogy Madara komolyan kezdjen el harcolni.
A sok "Vajon mi lesz Sasukéval? Megtér vagy pusztít?" téma csak most lett releváns, attól függően, hogy Hashirama mit mondókál neki még lehetne egy picike esély rá, hogy lógva hagyja a falut. Hashi egészen team-Uchiha ízű karakter szóval még bármi megeshet. Azt se szabad azonban elfelejteni, hogy nem csak ők ketten vannak abban a szobában, 2.0 és Orochimaru még tekerhet egyet-kettőt Sasuke nézetein, főleg ha azt nézzük, hogy Oro egy természetes manipulátor, 2.0 pedig erősen úgy tűnik, hogy 'Gonosz' címkéjű acélskatulyába rakta az Uchihákat.
Olvasgattam visszafelé is és láttam, hogy többen meglepődtek vagy csak nem jó szemmel nézik Hashi és Madara kapcsolatát. Én személy szerint mindig is így képzeltem a hátterüket, elég egyértelmű volt a párhuzam köztük és Sasuke-Naruto páros között.
Most már csak tényleg az lenne vicces, ha Naruto valahogy odakeveredne. A beszélgetés sokkal érdekesebb formákat vehetne fel. Amúgy nem is lenne lehetetlen, hisz a mostani formájában jó az érzékelő képessége, és 4 hokagét nem kiszúrni...hát, rá lehetne fogni, hogy a harc hevében nem tűnt fel neki, de ha mégis feltűnt neki, akkor egy szavam sincs. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3023 Dátum: 13 feb 25, 18:09:52 » |
|
... A harc koreográfia kb minden egyes porcikájáról lerí az amatőr munka.  ... Kifejtenéd pontosan mikre gondolsz itt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3024 Dátum: 13 feb 25, 22:38:38 » |
|
Nem kell elszállni a szobor méretétől, Kurama ekkora Bijuu bombákat csinál jobb napjain....... A történet során meg többször ellett mondva, hogy Hashi és Madara erejéről legendák keringtek, sőt, mindketten képesek voltak irányításuk alatt tartani a legerősebb bijuut a kilencfarkút. Mit kell értetlenkedni, már a történet legelején is várható volt, hogy egyszer Naruto békét fog kötni Kuramával, Sasukénak meg ehhez mérten kell power upot kapnia, amit utólag ki is talált Kishi hogyan....
Most, hogy a történetben a 2 főszereplőnek és a 2 legendásan legerősebb karakternek ekkora az ereje miért meglepő és miért kell ezen kiakadni?..... Ne legyünk a megszokások rabjai, a világ fejlődik, ahogy a sorozatok története is....Minden hasonló karakterfejlődéses story végén óriási különbség van a főszereplők erejében mint az elején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3025 Dátum: 13 feb 26, 10:28:10 » |
|
A gond ott van, hogy ha a főhős ilyen erős lesz/lett akkor nem marad ellenfele így vagy vége lesz hamar a mangának vagy újabb gonosz karaktereket kell majd kitalálni. Ezt viszont nehezen veszik majd be az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3026 Dátum: 13 feb 26, 12:04:02 » |
|
Köztudott, hogy Kishi be akarja fejezni a Naruto-t, szóval az első opció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3027 Dátum: 13 feb 26, 16:46:35 » |
|
Szerintem Orochimarunak már nem opció Sasuke testének megszállása, mert elfoglalta az egyik fehér Zetsut. Javítsatok ki, ha tévedek, de a következő testváltás ideje így 2-3 évet tolódik. Szerintem Oro most boldog, hogy ha már a Sharingant nem sikerült megszereznie, legalább szert tett Hashirama sejtjeire. Így elkezdhet kísérletezni a Mokutonnal és akár a teljes formájában használhatja majd a Senjutsut is, amit eddig az előző testeinek gyengesége miatt nem tudott megtenni. Ráadásul még a karjait is visszaszerezte. Meg sem lehet becsülni, hogy mennyivel válhatott erősebbé most, mint amit a Part II elején láttunk tőle. Fő antagonista szerintem már nem lesz belőle, mert ez a szerep egyértelműen a Tobi-Madara párosnak jár, de ha véletlenül Kishimoto meggondolná magát, és lenne egy Part III, akkor talán betölthetné ezt a titulust. Persze ott már jelentős változások kellenének, hogy még izgalmas legyen a történet. Akár egy újabb generációváltást is el tudnék képzelni, ahol Narutoék korosztályából kerülnek ki az új senseiek és klánvezetők. De ez már fantazmagória.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 16:47:24 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3028 Dátum: 13 feb 26, 16:53:35 » |
|
Nem tudom... én valahogy Tobit és Madarát nem érzem fő gonosznak. Obito lelkitoprongy és nekem nagyon hiányzik belőle valami. Madarát- bár a történetét még nem ismerjük teljesen - szintén nem tudom elképzelni, bár legalább benne meg van az, amit Obitoban többek közt hiányolok: az emelkedettség és a vezetői képesség. Ok, most lehet érvelni, hogy Akatsuki stb. de ezt mind Madara nevében érte el, s egy álarc mögé bújva jelentősen könnyebb ilyen eredményeket elérni. Orochimaru:  :D:D ő még alkothat valamit, de elég erőltetett lenne, ha ismét ő lenne a fő gonosz. (amúgy szerintem tiszta Michael Jackson  )
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3029 Dátum: 13 feb 26, 18:10:26 » |
|
A feher zetsu megszallasa mas modszerrel tortent, mint egz igazi gazdateste. Inkabb asszimilacionak mondanam. Amugz ay akatsuki ellen is a teljes part 2-ben jatszott, igy, vagy ugy, meg a shinobi vilag ellen es sajat celjaiert. Sosem vette el tole Kishi egyertelmuen rtelmuen a fogonosz rangot, olyan egy nagy vegso boss viszont nem hiszem, hogy lesz a mangaban. Ha megis, akkor az Oro lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|