25 jún 09, 23:02:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2193066 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #2970 Dátum: 13 feb 20, 18:52:35 »

A senpou nem a sennin mód technikákat takarja? ergo sennin módban van, utána idézi meg azta nagy buddhát.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #2971 Dátum: 13 feb 20, 18:56:33 »

Dede Nevet azért vannak azok a jelek az arcán. Saját hozzászólásomban fejtettem ki , hogy valószínűleg honnan tanulhatta a Sennin formát. Maga a jutsu saját fejlesztés lehet. nem gondolom , hogy abban az időszakban sokan használtak volna ilyen fa elemű jutsut Nevet
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #2972 Dátum: 13 feb 20, 20:14:19 »

A Kyuubi Susano'o páncélján és Hashirama sennin formáján teljesen meglepődtem :O (ez utóbbi mondjuk várható volt). Én is lehetségesnek tartom, hogy Hasis remete formájának köze lehet a csigákhoz. Szerintem nagyon hasonlítanak az arcán megjelenő jelek, Tsunadéire.
Így már elég valószínű, hogy a sennin formának is több szerepe lesz a jövőben (Narutora gondolok most). Lehetne ez a következő lépcsőfoka az ereje fejlődésének (szerk.: mármint a sennin forma fejlesztése és/vagy kombinálása a kyuubi formával), ugyanis egyelőre ez a kyuubi forma édeskevésnek tűnik Madara ellen, aki egy Bijuu bombát is fél kézzel hárít a legyezőjével...
Negatívum egy picit viszont szerintem is, hogy Madara és Hashirama kapcsolata megint csak ezt a Naruto-Sasuke sablont követni látszik (de meglátjuk mi lesz még). Na mindegy kíváncsian várom a következő fejezetet is, mint mindig! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 20:16:37 írta Gaburieru » Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #2973 Dátum: 13 feb 20, 20:15:33 »

Egyenlőre csalódás ez a csata. Ez alapján kb 5 perc lesz a Sóska vs Naruto is, hiszen mindketten előveszik a legerősebb technikájukat, támadnak és ennyi.

Vagy egymásra dobálják a legnagyobb jutsuikat, és ha kifogytak a naftából, akkor jön a taktikázás. (bár Narutonál ez nem fog előállni.)

Nekem hihetetlenűl tetszett ez a manga. Hashi és Madara áhh két állat..  bow
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2974 Dátum: 13 feb 20, 20:49:40 »

Nos mit is mondjak tudtam,hogy valami hatalmas harc lesz ,de hogy ennyire durvát még nem láttam.Szinte az egész területeket változtatják meg. Azon agyalok ha ezek Rikudo fele-fele erejét képviselék gyerekei akkor vajon mekkora erreje lehet rikudonak.
Nos tetszett Kuramasusano form Nevet,és megint megtudtunk újabb techikát Hasimarán Senju mód nekem tetszik aza form^^
Semmi kétség NarutoxSasuke reakónicájóra tehát eza átok amitt Rikudo 2 fia óta megy az csak akkor lesz vége ha végre idösebbik nem csak elismeri és legyözik hanem végre barátság is lenne köztük akkor az átoknak vége lenne Mosolyog.
Most kifejezetten,én is akkarok láttni SasukeXNaruto harcot van olyan érzésem hasonló szitu lesz mind2 eza 2müvel Mosolyog
Jeleleg van idejük,hogy sok techinákat csiszolni háború során .Még utóirat nekem az tetszik,hogy hogyan ismerték meg egymást engem mondjuk érdekel,de rövidre fogják többit Anime részre tegyék ki majd.
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #2975 Dátum: 13 feb 20, 21:05:18 »

Én azt várom már, hogy kiderüljön hogy szerezte meg Madara Hashi sejtjeit. Illetve azt, hogy élte túl, már ha túlélte, itt kérem már minden lehetséges...  Pojén

A másik oldalról, Hasis hogy nem vette észre, hogy megszerezték a sejtjeit (gondolom nem csak némi vér kellett hozzá) ? Utána pedig nem tudta volna megölni az elfajzott kis barátját? Itt még sok trükközés és taktikázás lesz. Még nem érdemes azon sírni, hogy ez csak egy "ki üt nagyobbat harc".

Kurama meg valószínűleg nem érezte magát jól a susano páncélban, ha inkább a Nari pocit választja. Kíváncsi vagyok, hogy az ő oldaláról mennyire lesz ez a szituáció boncolgatva? Nem lenne jó, ha csak eszközként rángatnák ide-oda végül Mitoba. 
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #2976 Dátum: 13 feb 20, 21:38:00 »

Na sikerült elolvasnom a mangát és wow!

Szerintem egészen tűrhető rész volt, bár én azt hittem, hogy Madara majd a Kyuubit fogja megidézni, de végül is mi is volt az amit megidéztek? a Kyuubin ilyen páncél? vicces azért!
Hm... valahogy olyan nosztalgikus, látni őket kisgyerekként...  ikszdé ezt azért kivételesen nem találtam volna ki, de ebből egy csomó dolog következtethető ki, mint például, hogy olyanok voltak mint Kakashi és Gai, vagy Naruto és Sasuke! vagy mint... Obito és Kakashi.
Semmi bajom a fejleményekkel, de ez most csalódásként ért. Ezt ismételgetni folyton h kiskorukban találkoztak és gondolom haverok lettek, de aztán biztos történt valami és tessék, az egész shinobi világ veszélyben van!
ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 21:38:55 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #2977 Dátum: 13 feb 20, 21:42:29 »

am lehet h' utálni fogtok ezért de csak engem emlékeztet egy icipicit a Pokémonra ez a fight? :/
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2978 Dátum: 13 feb 20, 21:46:41 »

Én nem utállak. Sőt, kimondottan egyetértek.

Szerintem egészen tűrhető rész volt, bár én azt hittem, hogy Madara majd a Kyuubit fogja megidézni, de végül is mi is volt az amit megidéztek? a Kyuubin ilyen páncél? vicces azért!

Madara a Susanooját húzta rá a Kyuubira.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Karfiol
Újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #2979 Dátum: 13 feb 20, 22:38:24 »

Tobi szavainak nem igazán lehet hinni.
Madara ilyent nem mondott, épp ellenkezőleg: Az egész Kagés harc alatt azt szajkózta, hogy Hashirama az egyetlen, aki még most is meg tudná állítani őt.

Azt gondolom véletlenül sem forgattad végig az agyadon hogy Madara elég sok információval látta el Obito-t hogy Madarának adhassa ki magát, elvégre ráhagyott mindent hogy legyen egy holdszeme terve.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #2980 Dátum: 13 feb 20, 22:40:19 »

...
De nem lehet alkalmatlan a test, mert az eredeti DNS!-ét használja fel, abból klónozza az egyperegy másolatot, annak is ugyanolyan erősnek kell lennie, az is determinált, nem lehet igény szerint csak félmásolatot, vagy kétharmadosat készíteni. Viszont erősíteni lehet rajta, bizonyos DNS módosításokkal (gyengíteni is lehetne, csak annak semmi értelme sincs) valóban létre lehet hozni egy szuperhibridet, ami üti az eredetit. Szóval, amit mondtam szupermadara létrehozásáról korábban, az visszavonom.
Képzeld elúgy, mint ugyanannak az emebrnek kétklónját. Az egyik egészségesen fejlődik, megkapja a kellő tápanyagot, meg ilyesmi, a másik pedig nyersanyag hiány és egyebek miatt nyomoréknak születik. Uggyanabból az alapból kiindulva kapunk például egy Bruce Lee 2.o-át, meg mondjuk Hawking professzorhoz hasonló testi adottságokkal bíró alakot.A juts határozza meg milyn minőségben épül fel a dns-ből a test, menynire közeltheti meg az eredeti állapotot.
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2981 Dátum: 13 feb 20, 23:14:38 »

Nos,hogy HasimaravsMadara harcot lesve és a régi mangákat nézve azon agyalgatok,hogy Madara nem ugy törödik Obitoval mintha testvére lenne?Vagyis hogyis mondjam mintha öt láttná rajta szerintetek? Manapság viselkedései vele szemben olyanak tünne?És nem csak azért,hogy élesze fel öt mellete...
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 23:16:04 írta Pein7 » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2982 Dátum: 13 feb 20, 23:25:47 »

Szerintem meg hiába csinálnak egy az eredetinél táposabb klónt, ha az nem rendelkezik az eredeti logikai tudásával.

Anno Hisbird Susogójával úgy voltam, hogy már tök értelmetlen ez a ultrapáová. Most meg ennél az ezer karu Buddhánál meg tökre azta.

Egyébként ugye volt a tízfarkú démon, most jött az ezerkarú Buddha. A következő mi lesz? Tán a harmincmillió lábgombás ogre? smirksweat

De már az elején szépen látszik a különbség a csirkepásztor és a favágó között.

Madarász részéről a Szusszanó Róka egy elég szép kis tanknak mondható.  Kúl Viszont az, hogy Havasiláma simánt tudott ellene védekezni alap szintű (mármint ezen a szinten annak számító) jutsukkal, az azért nem semmi képzettségre utal.
Meg azért madara részéről is érződik, hogy nem véletlenül fogta be a kyuubit, mert úgy mond van egy kyuubinyi különbség kettőjük között, vagyis úgy hitte...

Első ránézésre, az a ezerkaru Buddha simán lenyomja a Szadomazót. A kyuubi ellen meg elég lenne egy hasra esés.
De he olyan ereje van amit úgy bele merek képzelni...akkor úgy mond modern hadiselésbe átültetve  adolog kb így nézne ki.

Madara, egy nagyon spéci tankkal jön, Hashiramánál van egy gépkarabély, de így is kiegyenlített a küzdelem.
Aztán Hashirama előhúzza a halálcsillagot.

Másik dolog, hogy szerintem ez a Buddha, inkább a Szadomazohóz hasonlít. Ha azokat a karokat nem vesszük, akkor az emberi testűk mondhatni ugyanakkor a lehet.
Szerintem őgymond eredetileg mindkét szobor ugyanabból a kollekcióból való. Meg úgymond kitudja minek a csonkjai lehettek azok a Szadomazó hátán. Meg talán lehet az sem a Juubi eredeti teste, hanem inkább egy megfelelő tárolónak mondanám ami később felveszi az alakját. Kb mint az edo tensei, csak itt a tárolónak is vannak kritériumai. Vagy lehet, inkább a jinchuuriki lenne  a jobb példa?

De az is lehet, hogy simán csak egy fábol készólt szobor, amit Hashirama alkotott, a senjutsu meg egyszerűen csak a gigászi mérete miatti irdatlan csakra igény miatt kell.

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #2983 Dátum: 13 feb 20, 23:33:30 »

Én az utóbbira szavazok a mukoton szóval a nevében valószínűleg ez a stájsz. Meg mintha valaki írta volna, hogy láti véli a fején az előző két facuccost. A mazoról meg mintha özölték volna, hoyga juuby eredeti teste.
Naplózva
achef
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2984 Dátum: 13 feb 21, 08:23:09 »

nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy hasis-ráma csigákkal áll szerződésben? (csak mert az unokája is, szerintem ez édes kevés, esetleg amiért elfogadható volna az a gyógyító ereje, de még így sem hiszem)
lehet a békákkal is (a szem körül kirajzolódó vonalak miatt)
vagy mondjuk Ent-ekkel (megidézhetné a Fangorn erdőből Szilszakált ikszdé)
vagy mondjuk egy teljesen új szint - nem állatokkal, hanem buddhákkal....
vagy ami elég kifacsart poén lenne - a Scary Movie 2-ből Kurta Kender-szörnyét is megidézhetné Nyelvesít
viccet félre téve... Gondolkozik szerintem nem csigás lesz, hanem vmi egészen ÚJ, ami szerintem vmilyen módon kapcsolódni fog a fákhoz/erdőkhöz...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins