24 nov 29, 04:52:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 867 868 [869] 870 871 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035524 alkalommal)
0 Felhasználó és 67 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13020 Dátum: 10 dec 01, 11:18:14 »

Szia! Az a helyzet, hogy ott van az apokalipszis klán, de én is keresek magyarokat, angolokat a haverom klánjába, mert sokan inaktivak lettünk. Miénkbe is jöhet bárki, a neve Ph team hungary. Irj a klán vezetönek (0414setsuna) egy pm-et vagy itt fórumon, vagy naruto-arena-n, és biztos bevesz! Nevet
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13021 Dátum: 10 dec 01, 16:13:08 »

na igen az apokalipszisba szabad a bemenet, de természetesen jó játék is kell a bent maradáshoz
sajnos a klán jelenleg rossz napokat él meg, de éppen kilábalóban van(túl sok szintet vesztett a klán) de mivel én is egyre aktívabban fogok játszani és így visszahozom az elvesztett xp-t, de jó lenne ha az a bizonyos klántag is behozná azt amit elvesztett a magyarok talán eddigi legjobb klánjától
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13022 Dátum: 10 dec 01, 18:56:37 »

az én klánom a phth vagyis ph team Hungary nos csak  8 vagyunk de aktiv:) aki szeretne jelentkezni  az keresse Broly007 -et Kúl  amugy ez a team egész jó chouji rin sai
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 01, 20:09:21 írta hogojoo » Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13023 Dátum: 10 dec 01, 20:32:40 »

Ok, azt hiszem öt is keresheti, de nekem Setsuna jó haverom, és ö a clan vezér. Nevet Amúgy igen, mostanában voltak páran, akik alig játszottak, és kicsit megfogyatkozott a klán. Set visszatért, és ezért is várja az új tagokat, hogy jöjjenek a phth-ba. Ö mondta azt is, hogy keressek embereket, ezért gondoltam szólok, hogy aki akar, jöhet. kacsint
Naplózva

Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #13024 Dátum: 10 dec 01, 21:03:59 »

Hungary szeretnék belépni, igaz eddig inaktív voltam de elkezdek normálisan játszani.
highest streakot felhúzom és ha bele egyezel vagy valami ilyesmi akkor pm-et küldhetnél egy fincsi msn címmel ellátva hogy ne itt kelljen offolni.

Emellett van egy jó kis taktikám a clan felhúzásához Nevet
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13025 Dátum: 10 dec 02, 01:07:48 »

rendben elküldöm az msn-címem és akkor majd ott megbeszéljük...majd a karakteredre kíváncsi vagyok, tehát majd azt valamikor linkeld be
amint látom egy újabb magyar klán tör felfelé Mosolyog sok szerencsét de annyit mondhatok h az eddigi rekordot nem lesz egyszerű felülmúlni Mosolyog(188.helyezés és 33.szint a klánnak)
am szerintem a chouji,rin,sai csapat nem olyan remek, persze ha remekül jön a csakra akkor szinte minden csapat jó
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13026 Dátum: 10 dec 02, 15:30:05 »

hallod magyargaara elmondod mivel csináltad a + streakot ha nem is itt e mailban?(killer200@citromail.hu)amugy nekem az a team(rin couji sai) mindig beválik mondjuk ambu szint felet... Gondolkozik
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Banduc
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13027 Dátum: 10 dec 02, 15:46:44 »

Sziasztok!
hungarygaara azt szeretném kérdezni, hogy esetleg beléphetnék-e a klánodba.Most missing-ninen vagyok mert anburól resteltem, hogy  meg csináljak pár küldetést de nem nagyon megy smirksweat.Itt a profilom:http://www.naruto-arena.com/profile/hunninja98/.A legnagyobb streakom +10, remélem ez is elég.Előre is köszönöm.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13028 Dátum: 10 dec 02, 16:06:38 »

0414setsuna-nak szólsz, és akár a ph-thba is jöhetsz. Aktiv klán, csak kicsit kevesen lettünk, sok az inaktiv...:S Amúgy melyik küldi nem megy? Hátha segithetek. Nevet
Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #13029 Dátum: 10 dec 02, 16:16:56 »

Dawe. Ne kövessük el azt a hibát mint a többi klán. A tömeg ne menjen a színvonal rovására. Nem vehetünk fel bárkit ugye megérted. És gyere fel msn-re különben kiütlek jó? Pojén
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 02, 16:17:27 írta 0414setsuna » Naplózva

v_v
Banduc
Újonc
*

« Válasz #13030 Dátum: 10 dec 02, 16:27:47 »

Mindegy a klán ráér.De amúgy éppen kurenai előküldijét csinálom de abból is csak az hiányzik,hogy shinoval és hinataval még lekel győznöm pár karit, meg még asuma előküldéjében chojinak kéne még megcsinálni amiből még sok hiányzik(de ez azért van mert sose találkozok azzal akivel kénne) Szomorú.Esetleg annyi segitséget kérnék,hogy hinatahoz kénne egy nyerő csapat.Előre is köszi a segítséget bow
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13031 Dátum: 10 dec 02, 16:53:40 »

Háát... Talán a Hinata-Tayuya-Shino jó lessz, de ha nem, akkor az a lényeg, hogy valami tömegsebzö csapat legyen. Nevet Végül is ez lehet jó lessz, mert lophatod vele rendesen a ch-t, de tömegsebzöje is van. Nevet Ha nem jó szólj és akk kitalálok valami másat.
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13032 Dátum: 10 dec 02, 17:02:40 »

rendben küldök meghívót, és am jól mondja setsuna h a tömeg nem jó, ezért is lesz nálunk is több mint valószínű h szórás
Hogojo am melyik streakre vagy kíváncsi? +40, a+32-es vagy saninos +21-re?
Hinatához az egyértelmű legjobb chyo és itachi, elég erős csapat főleg ha jól használod
ha valaki ki akar velem beszélni akkor az msn-em: bec19900@msn.com
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13033 Dátum: 10 dec 02, 17:10:05 »

Amúgy én néztem a +40esed múltkor, mikor mutatttad, és akk még ugye topban volt, most meg már kikaptál vele. Miért döntöttél úgy, hogy mész még tovább a streakkel? A Top 10-ben senki se megy feljebb, mert fél, hogy elvesziti a streak-et. De azért bátor dolog volt, csak ha már elérted, kár, hogy nem maradtál a toppon. Technikai KO
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13034 Dátum: 10 dec 02, 17:20:44 »

csak 1db győzelmet akartam volna mert akkor második vagy harmadik lettem volna, és jó formában voltam.....csak bedöglött a gép és elszállt pont a meccs, mit ne mondjak rohadt ideges voltam miatta
Naplózva

Oldalak: 1 ... 867 868 [869] 870 871 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins