24 nov 29, 04:34:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 865 866 [867] 868 869 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035502 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
hungarygaara
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12990 Dátum: 10 nov 03, 15:40:50 »

hát igen eléggé idegesítő, de nekem azért még rosszabb a helyzet mert ha megverek 1jounin 15xp-t nyerek de ha vesztek -600xp, és ma pl 2jounint is kaptam egymás után, de szerencsére nyertem Nevet de szerencsére még akatsukit is kaptam, és azt is megvertem.........sőt idáig ma mindenkit Nevet
Naplózva

szake
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12991 Dátum: 10 nov 05, 21:39:18 »

Most regeltem bele ebbe a naruto-arena-ba.Hát nem nagyon értem mit hogy kéne benne csinálni.Nagyon nincs időm végigolvasni azt a "pár" oldalt hogy felleljem a lényegét.Nah mindegy az a lényeg hogy valakit elmagyarázná nekem a játék lényegét,meg azt,hogy hogyan kell játszani? Nevet
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #12992 Dátum: 10 nov 05, 23:18:22 »

A Játék lényege annyi, hogy egy 3 karakterböl álló csapatoddal legyözz egy másik 3 karakterböl álló csapatot. Illetve, hogy különbözö küldetések teljesitésével új karaktereket szerezz. Ezeket a ninja missionsban találod, és ha megvan a megfelelö szint, elolvashatod, hogy mi a követelménye. A játékban pedig úgy tudsz támadni, hogy kiválasztod egyik karaktered képességét, amit aztán ráraksz arra a karira, akit akarod hogy érjen a támadás, majd a "press when ready" gombra kattintva befejezödik a köröd. Bár, ha olyan karaktered van, ami fekete(Random)chakrát használ, akkor bejön majd egy kis ablak, ahol ki kell választanod azt, hogy melyik fajta chakrád akarod berakni a fekete helyére. Illetve lessz majd egy olyan gomb, hogy "exchange chakra" ha arra rákattintassz, akkor 5 másik chakra ellenében egy másikat fogsz kapni. Remélem eléggé érthetö volt. Ha valamit nem értessz, akkor szólj, és majd segitek én, vagy a többiek. Pontosan
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12993 Dátum: 10 nov 06, 12:29:37 »

nos először is üdvözöllek az oldalon szake remélem te is mint sokan gyorsan belelendülsz és szép eredményeket érsz el
Dawe msn-en írj rám, mert van neked 2-3 kép ami 120%h tetszeni fog Nevet de csak persze akkor kapod meg ha visszajössz a klánba Ördögi
(na jó nem vagyok gonosz oda adom, csak írj majd rám)

A klántagoknak szólok h fent van 16új klánavatar akinek tatszik használja nyugodtan Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 06, 15:47:28 írta hungarygaara » Naplózva

all_in
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12994 Dátum: 10 nov 14, 07:36:35 »

nah meg jött az uj balance ... sikeresen és véglegesen elcseszték a hinata jirubo shino team-et-.- amugy mindenki gyengeébb az is akit boostolttak. kivéve yoroi mert az ge*ci erös:@amugy nem soká jönnek karik
dolgoznak rajta

Káromkodást csillagozd, vagy ne használd!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 14, 09:35:03 írta Aes Sedai » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12995 Dátum: 10 nov 14, 11:32:17 »

Teljesen egyetértek...itt mindenki kapott egy csodás nerfet,amit az adminok valamiért boost-nak hívnak...Viszont a kedvenc ladder csapatom TELJESEN el lett rontva -.- Ennél az is jobb volt amíg nem csináltak semmit...Obiton minek kellett nerfelni? Annyira amúgy se volt erős...Kint mondjuk megértem,tényleg túl erős volt.Knaruto Rasenganjánál pedig ha már a sebzést ennyire szánalmasan lejjebb veszik,azt a 8 aff sebződést is levehették volna. NejiS-en is hülyeség volt változtatni,most az mire jó nekik hogy nin helyett gen chakrát veszítsen az ellen...?
Tulajdonképp csak Inonál és Yoroinál nevezhető boostnak,amit műveltek... Ennél az is jobb lett volna ha nem csinálnak semmit...
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12996 Dátum: 10 nov 14, 13:06:15 »

ejjha, ez nem gyenge...
vért izzadva felmentem jinchuurikire, most pont visszavesztettem magam sanninra, erre kyuubi naruto rasenganja 30 mezei damagere lett képes, meg kinből is nerfeltek egy kicsit...
zseniális... Hmm?
nem vágom ezt hogy találták ki, naruto rasenganja stunnol és 45 damaget tud a kyuubi meg 30??? Tsunade rugása majd ugyanez, csak nem kap afflictiont xD  Nevet
vkinek maradt csapata ami jo lenne jichuurikire?
szépen kérem, és megköszönném... Mosolyog
Naplózva
shidori93
Chuunin
*

Rejtett Fű Falu Rejtett Fű Falu

A 7 Tűz Démona

« Válasz #12997 Dátum: 10 nov 14, 16:27:56 »

Hát igen, ez a sok nerf eléggé dühítő, de azért vannak még csapatok csak rá kell találni, én amit szoktam használni ladderben a Sasuke - Dosu - Kankuro, igaz hogy nem vagyok sannin de nekem ez idáig mindig bejött és erős csapat szerintem, küldiknél is nagyon jo csapat p.: kankuro (s)-hez t5 rowot kell ugye nyerni bábhasznalok ellen + sasukeval is nyerni kell több ninja ellen, hogy megszerezd orochimarut. én ezzel a teammel sokra vittem idág, ha mondhatom ezt. Remélem nektek is beválik Mosolyog
Naplózva

<Mesterem: heo>
hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #12998 Dátum: 10 nov 15, 17:40:27 »

szerintem voltak jó változtatások, ugyanis s neji azzal h nint meg tait szívott minden ellenfelet levert, főleg h vannak olyan makkerok, is akik körönként szívták el a nint meg a tait is, és így szinte sose lehetett nyerni, kivétel ha egy ...eci makker vagy.kin még így is táp, és am obito eléggé erős, még így is, mivel ha ment van neki a sharingan 1sima csakáért 25-öt sebez és átüt a védelmen, szerintem ez igenis elég erős.
én ladderra:
shigure,y kakashi,tayuya
asuma,aoba,y kakashi
s lee,konan,kin
s lee,obito,kin
s lee,zaku,kabuto
s lee,sasori,itachi
s lee,sasori,s s itachi
gai,zaku,s itachi
s lee,itachi,shizune
gai,kidomaru,tayuya
sakon,kabuto,kin
iruka,chouji,s sakura

van még csapat de lusta vagyok írni Nevet de sztem ezek is elegek
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12999 Dátum: 10 nov 15, 19:16:52 »

egyébként ez a klán mire jó?

Röviden-tömören a klán arra jó hogy itt is van külön ranglista,illetve a klántagoktól is lehet segítséget kérni ha szükséged van valamire.^^
Ha gondolod,írd le ide az aréna neved és küldök meghívót abba a klánba ahol én is vagyok.

Amúgy indítottam egy kis karit,amíg nem voltak a nerfek addig nagyon jól ment,de mostmár öt-hatos row se nagyon akar összejönni -.-

Ui: elnézést az elősző hsz idézéséért,de gondolom törölve lesz a 2 soros szabály miatt....
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13000 Dátum: 10 nov 16, 21:32:37 »

naruto-arena vagy a soul volt elöbb? Gondolkozik  egyébként a fórumal nincs bajom csak anyi hogy túl sokan irnak régen lehetett követni ha nemtuc vamit nézd vissza (igaz hogy több mint 800 oldal de szinte az első 10 oldalon minden tudnivaló megvan Katona Dáridó Lajcsival
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13001 Dátum: 10 nov 16, 21:59:01 »

Hát, az infók nem biztos hogy pontosak, de ha a régi Naruto-Arena-t nézzük, akkor olyan 2005ben kezdödött. Aztán jött a mostani, 2007 felé, és a Soul pedig 2008ban robbant be a köztudatba. Ha tévedek javitsatok ki, de biztos valahogy igy van. Nevet
Naplózva

all_in
Chuunin
*

« Válasz #13002 Dátum: 10 nov 22, 15:27:09 »

nem igaz má ki volt irva h mindjárt jönnek azok qkurva karik és még sehol se vannak Szomorúörülnék ha már végre itt lennének mert már nyár eleje ota nem kaptunk semmit csak nerfet.valaki. am valaki tud mondani jinchurikere egy team-et köszi
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13003 Dátum: 10 nov 22, 17:39:38 »

Az nekem is jó lenne. Itt rostokolok 34.-en kb 2 hete, és egyszerüen levernek... Emiatt nem olyan jó a ratiom. Nekem is jöhetne néhány csapat. Nagyon szépen köszönöm elöre is a segitségeteket! Mosolyog Am all_in, te most hanyas vagy, és milyen csapatot használsz, ha szabad tudnom? Nevet
Naplózva

all_in
Chuunin
*

« Válasz #13004 Dátum: 10 nov 22, 19:49:37 »

hát most semilyet mert most akarom elkezdeni a fejlödést.amugy én tudom ajánlani a gai kakashi(s) CS sasuke team-et tudom régi de nekm mndig bevált...meg még a kyuubi naruto neji(s) sai teamet tudom ajánlani.meg van a két sor Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 865 866 [867] 868 869 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins