Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13035 Dátum: 10 dec 02, 17:57:57 » |
|
Nekem is volt már olyan, hogy éppen streakre mentem, és persze pont akkor fagyott le a gép. Érdekes, addig egy fél év alatt semmi se volt, csak pont akkor, "kicsikét" dühös voltam... Amúgy Hungarygaara, gondolkodtál azon, hogy megpróbálj felmenni kagera? Mert mikor régen Akatsuki voltál, ha sztem akkor továbbmész, már rég Kage lehetnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13036 Dátum: 10 dec 02, 18:09:51 » |
|
háát ot már elég jól nyomják:) nekem a legnagyobb streakom aszem + 17 vagy 18 de már nememlékszem melyik team aszthiszem gaara ino sakura de akkor még rendesen stunnoltak...amugy hogy csinálják néhányan hogy csak taijutsu teamal aláz? az egy dolog hogy jól jön a chakra de az nemlehet hogy egymás után pl : 10-11-er HACKER!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13037 Dátum: 10 dec 02, 18:12:54 » |
|
Hát, nekem még nem volt dolgom ilyen csak tai használókkal. Érdekes lehet, meséld el, mert elkezdett érdekelni. Én szerintem olyan makker nincs a világon, akinek 10x vagy 11x jól jön a ch, tehát ha hack is, kérdés : Milyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13038 Dátum: 10 dec 02, 18:23:35 » |
|
Ezer köszönet hungarygaara !Beléptem a klánba.Igyekszem gyorsan fejlődni és minél hamarabb vissza menni anbura aztán tovább.Dawe köszönöm a csapatot mindjárt ki is próbálom.Amúgy mostanábban nem jönnének új karakterek mert látom, hogy azért van pár karakter amit berakhatnának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13039 Dátum: 10 dec 02, 18:31:10 » |
|
Nincs mit, szívesen! Amúgy ja, kicsit régebben Renato linkelt egy oldalt, ahol van néhány kép új karakterekröl, és állitólag lehet lessz olyan, amihez már level 36 kell! Ez nekem nem gond, én már elértem. Csak azt nem értem, hogy miért halogatják eddig? Igaz addig én viszem a kis chunnin karim, és szerzem benne a karikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13040 Dátum: 10 dec 02, 20:18:18 » |
|
nekem például ma is volt olyan ellenfelem aki csak taisat használt és 6-0ában volt és engem is elvert, de körönként támadt, mit ne mondjak ott is elég ideges lettem... am én sem értem miért nincsenek karik, már másfél hete fent kellene lenniük am igen ha akarnák szerintem fel tudnék menni kagéra, csak az a gond h nem szeretem ha a vereségem száma több mint 100 ezért általában resetelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13041 Dátum: 10 dec 02, 20:42:59 » |
|
Figyelj...ahogy lassacskán találtam meg a megfelelö csapit, több mint 200 vereségem lett a sok aoe miatt. Én azt mondom hogy a legtöbb jinchunak már ilyen 6000-4000 körüli ratioja volt, és hát az a 100 lose édeskevés azokhoz képest. Ha felmész és utánna resetelsz, az se baj annyira, mert legalább megmarad a player cardod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabyjr
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13042 Dátum: 10 dec 02, 20:56:36 » |
|
Nemrég játszom csak, és olyan kérdésem lenne, hogy néha összeakadok játékosokkal akik nagyon durva karaktereket birtokolnak, de csak 10-15 meccset játszottak eddig a kiirásuk szerint, valamint a szintjük is alacsony. Általában klánokban vannak ezek az illetők, de ezt nem értem h miként tudnak játszani ilyen kis szinten azokkal a karakterekkel. Korábban pedig köszönöm a tanácsokat a klánkeresésemet illetően már irtam ingame.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13043 Dátum: 10 dec 02, 21:00:41 » |
|
Resetelték az accountjukat. Ez annyiból áll, hogy a naruto-arena.com-on ha belépsz, lessz olyan, hogy reset account. A rangod elveszik és a szinted(Megint akadémiai tanuló leszel.) De az eddig megszerzett karaktereid megmmaradnak. kb ennyi az oka annak, hogy ilyen illetökkel találkozol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13044 Dátum: 10 dec 02, 21:09:03 » |
|
Hát nemindig jobbak a shiipuden karik meg a s rankuak se (saját bőrömön tapasztaltam) de azért jó ha megvan néhány:) amugy az uj itachi sem nagy szám meg konanért is küzdöttem de nem olyan nagyön erös meg pain sem egy ász:( de azért jó csapatba jók
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13045 Dátum: 10 dec 02, 21:25:59 » |
|
Hát Itachi szerintem kifejezetten jó lett, a sunsoo(Vagy mi is a neve, nem néztem jó ideje mangát/shipput:S) amikor destructible defenese-t ad Itachinak, az kifejezetten poén 1v1ben. Peinnek a védelme, meg a 30 dmg-s támadása a jó sztem. Konan pedig vmi pircinges csapatba kiváló, lehet vele szivatni, de ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13046 Dátum: 10 dec 02, 22:07:56 » |
|
Jelenleg konan tényleg elég erős, sokáig képes stunnolni, és s leevel, meg kinnel kitűnő csapatot alkot s itachinak pedig a rejtett védelme elég jó és a támadása pedig csakrastívás, ez szerintem elég jó és még a védelme is jó tehát szerintem elég jó kari
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13047 Dátum: 10 dec 03, 09:31:06 » |
|
Itachival nemigazán nyertem semmit de azértbelég furcsa volt egyszer hogy anbu voltam az elenség jounin ö +4 én -2 hát nem is mondom hogy simán levert Ez valami elképeztő akkor jöhetne egyből sanin is-.- hacker
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13048 Dátum: 10 dec 03, 10:18:19 » |
|
Hello mindenkinek! Ujra elkezdtem játszani, van egy jó kis csapatom: iruka-chouji-sakura(s) Nagyon meglepődtem h ilyen jól bevállik 36-37es szinten (iruka 3. skillje nagyon alázXD)...céélom az akatsuki szint remélem nem lesz tul sok idő, elég lasssan megy a haladás mert csak 33-21 szint közöttieket kapok de legalább van +3 rowom, ja és hungarygaara beraktam magamat studentbe, nehogy sok xpt vegyek el a clantól, majd ha kérem vissza raksz légyszi apo jouninba? És látom hungarygaara mostanában a lee(s)-kin duora esküszöl, ki fogom próbálni azokat a csapatokat is. szerk.: Tipp:(ez csak azoknak szól akik esetleg nem tudták) a csapatomat illetően mikor chouji meat tankja be lett nyomva és choujira akajátok rakni az akimichi pills-t akkor ott mikor ki kell választani h milyen cht használjatok el ott huzzátok az akimichi pillst a meat tank elé és akkor a meat tank többet sebez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 10:26:39 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13049 Dátum: 10 dec 03, 10:33:02 » |
|
Hogojo: Az nem hack, nekem is volt már olyan, hogy levert Sanninon egy Jounin(Igaz hogy éppen hogy csak.)Szal erröl ennyit, a szint nem minden. Sharko: Igen, azt a csapatot én is használtam, meg a kis accommal szerintem ezzel fogok streaket csinálni. De nem lehetetlen legyözni öket. Gercsakot simán legyöztem, mikor ezzel a csapattal 31-0ban volt.Csak sokat szivat a csapat. Iruka skillje tényleg nagyon erös, és mellé ha bezabálod magad Choujival...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 10:34:13 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|