24 nov 28, 23:30:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 869 870 [871] 872 873 ... 906
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Aréna (2 soros szabály!)  (Megtekintve 1035132 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13050 Dátum: 10 dec 03, 11:11:51 »

Jó nem ugy értettem h legyőzhetetlen, csak beválik...am elveszett a +4 mert elment a net és egy jounint adott be és jol megszívtam(-476xp) most meg egy anbut adott...h van ez??? Pojén
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13051 Dátum: 10 dec 03, 11:19:43 »

Ha jó a ratiod, akkor adhat be anbut. Nekem is adott be még 34esen, de szerencsémre megvertem. Vagy ott az ellenpélda, mikor én voltam anbu ö meg jinchuuriki és öt is megvertem. Tehát minél jobb a ratioja, annál jobbakkal hozza össze, vagy egyszerüen csak a véletlen müve ez.
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13052 Dátum: 10 dec 03, 11:36:51 »

igen tom hogy nem hack csak szeretem mondogatni amugy szolitsatok hogojonak..amugy néhány jó chuji team chouji rin css -chouji sakuras és egy erős kari igazából mindegy melyik bye bye
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13053 Dátum: 10 dec 03, 13:11:44 »

Nemtom ki látta, de ezen eléggé meglepődtem:

Ez egy magyar játékos player cardja.
Profil link:
http://naruto-arena.com/profile/gercsak_clan/

Úgy látszik hogy mégsem hungarygaara a legjobb játékos magyarországon ^^
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13054 Dátum: 10 dec 03, 13:15:02 »

Am Hungaarygaara én is letettem magam studentbe.ha igaz amit Sharko mondott,akkor így kevesebb pontot veszít a klán,ha veszítek.Téli szünetbe elkezdek majd én is ladderezni h jinchuuriki lehessek.

Am Treyman senki se mondta h Hungarygaara a legjobb,mindenki tudott Gercsakról,főleg Dawe aki szarrá verte ladderbe. Nevet
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13055 Dátum: 10 dec 03, 13:21:32 »

nem azt mondom, csak számomra ő a legjobb játékos akit ismerek Nevet nahát Nevet akk csak kocka és azért kage

Edit: Oborot csinálom, vlki vlmi ajánlat, shigurehoz? thx
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 13:22:43 írta Treyman » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #13056 Dátum: 10 dec 03, 14:15:17 »

megpróbálok összedobni egy killbin csapatot:) tippeket kérek:) amugy nemsokkal jobb mint hungarygaara mert ő felment + 30 valahányig:) csak azért mert kage:p  amugy figyelj a 2 soros szabályra mert bannolni fognak.nekem a legmagasabb rankom aszem +18 de csak + 12 jelez:( vagy talán az a másik karim? Gondolkozik kitudjaXD
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
hungarygaara
Chuunin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13057 Dátum: 10 dec 03, 14:19:07 »

na ja én is sok jounint kaptam, de csak akkor volt idegölő amikor akatsuki voltam, és egy -4es 28-as szintű jounint kaptam, azt hittem idegbajt kapok
sharko igen persze h majd visszaraklak ha kérded, de örülök h te is visszatértél, mert már így is nagy az inaktivitás
am nemtudom h merülhetett fel bárkiben is h magyarok közt jó lennék, ez egyértelműen hülyeség. am igen gercsaknak tényleg sikerült feljutni, de azokban az időkben még gyengébbek voltak a játékosok am én is vertem már el ladderban tehát nem mondhatnám valami nagy dicsőségnek, de ez mind1, mert ha elég makker akkor ez teljesen mind1,(na ja lehet ezért is fogom befejezni az arénát, mert nekem semmi szerencsém)
shiguréhez sok remek csapat van, írok néhányat:
s lee,kin,
y kakashi,tayuya
y kakashi,tenten
kabuto,dosu
kidomaru,s tenten
és ha kell még szólj
Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13058 Dátum: 10 dec 03, 15:00:14 »

Am Hungaarygaara én is letettem magam studentbe.ha igaz amit Sharko mondott,akkor így kevesebb pontot veszít a klán,ha veszítek.Téli szünetbe elkezdek majd én is ladderezni h jinchuuriki lehessek.
Azért veszít kevesebbet a clan mivel trial rangod lesz és akk nem veszel el és nem szerzel a clannak XPt...
Ez a csapat szerintetek jinchuurikin mennyire válhat be? knaruto-chiyo-tsunade
am hungarygaara neked mi most a ladder teamed?
Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13059 Dátum: 10 dec 03, 16:39:00 »

rendben hogojo beveszlek, küldök is meghívót
am laddercsapatnak jelenleg az s lee,shino,temarit, használgatom, saninon amint el kezdtem használni, kb:30-3 statot csináltam, tehát elég jól haladtam vele, ránézésre nem erős, de ha rájön az ember a fortélyaira, és taktikusan használja akkor sokat el lehet vele érni
Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13060 Dátum: 10 dec 03, 16:43:30 »

Azt láttam h shino bug wall-ja mivé lett, a többi skillje miben változott(nem nagyon emlékszem, csak a legrégebbire)
Ez nagyon bosszantó, nyerek 3mat vesztek 1et és így is ingázom 36 és 37 között, nem is merek már ladderezni ha elértem a 37etXD
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 16:44:38 írta sharko21/faranight » Naplózva

hungarygaara
Chuunin
*

« Válasz #13061 Dátum: 10 dec 03, 16:46:13 »

shino körönként szív csakrát és azt be is adja magadnak, a bogarak sebzést csökkentenek, és a csakraszívást erősíti, a bogár falat meg akkor nem kell magyarázni
figyelj oda a 2soros szabályra
hogojoo linkeld be pls a karid
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 16:47:14 írta hungarygaara » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #13062 Dátum: 10 dec 03, 16:51:28 »

belinkelem szívesen lehet hogy egy kicsit hoszan körbeirok mindent de megkell lennie a 2 sornak elvégre válság van-.-XD http://www.naruto-arena.com/profile/hogojo10/  itt ez az ez nemcsalás ez igen .. Pontosan hungarygaara szted melyik a legjubb csapat?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #13063 Dátum: 10 dec 03, 16:55:38 »

Bogár fal a védelem miatt nagyon jó, a ch szivás régen szerintem jobb volt, és ez a bogaras skill is jó lett azért a -5 dmg-vel. Amúgy szerintem mivel sok a cheap ha jönnek az új karik én is megyek tovább, a Kimimaro-Tenten(S)-Tayuya Ezt próbáld meg, hátha segit. Nevet Amúgy Hogojo, már le volt irva, miért lett bevezetve a 2 soros szabály. Azért, mert tartalom nélküliek voltak a hozzászólások. és sok szabálytalan hsz is született itt. Bár ezt Aes Sedai már egyszer kifejtette, hogy miért is. Röviden ennyi. Amúgy miért léptél ki a klánból? Mármint, miért döntöttél igy?
Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13064 Dátum: 10 dec 03, 17:07:08 »

Húúúú hungarygaara ez iszonyat jo csapat, simán lealáztam egy 40est Mosolyog ha benyomom a dust windet meg a bug wallt akk kb sebezhetetlen vagyokXD és sose fogyok ki a csakrából ugy h kösz szépen a csapatot amit mondtál. Csak sakura(s) ellen nehéz vele nyerni, föleg ha van sakura(s) melett másik healelő
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 17:26:23 írta sharko21/faranight » Naplózva

Oldalak: 1 ... 869 870 [871] 872 873 ... 906
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins