Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13020 Dátum: 10 dec 01, 11:18:14 » |
|
Szia! Az a helyzet, hogy ott van az apokalipszis klán, de én is keresek magyarokat, angolokat a haverom klánjába, mert sokan inaktivak lettünk. Miénkbe is jöhet bárki, a neve Ph team hungary. Irj a klán vezetönek (0414setsuna) egy pm-et vagy itt fórumon, vagy naruto-arena-n, és biztos bevesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13021 Dátum: 10 dec 01, 16:13:08 » |
|
na igen az apokalipszisba szabad a bemenet, de természetesen jó játék is kell a bent maradáshoz sajnos a klán jelenleg rossz napokat él meg, de éppen kilábalóban van(túl sok szintet vesztett a klán) de mivel én is egyre aktívabban fogok játszani és így visszahozom az elvesztett xp-t, de jó lenne ha az a bizonyos klántag is behozná azt amit elvesztett a magyarok talán eddigi legjobb klánjától
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13022 Dátum: 10 dec 01, 18:56:37 » |
|
az én klánom a phth vagyis ph team Hungary nos csak 8 vagyunk de aktiv:) aki szeretne jelentkezni az keresse Broly007 -et amugy ez a team egész jó chouji rin sai
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 01, 20:09:21 írta hogojoo »
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13023 Dátum: 10 dec 01, 20:32:40 » |
|
Ok, azt hiszem öt is keresheti, de nekem Setsuna jó haverom, és ö a clan vezér. Amúgy igen, mostanában voltak páran, akik alig játszottak, és kicsit megfogyatkozott a klán. Set visszatért, és ezért is várja az új tagokat, hogy jöjjenek a phth-ba. Ö mondta azt is, hogy keressek embereket, ezért gondoltam szólok, hogy aki akar, jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #13024 Dátum: 10 dec 01, 21:03:59 » |
|
Hungary szeretnék belépni, igaz eddig inaktív voltam de elkezdek normálisan játszani. highest streakot felhúzom és ha bele egyezel vagy valami ilyesmi akkor pm-et küldhetnél egy fincsi msn címmel ellátva hogy ne itt kelljen offolni. Emellett van egy jó kis taktikám a clan felhúzásához
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13025 Dátum: 10 dec 02, 01:07:48 » |
|
rendben elküldöm az msn-címem és akkor majd ott megbeszéljük...majd a karakteredre kíváncsi vagyok, tehát majd azt valamikor linkeld be amint látom egy újabb magyar klán tör felfelé sok szerencsét de annyit mondhatok h az eddigi rekordot nem lesz egyszerű felülmúlni (188.helyezés és 33.szint a klánnak) am szerintem a chouji,rin,sai csapat nem olyan remek, persze ha remekül jön a csakra akkor szinte minden csapat jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13026 Dátum: 10 dec 02, 15:30:05 » |
|
hallod magyargaara elmondod mivel csináltad a + streakot ha nem is itt e mailban?( killer200@citromail.hu)amugy nekem az a team(rin couji sai) mindig beválik mondjuk ambu szint felet...
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13027 Dátum: 10 dec 02, 15:46:44 » |
|
Sziasztok! hungarygaara azt szeretném kérdezni, hogy esetleg beléphetnék-e a klánodba.Most missing-ninen vagyok mert anburól resteltem, hogy meg csináljak pár küldetést de nem nagyon megy .Itt a profilom: http://www.naruto-arena.com/profile/hunninja98/.A legnagyobb streakom +10, remélem ez is elég.Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13028 Dátum: 10 dec 02, 16:06:38 » |
|
0414setsuna-nak szólsz, és akár a ph-thba is jöhetsz. Aktiv klán, csak kicsit kevesen lettünk, sok az inaktiv...:S Amúgy melyik küldi nem megy? Hátha segithetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13029 Dátum: 10 dec 02, 16:16:56 » |
|
Dawe. Ne kövessük el azt a hibát mint a többi klán. A tömeg ne menjen a színvonal rovására. Nem vehetünk fel bárkit ugye megérted. És gyere fel msn-re különben kiütlek jó?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 02, 16:17:27 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Banduc
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13030 Dátum: 10 dec 02, 16:27:47 » |
|
Mindegy a klán ráér.De amúgy éppen kurenai előküldijét csinálom de abból is csak az hiányzik,hogy shinoval és hinataval még lekel győznöm pár karit, meg még asuma előküldéjében chojinak kéne még megcsinálni amiből még sok hiányzik(de ez azért van mert sose találkozok azzal akivel kénne) .Esetleg annyi segitséget kérnék,hogy hinatahoz kénne egy nyerő csapat.Előre is köszi a segítséget .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13031 Dátum: 10 dec 02, 16:53:40 » |
|
Háát... Talán a Hinata-Tayuya-Shino jó lessz, de ha nem, akkor az a lényeg, hogy valami tömegsebzö csapat legyen. Végül is ez lehet jó lessz, mert lophatod vele rendesen a ch-t, de tömegsebzöje is van. Ha nem jó szólj és akk kitalálok valami másat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13032 Dátum: 10 dec 02, 17:02:40 » |
|
rendben küldök meghívót, és am jól mondja setsuna h a tömeg nem jó, ezért is lesz nálunk is több mint valószínű h szórás Hogojo am melyik streakre vagy kíváncsi? +40, a+32-es vagy saninos +21-re? Hinatához az egyértelmű legjobb chyo és itachi, elég erős csapat főleg ha jól használod ha valaki ki akar velem beszélni akkor az msn-em: bec19900@msn.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #13033 Dátum: 10 dec 02, 17:10:05 » |
|
Amúgy én néztem a +40esed múltkor, mikor mutatttad, és akk még ugye topban volt, most meg már kikaptál vele. Miért döntöttél úgy, hogy mész még tovább a streakkel? A Top 10-ben senki se megy feljebb, mert fél, hogy elvesziti a streak-et. De azért bátor dolog volt, csak ha már elérted, kár, hogy nem maradtál a toppon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hungarygaara
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13034 Dátum: 10 dec 02, 17:20:44 » |
|
csak 1db győzelmet akartam volna mert akkor második vagy harmadik lettem volna, és jó formában voltam.....csak bedöglött a gép és elszállt pont a meccs, mit ne mondjak rohadt ideges voltam miatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|