25 jún 06, 02:26:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kuchiyose no Jutsu (Idézések)  (Megtekintve 137064 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Loah
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 09 jan 21, 11:53:01 »

én is így tudtam, utánanéztem, és találtam egy ilyet. sajnos csak bele-beleolvastam, és nem szúrta ki a szemem a "csigák hímnősek..." rész. mindenesetre akkor is a gyengébbik nemhez tartozik szerintem. Nevet
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #271 Dátum: 09 jan 21, 12:06:14 »

OFF: Köszi szépen a cikket nagyon érdekes volt. A mésztüskékről tudtam és arról is, hogy a hím szerepet játszó a nősténybe szúrja , de azt nem tudtam, hogy ennek ilyen fontos szerepe van. Kiskorunkban nagyon rá voltunk kattanva a csigákra és a házban tartottuk őket, hogy tudjuk vizsgálni a viselkedésüket. De sajnos a párosodásukat sose tudtuk elcsípni. Azt mondjuk nem értem, hogy az éti csigát miért hívják barna csigának a cikkben  Gondolkozik , de most már leállok az OFF-al mert már nagyon elszálltam.  Nevet Gomen.
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #272 Dátum: 09 jan 21, 18:57:23 »

OFF: én már láttam csigákat párosodni. Nem egyszer. OFF vége

Az angol nyelvű mangában elkaptam a 'he' szót, amikor Tsunade átadta Katsuyut Narutónak. Lehetséges, hogy Katsuyu fiú is és lány is egyszerre.
Egyszer hallottam, hogy a csigáknak nincs nemük. Ez kicsit furcsa...  >.<#
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #273 Dátum: 09 jan 21, 20:01:04 »

Vannak olyan fajták is igen, de nem tudom hogy a meztelen csiga mint Katsuyu hová tartozik...
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #274 Dátum: 09 jan 22, 22:05:53 »

... a legutóbbi manga fejezetben többször is he volt és nagyon csodálkoztam rajta. Nem tudom a japán eredetiben mi lehetett, de vmit szerintem félre fordítottak.

Igen, félrefordították.
A Sleepy Fans kiadásait ezért kell mindig óvatosan kezelni. Hamar kiadják a mangát, de tele van fordítási hibával.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #275 Dátum: 09 jan 23, 14:35:42 »

Szegény Gamatatsu. Olyan buta, mint a tök  Nevet Nevet Gamariki meg olyan puhány. A külsejére tettem a megjegyzést, mert amikor kiabált, Naruto úgy nyomta le a képét, mint amikor mi a játébaba fejét benyomjuk  smirksweat
Naplózva
Alkyr
Gennin
*

lézengő ritter

« Válasz #276 Dátum: 09 jan 23, 16:43:35 »

Szegény Gamatatsu. Olyan buta, mint a tök  Nevet Nevet Gamariki meg olyan puhány. A külsejére tettem a megjegyzést, mert amikor kiabált, Naruto úgy nyomta le a képét, mint amikor mi a játébaba fejét benyomjuk  smirksweat

Szerintem Gamatatsu egy tipikus kölyök, aki csak a nasira tud gondolni Nevet Ilyeneket ismerek néhányat Nyelvesít
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #277 Dátum: 09 jan 24, 18:28:57 »

Gamatatsu elég nehezen változtatja az arcmimikáját a dagadt arca miatt. Szinte állandóan mosolyog... még a pupillája is olyan vidámnak tűnik  Nyelvesít Nehéz elhinni, hogy ő Gamakichi öccse
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #278 Dátum: 09 jan 26, 23:39:21 »

igen érdekes, mert ég és föld.
Én csak jót nevetek rajtuk mert sztem elég viccesk
Naplózva
Alkyr
Gennin
*

lézengő ritter

« Válasz #279 Dátum: 09 jan 26, 23:43:24 »

Szerintem Kishimoto mester főként a feszültség (egyfajta) feloldása miatt hozta be őket. Másrészt számomra tisztára olyanok, mint az igazi testvérek. Különböznek egymással, és az idősebb próbálja irányítgatni az öccse fejlődését... - ami nem is olyan könnyű Gamatatsu esetében Nevet
Naplózva
Tomessz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #280 Dátum: 09 feb 01, 13:51:15 »

De Gamakichi erőssé válik mire jön Pein! És azért látszik itt az Animeben is h megvédi az öccsét, amikor mondja NArutonak h hiába kiabálsz vele, nem tudja megcsinálni azt, amit nem ismer.
Naplózva

"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
Alkyr
Gennin
*

lézengő ritter

« Válasz #281 Dátum: 09 feb 01, 14:13:47 »

Tomeesz: egyetértek veled Nevet tisztára olyan Gamakichi (számomra), mint egy igazi báty. Ha kell kiáll és segít a fiatalabb testvérének.
Naplózva
Tomessz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #282 Dátum: 09 feb 01, 14:17:25 »

Na végre egy egyetértés!Amugy te keresed azokat a topicokat amikbe írok h ellentmondhass v csk ugyanolyan érdeklődési körünk van?
Naplózva

"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
Alkyr
Gennin
*

lézengő ritter

« Válasz #283 Dátum: 09 feb 01, 14:20:28 »

Csak azokat a Naruto topikokat nézem, amikben olvasatlan hsz van kacsint És Te eléggé sok helyre írtál Nevet Pontosan
Naplózva
zolee144
Újonc
*

« Válasz #284 Dátum: 09 feb 04, 13:07:51 »

Én az iskolai dolgozat puskákkal kötnék szerződést Nevet:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins