Chakra
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 20:56:54 » |
|
Az idéző jutsu (béka, csiga, kígyó, stb.).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 17:52:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 28, 10:24:10 » |
|
A legjobb, ha démont is lehet vele idézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 28, 16:56:02 » |
|
Hát csak szerződést kell vele kötni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 28, 17:37:44 » |
|
A démonnal az a baj,h nem engedelmeskedne. Nekem a sárkányidézés tetszene. Hiszen a sárkány az állatok között talán a legerősebb. Bár ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 30, 08:31:47 » |
|
Szeintem egy jó nagy skorpió is jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 30, 09:21:36 » |
|
vagy egy óriás fekete özvegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 jún 30, 12:32:25 » |
|
Nekem a kutyaidézés tetszik a legjobban.... bár azt nem értem miért Pakkun a főkutya (legalábbis azok közül akiket Kakashi megidéz) mert olyan kicsi és nem valami erős De azért persze aranyos, meg vannak jó szövegei néha
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 jún 30, 16:53:42 » |
|
Pontosan ezért...a szövegei miatt! Pakkun tud csak beszélni...de tény, hogy jó jutsu...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 jún 30, 17:27:02 » |
|
Nem csak Pakkun tud beszélni, a shippuuden manga egyik részében láttam hogy a többi kutyus is beszél.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 jún 30, 17:49:15 » |
|
Hogy egészen pontosak legyünk, a 355. részben.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 03, 18:40:48 » |
|
Arra azárt kiváncsi lennék, mavan akkor, ha több szerződést iis meg köt valaki. Egyik eset talán az, hogy mindegyikből idéz egy példányt, a másik pedig hogy valami keverék lessz az eredmény Pl kígyó+béka=krokodi/vagy varánusz gyík; vagy kígyő+csiga=pióca ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 03, 18:42:13 » |
|
erre még nem is gondoltam...igazad lehet...de szerintem nem lehet kettőt megkötni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 03, 18:52:14 » |
|
Miért, hisz csak vérrel kel aláírni, bár a beszerzésük kicsit nehezebb és inkább, csak protekció alapján lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 03, 18:56:37 » |
|
Szerintem több szerződés lehetséges, de az idézések csak külön-külön mennének. Gondolatban kellene eldönteni, hogy melyik lényt akarja megidézni (hasonlóan a Henge no Jutsu-hoz, ott is gondolatban dönti el, hogy kivé/mivé akar változni).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 03, 19:55:52 » |
|
Hát az is lehetséges. ??? Ez meg a kombi idézésről jutott eszembe, milyen durva lenne má, ha Gamabunta Mambát használná ostornak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 19:59:14 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|