Sevanna
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 09 ápr 15, 14:56:43 » |
|
Szerintem azok nem idézett tigrisek voltak. A Halál Erdeje tele van fenevadakkal. Ha lenne idézhető tigris az szerintem nagyobb lenne mint azok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 09 ápr 17, 12:30:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 09 ápr 17, 15:44:42 » |
|
télleg ez a pinty vagy zöldike,vagy rigóóó ezek jóók csak mondjuk abbóól sokat kéne megidézni ez a víízágyú filler neem? én nem emlékszem ráá
|
|
|
Naplózva
|
 éljen az aszimmetrikus internet 
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 09 ápr 18, 16:53:37 » |
|
Az igen, de a varangyolaj ágyú és a vízlövedék nem. Az előbbit a Shannin-csatában láthatjuk, az utóbbit pedig a Gaara vs Naruto összecsapásban. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 09 ápr 29, 18:54:54 » |
|
ez csak most jutott eszembe és lehet, hogy totál hülyeség, de talán így lehetséges több fajta lényt is idézni. arra gondoltam h a tekercset alá kell írni és utána nyomni kell rá 1 tenyérlenyomatot. ha mondjuk bal kézzel nyomok tenyérlenyomatot pl. a békás tekercsre, és jobb kézzel pl. a kutyás tekercsre, akkor attól függ, h mit idézek h melyik kezemet teszem a földre, vagy ez már elszállt gondolat? 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 09 ápr 29, 18:58:13 » |
|
ez csak most jutott eszembe és lehet, hogy totál hülyeség, de talán így lehetséges több fajta lényt is idézni. arra gondoltam h a tekercset alá kell írni és utána nyomni kell rá 1 tenyérlenyomatot. ha mondjuk bal kézzel nyomok tenyérlenyomatot pl. a békás tekercsre, és jobb kézzel pl. a kutyás tekercsre, akkor attól függ, h mit idézek h melyik kezemet teszem a földre, vagy ez már elszállt gondolat?  Érdekes kérdés, gondolat...  Lehet, hogy így működik. De az is lehet, hogy a csakra mennyiségétől függ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 09 ápr 29, 19:07:31 » |
|
Szerintem meg Pein harcolt az idézet szörnyei ellen és kinyírta őket majd beültette az "adóvevőket" meg a "szemeket" és úgy idézi meg őket mint Tenten a surikeneket és nem úgy mint Naruto a varangyokat.(máshogy nemnagyon tudom elképzelni a szerződés megkerülését)
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 09 máj 04, 14:24:30 » |
|
De én nem értem az állatokba minek chakra vevő Semmi értelme. 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 09 máj 04, 21:15:01 » |
|
mert hullák azok is  voltak csávók akikkel küzdött, volt szerződésük mindenféle lénnyel ezeket legyőzte az álatokat meg megtartotta. szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 09 máj 05, 19:51:14 » |
|
Érdekes elmélet  Sztem az a legfurább hogy a Chikushoudou (állatok birodalma) meg tudja idézni a többi Pein-t is. Azokkal is szerződése van mint vami állattal?? 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Monster
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 09 máj 05, 19:54:41 » |
|
Az biztos valami emberi idézés vagy valami hasonló. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 19:56:23 írta Pein95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 09 máj 23, 22:55:31 » |
|
én csak azt nem értem h egyesek szenvednek a kézjelekkel de Temari csak a vérrel és a legyező megsuhitásával idéz nem mintha nem imádnám Temarit Sőt egyik kedvencem csak fura egy kicsit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 09 máj 23, 23:22:19 » |
|
gondolom a legyező sem egyszerű legyező biztosan fel van vértezve hogy egyszerűbbek legyenek a jutsuk  így az idézés is. mint Sasuke idéző pecsétei a kezén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pbendi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 09 aug 02, 07:58:00 » |
|
bocsi, egy kérdéssel zavarnék: A békaidézésnek mik a kézpecsétjei? Előre is köszi: pbendi 
|
|
|
Naplózva
|
\"Az életed értelme az, amit Te adsz neki\"
|
|
|
Mako
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 09 aug 02, 09:06:21 » |
|
bocsi, egy kérdéssel zavarnék: A békaidézésnek mik a kézpecsétjei? Előre is köszi: pbendi  Malac-Kutya-Madár-Nyúl-Kos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|