Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 09 feb 04, 22:45:50 » |
|
Én örülök hogy Gamtatasu és Gamakichi megint szerepet kaptak mert nagyon viccesek  és feldobják a fillert is, mert a Sorás filler után ez sokkal jobban tetszik.(eddig)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 09 feb 25, 14:47:08 » |
|
szeretem az idéző technikát.Eddig az összes megidézet állat tetszik.Na jó kivéve manda 
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 09 feb 25, 15:12:57 » |
|
Manda nem tetszik neked? Csak nem félsz a kígyóktól? Én Mandán kívül az összes kígyót nem értem, mert egyikük se beszél(t) és sokszor ők haltak meg, mint pl. a háromfejű kígyó. De Manda is meghalt, sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 09 feb 27, 09:50:24 » |
|
Manda nem tetszik neked? Csak nem félsz a kígyóktól? Én Mandán kívül az összes kígyót nem értem, mert egyikük se beszél(t) és sokszor ők haltak meg, mint pl. a háromfejű kígyó. De Manda is meghalt, sajnos
Így van eltalátad nem szeretem a kígyókat. Kíver a víz tőlük  Ez van,ép ezért nem szeretem orochit se
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 09 feb 28, 13:37:06 » |
|
De Manda is meghalt, sajnos
attól, hogy megidézve meghalt attól még meg lehet majd megin idézni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 09 feb 28, 13:39:05 » |
|
Mi van? Az idézés azt jelenti hogy egy másik helyről ide teleportálja, ami idézve meghal rendesen is meghal. lol. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ddiiee
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 09 márc 03, 20:31:27 » |
|
matrayzz- nak igaza van meg lehet idézni de mi értelme ha halott az idézett lény  .lol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 09 márc 03, 22:23:46 » |
|
Nem biztos, hogy meg lehet idézni a hullát, mert Gamabunta is "magától" menti vissza, miután a Shukakut lerendezték. Manda teteme az val'sz'eg ott maradt a dögevők martalékául...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 09 márc 23, 15:21:15 » |
|
az a baj h olyan kevés lehetőség van az idézési állatoknak, béka, kutya, csiga, kígyó és ezek közül is a béka a legfejletteb. más animébő jönne egy ember egy menőbb dologra gondolna mint egy béka  enmát direkt hagytam ki me egyedül volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 09 márc 23, 15:32:16 » |
|
Nem tudhatjuk, hogy még hány idézhető állat van, mert nem derült ki. Szerintem biztos úgy kell venni, hogy még mindenféle állatokat lehet idézni. Ld. Pein idézései.Egyébként meg szerintem a béka igenis menő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 09 márc 23, 18:28:37 » |
|
Biztos direkt a békákra esett a választás: több fantáziát látott bennük Kishi; a békák nem futnak, csak ugrálni tudnak (na jó, a nádi varangy úgy fut, mint az egér). A többit már nem tudom...  Biztos, hogy az eddig ismert állatokon kívül többféle állatot is megidézhetnek, akiknek van szerződésük velük. Csak egy dologra vagyok igazán kíváncsi: hogy férnek el az ilyen hatalmas állatok a Földön? Tudjuk, hogy a brekik a Myoboku-hegyen élnek, ami több mint 1 hónapnyi járásra van / volt Konohától. Régebben azt hittem, a megidézhető állatok a tekercsen belüli világban élnek elkülönülve a többi állattól. Na, egy kis off: ha vki photoshoppal szokta kiszínezni egy manga képkockáját (pl. atka Narutós avatárja), kérem küldjön ezekről tutoriálokat PÜ-ben. Akár angolul, akár magyarul. Szeretném megtanulni a színezés csínját-bínját (tónusozás, árnyékolás, stb.) Előre is köszönöm! Off end 2 és fél éve nem néztem South Parkot. Szerintem megérte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 09 márc 24, 09:31:00 » |
|
Én úgy tudom, hogy van egy japán népmese, aminek a címe: Jiraiya Goketsu Monogatari (The tale of the gallant Jiraiya) és ebben van három szereplő, akik szintén a Jiraiya, Tsunade és Orochimaru névre hallgatnak és ők is ugyanazokat az állatokat tudják megidézni, mint a Naruto-s Jira, Oro, Tsunade. Magyarán Kishi innen koppintotta az ő alakjukat és az idézhető állataikat is. Meg egyébként is úgy tudom, hogy ez a három állat a ninjasághoz kötődik a japánoknál. Azt, hogy hogy férnek el azt én sem értem...  Én is azt hittem, hogy ők egy másik dimenzióban élnek vagy vmi ilyesmi. De ha belegondolsz a HP-ben meg óriások vannak pedig Nagy- Britannia se vmi nagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 09 márc 24, 14:24:25 » |
|
A Béka szerintem is menő. Főleg az óriásiak, mint Gamabunta, Gamaken és Gamahiro. Tetszik, hogy egyedűl a kígyó számít 'tipikus' állatnak, a fantasy könyvek tele vannak kígyóval. (pl. Voldemort kígyói). A béka és a csiga nagyon egyedi ötletek.
Arra viszont kiváncsi lennék, hogy Pein állatai élnek e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 09 ápr 14, 14:39:01 » |
|
Vajon van tigris is, mint megidézhető állat?  Mert egy jópárat már kigondoltam. 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 09 ápr 15, 14:54:06 » |
|
Gondolom az elején Ankot nem szimpla tigrisek támadták meg... bár asszem ott nem derül ki, hogy idézték őketxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|