Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #270 Dátum: 09 jan 21, 11:53:01 » |
|
én is így tudtam, utánanéztem, és találtam egy ilyet. sajnos csak bele-beleolvastam, és nem szúrta ki a szemem a "csigák hímnősek..." rész. mindenesetre akkor is a gyengébbik nemhez tartozik szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #271 Dátum: 09 jan 21, 12:06:14 » |
|
OFF: Köszi szépen a cikket nagyon érdekes volt. A mésztüskékről tudtam és arról is, hogy a hím szerepet játszó a nősténybe szúrja , de azt nem tudtam, hogy ennek ilyen fontos szerepe van. Kiskorunkban nagyon rá voltunk kattanva a csigákra és a házban tartottuk őket, hogy tudjuk vizsgálni a viselkedésüket. De sajnos a párosodásukat sose tudtuk elcsípni. Azt mondjuk nem értem, hogy az éti csigát miért hívják barna csigának a cikkben  , de most már leállok az OFF-al mert már nagyon elszálltam.  Gomen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #272 Dátum: 09 jan 21, 18:57:23 » |
|
OFF: én már láttam csigákat párosodni. Nem egyszer. OFF vége Az angol nyelvű mangában elkaptam a 'he' szót, amikor Tsunade átadta Katsuyut Narutónak. Lehetséges, hogy Katsuyu fiú is és lány is egyszerre. Egyszer hallottam, hogy a csigáknak nincs nemük. Ez kicsit furcsa... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #273 Dátum: 09 jan 21, 20:01:04 » |
|
Vannak olyan fajták is igen, de nem tudom hogy a meztelen csiga mint Katsuyu hová tartozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #274 Dátum: 09 jan 22, 22:05:53 » |
|
... a legutóbbi manga fejezetben többször is he volt és nagyon csodálkoztam rajta. Nem tudom a japán eredetiben mi lehetett, de vmit szerintem félre fordítottak.
Igen, félrefordították. A Sleepy Fans kiadásait ezért kell mindig óvatosan kezelni. Hamar kiadják a mangát, de tele van fordítási hibával.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #275 Dátum: 09 jan 23, 14:35:42 » |
|
Szegény Gamatatsu. Olyan buta, mint a tök  Gamariki meg olyan puhány. A külsejére tettem a megjegyzést, mert amikor kiabált, Naruto úgy nyomta le a képét, mint amikor mi a játébaba fejét benyomjuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
 |
« Válasz #276 Dátum: 09 jan 23, 16:43:35 » |
|
Szegény Gamatatsu. Olyan buta, mint a tök  Gamariki meg olyan puhány. A külsejére tettem a megjegyzést, mert amikor kiabált, Naruto úgy nyomta le a képét, mint amikor mi a játébaba fejét benyomjuk  Szerintem Gamatatsu egy tipikus kölyök, aki csak a nasira tud gondolni  Ilyeneket ismerek néhányat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #277 Dátum: 09 jan 24, 18:28:57 » |
|
Gamatatsu elég nehezen változtatja az arcmimikáját a dagadt arca miatt. Szinte állandóan mosolyog... még a pupillája is olyan vidámnak tűnik  Nehéz elhinni, hogy ő Gamakichi öccse
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
 |
« Válasz #278 Dátum: 09 jan 26, 23:39:21 » |
|
igen érdekes, mert ég és föld. Én csak jót nevetek rajtuk mert sztem elég viccesk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
 |
« Válasz #279 Dátum: 09 jan 26, 23:43:24 » |
|
Szerintem Kishimoto mester főként a feszültség (egyfajta) feloldása miatt hozta be őket. Másrészt számomra tisztára olyanok, mint az igazi testvérek. Különböznek egymással, és az idősebb próbálja irányítgatni az öccse fejlődését... - ami nem is olyan könnyű Gamatatsu esetében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomessz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #280 Dátum: 09 feb 01, 13:51:15 » |
|
De Gamakichi erőssé válik mire jön Pein! És azért látszik itt az Animeben is h megvédi az öccsét, amikor mondja NArutonak h hiába kiabálsz vele, nem tudja megcsinálni azt, amit nem ismer.
|
|
|
Naplózva
|
"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
 |
« Válasz #281 Dátum: 09 feb 01, 14:13:47 » |
|
Tomeesz: egyetértek veled  tisztára olyan Gamakichi (számomra), mint egy igazi báty. Ha kell kiáll és segít a fiatalabb testvérének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomessz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #282 Dátum: 09 feb 01, 14:17:25 » |
|
Na végre egy egyetértés!Amugy te keresed azokat a topicokat amikbe írok h ellentmondhass v csk ugyanolyan érdeklődési körünk van?
|
|
|
Naplózva
|
"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
 |
« Válasz #283 Dátum: 09 feb 01, 14:20:28 » |
|
Csak azokat a Naruto topikokat nézem, amikben olvasatlan hsz van  És Te eléggé sok helyre írtál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zolee144
Újonc
Nem elérhető
|