Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 08 dec 17, 22:28:38 » |
|
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki: "...I. András királynak (1056-1060) ma is őrzött törvénybe idéző bronz billoga. Ez utóbbit a király nevében eljáró poroszoló igazolására használták: kis füleknél fogva nyakba akasztva viselték, s ha az ilyen pecséttel igazolt poroszló valakit bíróság elé idézett, mindenki tudta, hogy András király nevében jár el (idézőpecsét)." Bertényi Iván: Pecséttan. In: A történelem segédtudományai. szerk.: Bertényi Iván. Bp., 2006. 243. p. Ezek szerint már a magyar középkorban is ismerték a kuchiyose no jutsut. Szenzációs.  Bocsi, de késő van.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 08 dec 25, 18:36:50 » |
|
Tudom, hogy a gama békát jelent, de minek használnak a nevük mellett egyes békák? pl: Gamabunta, Gamakichi, Gamaken... Vannak olyanok, akik nem használják a gama szót, mint Fukasaku és Shimau.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 08 dec 26, 12:02:15 » |
|
én egy dolgot nem értek ebben az idéző cucosban naruto az életbe nem használja pedig tök hasznos gondoljatok bele chunin vizsgán aikor a kyubinak csak a chakrajat kapja meg de nem borul el az agya akor én a helyében fogtam volna megidézem gamabuntát és direkt ugy hogfy a feje felet teremjen be és a súly má mindent elintéz aztán sasuke elen is kyubi zik de nem hogy lehozná gamabuntát és 1 ütése a korházba küldené 1 hónapra hanem bunyozik és veszit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 08 dec 26, 12:29:11 » |
|
Lássuk csak ennek több oka is van:
-Mire megcsinálja a négy kézjelet plussz elharapja az ujját és a földre csap, bekap tíz shurikent xD -Kyuubi módban elborult elmével nem fog ilyeneken gondolkozni - Nincs rá garancia hogy milyen Gamabunta kedve, segít vagy magasról le... -Kishi nem szeret békákat rajzolni. - Nem mindig van rá chakra - Nem mindig van rá hely xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 08 dec 26, 12:32:34 » |
|
Mert túl sok chakrájába kerül az idézés, és irányítani se tudja... Ezzel azt hiszm megválaszoltam a kérdést, a többi már csak ráadás: A béka főnök nem kezeli főnökként Narutot... Max partnrként... Ráadásul kockázatos harcolni vele, mert Gamabuntha harc közben már a méretei miatt is lebontja a környéket.. Megelőztek, de ccsakazértis elküldöm... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 08 dec 26, 12:35:26 » |
|
- Nincs rá garancia hogy milyen Gamabunta kedve, segít vagy magasról le... -Kishi nem szeret békákat rajzolni. - Nem mindig van rá chakra - Nem mindig van rá hely xD
-Igen, Gamabuntának nem valami jó a modora. És persze, hogy letarolná az egész területet! -Ha Kishi nem szeret békákat rajzolni, minek találta ki őket?  Szerintem tökjók a rajzolásuk, nem túl egyszerű, nem túl gyerekes, nem túl békakirályfis -A megidézéshez valóban rengeteg csakra kell hozzá  -hát, ha hatalmas vagy sok békát idéz meg, 2 lapot elpocsékol ezzel  , mint az első fejezetben, amikor a Kage Bunshint alkalmazta Naruto 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 08 dec 26, 12:39:24 » |
|
Igaz amit irtok de Naruto sztem nem vesz olyanokat figyelemben hogy milyen Gamabunta kedve, chakrája g*ci sok van, és nem egy olyan helyzet volt ahol ideje is lett volna rá (bár lehet hogy ezekkel csak magamat győzködöm xD)
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #262 Dátum: 08 dec 26, 23:11:03 » |
|
gamabunta kedve  .... szerintem csak le szeretné gyakni azt a parasztott aki legyőzte Jiraiyát.... őt csak kedvelte 1 kicsit...meg nem hiszem h hagyná h pein elpusztítsa Konohát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 09 jan 02, 19:23:20 » |
|
én egy dolgot nem értek ebben az idéző cucosban naruto az életbe nem használja pedig tök hasznos gondoljatok bele chunin vizsgán aikor a kyubinak csak a chakrajat kapja meg de nem borul el az agya akor én a helyében fogtam volna megidézem gamabuntát és direkt ugy hogfy a feje felet teremjen be és a súly má mindent elintéz aztán sasuke elen is kyubi zik de nem hogy lehozná gamabuntát és 1 ütése a korházba küldené 1 hónapra hanem bunyozik és veszit
Nem hiszem hogy Gamabunta kedve túlságosan is szerepet játszana, minden alkalommal harcolt amikor megidézték, csak már az elején úgy kezdi a dolgot hogy felvilágosíta az idézőjét arról hogy ki a főnök, és ezért nem merik kis csatákban megidézni..szerintem.... És amúgy meg szerintem az ilyen harcoknál Naruto dacból nem idézte meg őt, mert ez az ő csatája és nem hagyja másra a piszkos munkát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 09 jan 02, 20:19:31 » |
|
hát ott naruto mondta, hogy későbbre tartogatja az "új jutsuját", gondolom nem akarta a legelső meccsen ellőni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #265 Dátum: 09 jan 04, 15:28:47 » |
|
Észrevettem, hogy pár posttal ezelött MAndáról beszéltek..NEm jut eszembe ki az a manda, és mikor irányítja sasuke...NEm nagyon maradt meg bennem...
Manda az Orochimaru kígyója volt, az a nagy lila óriás kígyó akit megidézett a Sannin harcok alatt. Spoiler Sasuke meg a Mangában, a Deidara vs Sasuke harcok alatt idézte meg Manda-t, amikor elmenekült a Robbanás elől.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 04, 15:37:16 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 09 jan 20, 19:21:46 » |
|
Katsuyu, a csiga fiú vagy lány? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 09 jan 20, 19:35:35 » |
|
a hangjából és tsunade személyiségéből ítélve nőstény, de haku után már semmi sem biztos 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 09 jan 20, 19:45:40 » |
|
Én is úgy vélem hogy "nőstény"  Hát a hangjából ítélve, bár igaz Haku, de hát... Amúgy nem akarom a férfiakat szidni vagy bár mi más, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy gyógyító csiga fiú legyen, de már megint Haku-nál tartunk! 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 09 jan 21, 11:26:02 » |
|
A csiga hímnős állat tehát nem lehet nőstény.  Ettől függetlenül én is nőként gondolok rá, mert női hangja volt plusz az angol feliratban mindig she volt, amikor beszéltek róla. Mondjuk pont a legutóbbi manga fejezetben többször is he volt és nagyon csodálkoztam rajta. Nem tudom a japán eredetiben mi lehetett, de vmit szerintem félre fordítottak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|