kezdenek látszólag jóra fordulni a dolgok luffyék számára. ez viszont még messze nem garancia, vegyük csak sorba a szálakat:
-usopp, robin a gyárban-> ez tök jó, kulcs lesz ez még a továbbiakban, hisz náluk van a meglepetés ereje
-aréna->annyira nem bízom abban, hogy sabo gond nélkül győz, sőt egyáltalán nem. burgess NEM hülye, feketeszakáll meg alap, hogy nem és biztos van valami a tarsojukban, valamit kiterveltek és feketeszakáll nem híve a tisztességes párbajnak, ha a célja elérése a tét. ki tudja mit tervez, talált ki?
-luffy, zoro, kinemon előrretörése->pica NEM biztos, hogy harcolni akar velük szemtől szembe, ha van egy kis esze nem teszi. de nézzük csak, luffyék az ellenség területén vannak, így ilyen szempontból pica előnyben van, ő is tudhat valamit, ravaszkodhat is akár... nem tűnt egy forrófejű személnyek eddig sem, kétlem hogy élből nekiugrik luffyéknek, ő amúgy is a megfigyelő osztag kapitánya. szerintem amúgy a gyümije is szivatós, mert van egy olyan érzésem, hogy a falakban tud vele közlekedni.
emellett már doffy is tud róluk, hogy itt vannak. megint ott tartunk, hogy ki tudja ő mit lép...
arról nem beszélve, hogy valahol a közelben van 1 admirális...
-sanjiék (és a legyengébb szalmakalposok)->nagyon nagy galibában vannak. sanji komolyan megsérült, esetleg brook rúghat labdába. de kétlem, hogy akár pekomsal elbírnának, 300 fölötti vérdíjat nem osztogatnak csak úgy, ezt jimbei is megmondta. tamago meg még pekomsnál is erősebb szerintem!
caesarnak lőttek szerintem, de valahogy sanjiék megúszhatják, ha: momo használja a repülő mutatványát. így talán eljuthatnak zoo-ra, de kétlem, hogy caesart meg tudják tartani.
így már nem is olyan biztíto a helyzetük, nem?