Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #3465 Dátum: 14 jan 31, 08:39:42 » |
|
Bocsánat, nem mangastreamen, hanem mangareaderen szoktam, s ahogy néztem, az ugyanaz, mint a mangapandás. Bocs, már fáradt voltam.  És mikorra tervezitek? Nem kötözködésből, így is köszönet a sok magyar fejezetért. És mindenkinek kösz a válaszokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 08:41:08 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3466 Dátum: 14 jan 31, 11:27:51 » |
|
Egy újabb szálat kihagytatok az elemzésből, hogy mi jöhet még: kedvenc szamurájunk démonhegyeset játszik és elment a haverjáért - az is nagy kavar lehet, illetve remélem, hogy lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3467 Dátum: 14 jan 31, 13:33:54 » |
|
Ugyan ne viccel a haverja már réges rég játékká lett átalakítva szerintem, így amíg a kiscsaj le nem győzetik (Usopland által  ) addig tárgytalan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ralite
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3468 Dátum: 14 jan 31, 14:17:38 » |
|
Sanjiék kapcsán három dolgot tudok elképzeni: vagy kirderül, hogy Big Mom Lola anyja, vagy Sanjiék valami úton módon jól jönnek ki a dologból, vagy pedig Big Mom elfogja őket, ezért miután lecsapták Doffyt szaladnak is megmenteni. Az se kell elfelejteni, hogy arra a szigetre tartanak, ahol Law legénysége van. Az arc végére szerintem rendeződik a viszony Big Mom-mal, és könnyen el tudom képzelni, hogy Jinbei is feldézetre száll. Ez talán úgy fog megvalósulni, hogy a Gyojin szigeten a Szalmakalaposok jele lesz, és hogy Bart se maradjon ki a dologból, ő fog vigyázni rá a legénységével, tehát nem tart Luffyékkal. Mások írták, hogy el tudják képzelni, hogy Aokiji csatlakaozik a legénységhez. Nos, én is. Aokiji alapjába véve az a típikus jó ember, aki szeretné a gonoszt kiűzni a világból. És mikor leesik neki, hogy a Szalmakalposok eddig csak a rossz fiúknak rúgták szét a seggét, akkor lehet megfontolja a szövetséget illetve a csatlakozást. Az eddigi részek alapján, azért láthattuk, hogy a tengerészet sem a legbecsületesebb szervezet, úgy szintén a Világkormány sem (pl. Ohara). Kobyval kapcsolatban annyit írnék, hogy nem látom valószínűnek, hogy felbukkan az arc-ban. De szerintem jelentős power-up-ot kapott ő is, valószínűleg Garp edzette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3469 Dátum: 14 jan 31, 18:17:27 » |
|
Cseles húzás volt a vízbe rejteni a láng gyümölcsöt, ha Lufy lett volna a versenyző akkor csak Rebeca lett volna ki elmehetett volna érte a vízalá de most esélyes, ha Sabonak nemsikerül erőfölénybe kerülnie akkor simán mehet horgászni előbb s majdd mikor kiért a szárazföldre simán megeszi s úgy nyomja le őket. Bigmommal nem fognak rendeződni a gondok csak erőszak útján  ,de most kétlem a jelenlétét. Azt a hajót Naminak meg kell villámmal picit csapkodnia + egy kicsit megágyúzzák hisz erre kért engedélyt Sanji. Tutibb lesz majdd azon a szigeten találkozniuk amit meg is beszéltek s a legszebb az lessz ha az ottaniak szétúnják az agyuk s jókat kajálnak még a beérkezők totál lestrapáltak lennének. sanji tudná Zorot rendesen szivatni h MI tartott eddig ..... stb...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 31, 18:18:04 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3470 Dátum: 14 feb 01, 11:23:45 » |
|
Amúgy Pica szerintem nagy sz*rban van Luffy és Zoro igen nagy falat lesz neki. Ha szerencséje van csak a torkán akad, ha peche van akkor megemésztik szerencsétlentXD
Alig várom, hogy lássam Doffi arcát mikor megtudja, hogy az egyik emberét rommá verték. Nem hiszem, hogy valaki átvenné a harcot tőlük, mert eléggé szét vannak szóródva.
Kapitánytól viszont Lao-G szerintem leagrozza Chooper a kung-fu módban:D Amúgy so cool a Lao-G név nagyon bejön:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3471 Dátum: 14 feb 01, 13:31:23 » |
|
Nem gondolnám, hogy Luffy kezet emelne rá. Ez szerintem pont egy párosítás Zoro és Pica között. Zoro pedig szereti farigcsálni a köveket. Luffy és Rebeca meg megy tovább Doffyhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #3472 Dátum: 14 feb 01, 14:18:33 » |
|
Úgy érted Violet, nem?  Egyébként meg szerintem csapatmunka lesz Pica ellen, vagy esetleg Violet harcol majd ellene(de ő ugye nem úgy beszélt Picáról, mint akit le tudna győzni). Zoro is bőven túltesz Picán, hisz eddig ő volt az, aki még csak meg sem izzadt a harcaiban és még nem szorongatta meg senki. A Kraken karját is egyszerűen felszeletelte, pedig az legalább akkora voltr, mint amilyen nagy most a sziklakupac. Luffy pedig... Azt hiszem ha ő veszi kezelésbe azt a főparancsnokot, akkor a kastélyra ráfér majd egy renoválás, akárcsak Pica arcberendezésére. http://www.mult-kor.hu/image/article/main/.460x310/37252.jpgA kép tökéletesen elmagyarázza, mi lesz a végeredmény. Lao-G személyéről Spongyabob jut eszembe 
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3473 Dátum: 14 feb 01, 15:04:37 » |
|
Ja. Bocs a nevét eltévesztettem, amúgy is rossz a névmemóriám.  Én kizárom a csapatmunka lehetőségét azon okból kifolyólag, hogy Luffynak menni kell Doffyhoz mindenképpen és főleg gyorsan. Így csak Zoro marad mert Violet nem lenne képes vele harcolni a reakciója alapján. Továbbá ő tudja mutatni Luffy számára az utat Doffyhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3474 Dátum: 14 feb 01, 16:25:26 » |
|
Zoronak ott van Fujitora. Kétlem, hogy holmi Picára pazarolja majd az erejét. Azt lehet Zoro egy laza mozdulattal elintézi azt megy is tovább. Nem lesz jelentős szereplő, mert nem szánt rá túl sok időt Oda. Ebből arra következtetek, hogy erő demonstráció lesz rajta:D Mondjuk a képessége jobban bejön, mint Diamanté:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 16:26:14 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3475 Dátum: 14 feb 01, 16:35:10 » |
|
Én pont Fujitorában nem hiszek, hogy belőle lesz Zoro ellenfele. Valahogyan nem érzem azt, hogy most ebben az arcban komolyabban összejöhetnének egy kis demonstrációra. A haditengerészetnek szerintem már csak akkor lesz jelentősége amikor minden lezárul és Luffyéknak a végén azok elöl kell meglógniuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3476 Dátum: 14 feb 01, 16:49:32 » |
|
Szerintem Pica olyan lesz mint Blueno volt az Enies lobby Arc-ban. Erő demonstráció vagy egy kis bemelegítő kör a nagy harc előtt. Azt hogy ki vállalja be vagy éppen közös erővel (de akkor szegény Pica nagyon porul fog járni) lesz legyűrve, azt nem tudom. De ha tippelnem kéne akkor Luffy neki ront mint bika a vörös lobogónak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 16:50:03 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
asdfgrey
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3477 Dátum: 14 feb 01, 21:41:20 » |
|
Jó volt ez a fejezet, főleg a végén mikor Pica feltűnik az nagyon király lett.  Luffy kiütött egy óriást a Colosseumban, lehet könnyen kiüti Picat. Tényleg valamelyik hal hátán van elhelyezve a gyümölcs? Van egy olyan érzésem, hogy Diamante kamuzott. Mingo egy picit ideges lett.  Mi lesz akkor, ha megtudja, hogy mi történik a gyárnál. Bele sem merek gondolni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
ROCK ^^
|
 |
« Válasz #3478 Dátum: 14 feb 01, 21:50:55 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/736/9 Az utolsó képkockában a hal hátára van rögzítve egy kicsi láda egy vastag lánccal. Abban van benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdfgrey
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3479 Dátum: 14 feb 01, 21:57:53 » |
|
Tudom.  De lehet, hogy nincs benne a ládában. Bocsánat, ha félreérthető volt az előző hozzászólásom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 01, 22:09:21 írta asdfgrey »
|
Naplózva
|
|
|
|
|