24 nov 15, 23:38:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112123 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
t.felix
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3495 Dátum: 14 feb 05, 15:31:41 »

Tudja valaki,hogy a chopperman(op spin-offja)mangát hol lehet olvasni?
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3496 Dátum: 14 feb 05, 19:35:55 »

Pica-ba nem csalódtam, bár még nem látszik, hogy hogy reagál egy hakis giganto pistole-ra, de nem lesz könnyű elintézni. Remélem a cukorkát simán beadják a gyereknek, nem hiszem hogy ez a különítmény legyőzné az egyik főtisztet. Sabo meg szinte megerőltetés nélkül hárítja el a legerősebb ellefelek támadásait, szóval szerintem bizony egy brutális állat erőben Nevet Rebecca meg egy vicc, hogy ott van, ez most is kiderült. Sanji-s részek két okból késhetnek: vagy elintézték egy ugrással és már csak akkor mutatják őket ha elérték Zoot, vagy nagyon vesztésre állnak és már csak úgy mutatják őket, hogy elfogták őket/ elraboltál Ceasart.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3497 Dátum: 14 feb 05, 19:40:56 »

Tetszett a rész
Örülök hogy Burgess megmaradt bunyósnak, bár az hogy ő az "első hajó" kapitánya naaagyon remélem nem azt jelenti hogy Feketeszakáll első embere

Saboról mindenki sejtette hogy Luffy szintjén lesz, szerintem még erősebb is lehet nála, valszeg neki sincs gyümölcs, hisz a vízbe akart ugrani a hallal

Remélem Barto is mutat majd valamit, az ütéseket simán védheti.

Azt nagyon remélem hogy sem Burgess, sem Sabo nem kapja meg Ace gyümölcsét.
Az egyik nagyon nagy Feketeszakáll-hype lenne, és csak Luffy-BB ellentétet erősítené, a másik meg nagyon happy end, egyik se jellemző Odára
Lehet Fujitora viszi majd el, és megkapja a tengerészet (megeszi Coby  Nevet Hümm-hümm )

Trevol azt hittem valami bénító nyálkát használ, de inkább valami ragasztót, a bénítóméreg már Magellan védjegye
Cavendish és szegény többiek, remélem mihamarabb visszaalakulnak

Pica nem olyan erős, ne feledjük, hazai pálya miatt van előnyben, kint nem sokat érne a képessége, így viszont brutális

időközben, oky: sztem ha a kastélyt ütik azt csak irányítja, meg se érezné, de ha az igazi kőtestére kapná akkor lehet kidőlne
Naplózva

Haki
Újonc
*

« Válasz #3498 Dátum: 14 feb 05, 20:01:42 »

Én személy szerint örülnék ha Sabo kapná meg a lánggyümit. Menne ehhez a sárkány harcstílushoz Kúl
Habár mint ahogy ezt előttem említették túl szép is lenne. Pojén
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3499 Dátum: 14 feb 06, 07:11:52 »

Sabo a lánggyümölcsel visszahozza Ace menőségét, királyságát. Szerintem Sabo jól néz ki majd tűzzel. :DD
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3500 Dátum: 14 feb 06, 11:51:17 »

Minek van Trebol lábán bilincs?  Gondolkozik
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3501 Dátum: 14 feb 06, 12:58:15 »

Jó kis rész volt:)

colosseum: sabo nagyon erősnek tűnt most. a dragon claw pedig jó kis technika:D

doffy palotája: pica jó képességnek örvend:) macerás lesz legyőzni...

föld alatt: cavendisht jó volt látni, rajta szemléltette az író konkrétan hogyan is történik az átalakítás. sugar ellen a cukorka jó ötlet, habár elég cukorka meg gyerek volt punk hazardon (bőven több, mint elég)... nem hinném, hogy ennyivel visszaváltoztatják, ez az op, ezt is maximális mértékben túlbonyolítja Oda:D

már várom chinjao feltűnését:) nem véletlenül nem mutatta eddig az író, ha valaki, akkor ő biztos megmenekült:) most hogy már a feje is rendben van nyugodtan közlekedhet a föld alatt és ha ő is besegít a későbbiekben, akkor nagyon nagy előnyre tesznek szert.
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #3502 Dátum: 14 feb 06, 13:07:57 »

Ki fogad velem hogy Dragon van a Colosseumban Luffynak öltözve?Nevet
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3503 Dátum: 14 feb 06, 13:16:35 »

Ki fogad velem hogy Dragon van a Colosseumban Luffynak öltözve?Nevet
Ez logikátlan lenne. Luffy miért hinné róla, hogy halott? És miért harcolna vascsővel?
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3504 Dátum: 14 feb 06, 14:23:03 »

Fogadok veled...az Sabo.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3505 Dátum: 14 feb 06, 14:45:39 »

+ kicsit se hasonlít a testfelépítése Dragonéra, úgyhogy ezt hagyjuk. Az ott Sabo, mindenki nyugodjon le a p*csába. bow
A fejezet nem volt rosz, de nem is lett a kedvencem. Egy kicsit mindenbe belenéztünk, de csak egy nagyon picit. Engem már a SOP hadművelet teljesen hidegen hagy, idegesítenek ezek a törpös részek. Koncentráljunk inkább Luffyékra vagy a Colosseumra. Zoronak sztem meg se kottyanna az a halom kavics, meg se izzasztaná. Luffyék nyugodtan mehetnének tovább. Az meg nekem is feltünt h bilincs van annak a halom takonynak a lábán.  Gondolkozik Sabo ereje figyelemre méltó, de nem hinném hogy ő fogja megenni a lánggyümölcsöt ha meg is szerzi. Max egy hajón tudom elképzelni Ace fotója alatt egy üvegkalitkában a gyümit. Én úgy emlékszem hogy Shiliew az elsőtiszt Blackbeardnél, de javítsatok ki ha tévednék. + Csak nekem jutott eszembe hogy mi lesz ha Cavendish elalszik?  Gondolkozik Nem ébredhet fel a másik énje?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 14:48:34 írta Lchangetheworld » Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #3506 Dátum: 14 feb 06, 16:53:37 »

Dragon ütésétől Burgessnek már leszakadt volna a keze  Nevet

Én is gondoltam arra hogy felébred Cavendish másik énje, de lehet hogy ugyanabban a játéktestben lenne akkor is.
Naplózva

klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3507 Dátum: 14 feb 06, 17:35:04 »

A játékok nem alszanak szóval nem ébredhet fel a másik énje.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3508 Dátum: 14 feb 06, 17:39:01 »

Jó rész volt nagyon. Igaz A törpék szála nem nagyon izgat de most az se volt rossz...

Én úgy gondolom, hogy annyira nem nagy cucc Pica. Mondjuk az tény, hogy a helyzeti előny az övé, mert az egész palota kőből van, de ezen kívül eddig szerintem nem nagy durranás. De hát ha még se lesz az olyan könnyű csak ne kelljen majd Luffynak 3x neki veselkedni hogy legyőzze, mert az már kezd egy kicsit unalmas lenni.

Nagyon BADASS volt Sabo amikor oda csap a Dragon Claw/Talons-al. Amúgy jól látom hogy Burgess is hakit használ a könyökén lévő cuccal? Amúgy -Dragon Claw- látszik ki tanította/edzette Sabot Nevet

A többi számomra említésre se méltó... (Amúgy érdekes ez a bilincses dolog Trebol-on hát ha lesz vmi jelentése vagy csak szimplán egy kiegészítő Nevet )
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #3509 Dátum: 14 feb 06, 17:39:46 »

Azért gondoltam hogy Dragon mivel ha megnézitek ezt a képet a szeménél ott a tetkó de lehet az egy heg is. De ahogy most megnézem kicsit más az a tetkó de akkor is fura xD
http://www.mangareader.net/one-piece/737/11
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 17:42:38 írta heureka » Naplózva
Oldalak: 1 ... 232 233 [234] 235 236 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins