Dani
|
|
« Válasz #3525 Dátum: 14 feb 10, 20:10:54 » |
|
Tavaly volt 15 éves a One Piece. És azt nyilatkozta Oda, hogy a felénél tart a történet. Bumm. Pont. Egyébként abszolút reális elképzelés. Gondoljatok bele, még csak a 3. helyszínen járunk Újvilág óta, de már 2 Yonkou fel lett vezetve. Simán össze lehet pakolni az eseményeket úgy, hogy kettő (vagy több) legyet lehessen ütni egy csapásra.
Marinefordban is anno mennyi minden össze volt sűrítve...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3526 Dátum: 14 feb 11, 20:44:24 » |
|
ez tény:) pl most simán bejátszhatná Oda: Tamagoék elrabolják caesart és viszik big momnak és ezért kaido háborút hirdet. Máris 2 yonkou ledönti egymást:D:D:D:D A hatalmi egyensúly törékeny:) DE! a grand line első felét úgy ahogy átszaladták luffy-ék. Átszelték az egészet nyílegyenesen. Remélem a grand line 2. felét nem csak úgy átszelik... itt már territoriumok lesznek és azokon pedig csaták. Csak a nyápicok szelik át. Amúgy meg luffyéknek is lesznek territoriumaik, ha tetszik, ha nem. Luffy kijelentette a fishman island az ő territóriuma lesz. És a jósnő megmondta, hogy ő maga fogja elpusztítani. Ezek szerint vissza fong menni a grand line közepére luffy.... Nekem az fura, hogy a kalózkirály is idős, min 30 éves volt mikor kalózkirály lett. luffy meg még 20 sincs:D mit akar még? Amúgy meg az, hogy oda azt mondta, hogy ez a fele... mi van akkor? 15 év hosszú idő.... lehet már másnap meggondolta magát. Meg a felé-t érthette akár földrajzilag is. szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3527 Dátum: 14 feb 11, 21:56:48 » |
|
Nekem az fura, hogy a kalózkirály is idős, min 30 éves volt mikor kalózkirály lett. luffy meg még 20 sincs:D mit akar még? Amúgy meg az, hogy oda azt mondta, hogy ez a fele... mi van akkor? 15 év hosszú idő.... lehet már másnap meggondolta magát. Meg a felé-t érthette akár földrajzilag is. szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=? De Roger idősebben kezdte a kalózkodást, mint most Luffy. (Legalábbis amikor megkéri Rayleighet, hogy menjen vele, idősebbnek néz ki.) Nem hiszem, hogy Oda csak úgy meggondolná magát. Egy 15 éves sztori folytatását nem hétről-hétre találja ki. Ezt egyben kell tartani. Ne legyenek ellentmondások és hasonlók. Olyan lenne mintha egy építkezés közben megmondanád a munkásoknak, hogy mégsem 30, hanem 40 emeletes házat építsenek. Nem a legjobb példa, de a lényeg érthető szerintem. Földrajzilag áthaladtak a felén. AZ már a Gyojin szigetnél megvolt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3528 Dátum: 14 feb 11, 22:08:29 » |
|
szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=?
Az első 15 évben meg lett Luffynak 8 csapattársa, be lettek mutatva a Shichibukaiok, 3 Yonkou, Supernovák, Admirálisok, és millió másik szál. Gondolkozz már, mein Freund.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3529 Dátum: 14 feb 11, 22:13:03 » |
|
Dehogy nem gondolhatja meg magát. Már rengeteget nyilatkozott és sok olyasmit is mondott ami soha nem következett be. Egyik korai nyilatkozatában például Enies Lobbyt jelölte meg a történet felének. Ez pedig nem most volt. Itt is összekaphatja a történetet és felgyorsíthatja az eseményeket. Szerintem éppen ez történik most. 2 younko is belecsöppent a dolgok közepébe Doffyval egyetemben. Kiderült, hogy fel akarják számolni a schibukai rendszert. Ebben az időszakban lesz a királyságok gyűlése. Szóval túl sok minden zsúfolódik össze rövid időn belül. Különben a múlt évi (június) Tokiói anime gálán mondta azt, hogy az utolsó harmadba lépett a manga. Ez még így is 5 év körüli időszak, szóval nem rövid. Azt is hozzátette, hogy ezután már nem fog nekiállni hosszabb mangáknak hanem csak rövid történeteknek. Kezdésnek ki is szemelt valami robotos sztorit magának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3530 Dátum: 14 feb 12, 15:48:39 » |
|
Hát, ha a One Piece-nek vége lesz, én sírni fogok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3531 Dátum: 14 feb 12, 15:50:51 » |
|
Köszönjük. Mi lenne, ha befejeznéd a offot. Rengeteg felesleges hozzászólásod van. Olvasd már el a fórumszabályzatot.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3532 Dátum: 14 feb 12, 15:53:52 » |
|
De amúgy, jut eszembe, ha Pica szétrombolja Doffy palotáját, akkor az Doffyra is szétesik. Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3533 Dátum: 14 feb 12, 16:49:06 » |
|
"Doffyra is szétesik" Nem rajongok nyelvtanért, de ez már sok... Szerintem Oda szeret pókerezni Pica-Pikk Trebol-Treff Diamante-Káró Ace-Ász Ace kalózbandája-Pikk kalózok Law kalózbandája-Szív kalózok... Ennek van vmi összefüggése vagy csak szórakozik velünk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 16:49:37 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #3534 Dátum: 14 feb 12, 17:20:07 » |
|
Doffy - Király(még ) Kurohige - Fekete Péter Luffy - Tök alsó/Tökfilkó Egyébként remélem, hogy még menni fog egy ideig a One Piece, nem szeretném, ha a (remélhetőleg közelgő) Wanoországos történetszál "összecsapott" lenne, örülnék, ha ott végre Zoro és a Shusui köré épülne a főtörténetszál. Mellé jöhetne néhány más infó is, pl. a 7. Shichibukai kiléte, üzenet egy Yonkuotól, újabb összetűzés a Kurohige kalózokkal vagy egy Tengerészeti rajtaütés, de jó lenne ha most tényleg Zoro vinné a prímet(na meg nem ártana minden tagnak egy ilyen hely/sziget) Usoppnak pl Elbaf lenne ez, Robinnak a Raftel lesz valószínűleg, hisz ott az utolsó leírhatatlan nevű kőkocka stb. Az is kétségtelen, hogy a történetnek haladnia kell, így nem tartom elképzelhetetlennek, hogy 1-1 Yonkuo legyőzése közt akár évek is eltelnek *a mangában(lényegében időugrások). Valljuk be, azért egy Yonkuo nem egy Mr. Crocodile vagy Lucci. Shanks és Luffy összecsapása lesz még nagy kérdés. Lehet evő/ivó versenyt rendeznek. Usopp is hátha felbátorodik, amikor meglátja az apját és tudatosul benne, hogy már az Újvilágban vannak és még egyben vannak. Ja és Luffy még mindig tartozik a kincsekkel Makinonak Szóval egy hazalátogatás is kell, hogy legyen(az biztos, hogy sok kikerekedő szem lesz az East Blue-n, amikor feltűnik a koponya két keresztbe tett csonttal és egy szalmakalappal a tetején).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 17:26:53 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3535 Dátum: 14 feb 12, 17:21:46 » |
|
Trebolt bírom:D neki nagyon jó a character designja:) Picanák meg jó a képessége:) Diamante viszont annyira nem nagy szám. Eddig. hülyeség lenne odának abbahagyni az op-t és valami újba kezdeni. nem azért mondom, mert nem bízom a mesterben, tuti az új mangája is befutna:D de akkor vigye ki fuffy-t az űrbeXDXDXDXD megy enel után:) am viccen kívül az op bolygójának hány holdja van? 1 mint itt??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 17:27:16 írta vaniliaspudinglover »
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3536 Dátum: 14 feb 12, 18:49:38 » |
|
.Ja és Luffy még mindig tartozik a kincsekkel Makinonak Szóval egy hazalátogatás is kell, hogy legyen. Haha, erről jut eszembe, Luffy mondta, hogy az ételt a kincsével ki fogja fizetni. Erre gondolsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3537 Dátum: 14 feb 12, 19:34:25 » |
|
Miért nem tudod elolvasni azt a szép szabályzatot? NINCS DUPLA HOZZÁSZÓLÁS! Már engem is kiborítasz... Azért válaszolok. Ha logikusan belegondolsz, hogy az első fejezetben Luffy 7 éves és a végén 17 évesen kel útra aztán a háború után vár 2 évet... Szóval az OP világában 12 év telt el. (Luffy 19 éves most) Az a 15 év az 1. fejezet debütálása után lett számítva. Random dolgok jutnak eszembe. Szóval. Kíváncsi vagyok, hogy Sabo arcát mikor láthatjuk. De két tippem van: -Az arc végén végre leveszi azt a fránya sisakot vagy -Epikusan széttörik a sisakja Meg azért jó lenne egy Luffy x Dragon beszélgetés
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 19:35:50 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3538 Dátum: 14 feb 12, 19:38:02 » |
|
vicces lenne, ha oda a robotos mangáját egybekötné az op-vel:P am komolyan véve nem is áll olyan messze ez a gondolat szerintem... robotok? űr?
robotoknak ott vannak a cyborgok: pl: franky, kuma+vannak igazi robotok pl: pacifista űr: ott van enel valahol az űrben:) a/ az egyik holdon, ahol űrlények is vannak, ráadásul nem is egyfajta.
simán csinálhatna luffyéknek is egy űrkalandot, mint enelnek:) csak akkor már űrkalózok lennének:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3539 Dátum: 14 feb 12, 19:48:30 » |
|
Ja, bocsi! Észre se vettem a dupla hsz-t. Hát, én sosem szerettem a robotokat, de ha Oda készíti, akkor biztos jó lesz, de szerintem ez one ppeice manga topic. Amúgy szerintem ha Luffy nagy lesz, tisztára úgy fog kinézni, mint Shanks ,csak fekete hajjal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|