24 nov 27, 15:18:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117252 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3525 Dátum: 14 feb 10, 20:10:54 »

Tavaly volt 15 éves a One Piece. És azt nyilatkozta Oda, hogy a felénél tart a történet. Bumm. Pont.
Egyébként abszolút reális elképzelés. Gondoljatok bele, még csak a 3. helyszínen járunk Újvilág óta, de már 2 Yonkou fel lett vezetve. Simán össze lehet pakolni az eseményeket úgy, hogy kettő (vagy több) legyet lehessen ütni egy csapásra.

Marinefordban is anno mennyi minden össze volt sűrítve...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3526 Dátum: 14 feb 11, 20:44:24 »

ez tény:) pl most simán bejátszhatná Oda:

Tamagoék elrabolják caesart és viszik big momnak és ezért kaido háborút hirdet. Máris 2 yonkou ledönti egymást:D:D:D:D A hatalmi egyensúly törékeny:)

DE! a grand line első felét úgy ahogy átszaladták luffy-ék. Átszelték az egészet nyílegyenesen. Remélem a grand line 2. felét nem csak úgy átszelik... itt már territoriumok lesznek és azokon pedig csaták. Csak a nyápicok szelik át.

Amúgy meg luffyéknek is lesznek territoriumaik, ha tetszik, ha nem. Luffy kijelentette a fishman island az ő territóriuma lesz. És a jósnő megmondta, hogy ő maga fogja elpusztítani. Ezek szerint vissza fong menni a grand line közepére luffy....

Nekem az fura, hogy a kalózkirály is idős, min 30 éves volt mikor kalózkirály lett. luffy meg még 20 sincs:D mit akar még?Mosolyog

Amúgy meg az, hogy oda azt mondta, hogy ez a fele... mi van akkor? 15 év hosszú idő.... lehet már másnap meggondolta magát. Meg a felé-t érthette akár földrajzilag is. szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=?
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3527 Dátum: 14 feb 11, 21:56:48 »

Nekem az fura, hogy a kalózkirály is idős, min 30 éves volt mikor kalózkirály lett. luffy meg még 20 sincs:D mit akar még?Mosolyog

Amúgy meg az, hogy oda azt mondta, hogy ez a fele... mi van akkor? 15 év hosszú idő.... lehet már másnap meggondolta magát. Meg a felé-t érthette akár földrajzilag is. szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=?

De Roger idősebben kezdte a kalózkodást, mint most Luffy. (Legalábbis amikor megkéri Rayleighet, hogy menjen vele, idősebbnek néz ki.)

Nem hiszem, hogy Oda csak úgy meggondolná magát. Egy 15 éves sztori folytatását nem hétről-hétre találja ki. Ezt egyben kell tartani. Ne legyenek ellentmondások és hasonlók. Olyan lenne mintha egy építkezés közben megmondanád a munkásoknak, hogy mégsem 30, hanem 40 emeletes házat építsenek. Nem a legjobb példa, de a lényeg érthető szerintem.

Földrajzilag áthaladtak a felén. AZ már a Gyojin szigetnél megvolt.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3528 Dátum: 14 feb 11, 22:08:29 »

szerintem hülyeség akkor azt mondani, hogy a felénél járunk, amikor még: dragonról kb 0 infónk van (kb 5 mondat szerepe volt), kaido, big mom, gorosei, one piece, ősi fegyverek=?

Az első 15 évben meg lett Luffynak 8 csapattársa, be lettek mutatva a Shichibukaiok, 3 Yonkou, Supernovák, Admirálisok, és millió másik szál. Gondolkozz már, mein Freund. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3529 Dátum: 14 feb 11, 22:13:03 »

Dehogy nem gondolhatja meg magát.  Nevet Már rengeteget nyilatkozott és sok olyasmit is mondott ami soha nem következett be. Egyik korai nyilatkozatában például Enies Lobbyt jelölte meg a történet felének. Ez pedig nem most volt. Itt is összekaphatja a történetet és felgyorsíthatja az eseményeket. Szerintem éppen ez történik most. 2 younko is belecsöppent a dolgok közepébe Doffyval egyetemben. Kiderült, hogy fel akarják számolni a schibukai rendszert. Ebben az időszakban lesz a királyságok gyűlése. Szóval túl sok minden zsúfolódik össze rövid időn belül.

Különben a múlt évi (június) Tokiói anime gálán mondta azt, hogy az utolsó harmadba lépett a manga. Ez még így is 5 év körüli időszak, szóval nem rövid. Azt is hozzátette, hogy ezután már nem fog nekiállni hosszabb mangáknak hanem csak rövid történeteknek. Kezdésnek ki is szemelt valami robotos sztorit magának.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3530 Dátum: 14 feb 12, 15:48:39 »

Hát, ha a One Piece-nek vége lesz, én sírni fogok!
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3531 Dátum: 14 feb 12, 15:50:51 »

Köszönjük. Mi lenne, ha befejeznéd a offot. Rengeteg felesleges hozzászólásod van. Olvasd már el a fórumszabályzatot.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3532 Dátum: 14 feb 12, 15:53:52 »

De amúgy, jut eszembe, ha Pica szétrombolja Doffy palotáját, akkor az Doffyra is szétesik. Vagy nem?
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3533 Dátum: 14 feb 12, 16:49:06 »

"Doffyra is szétesik" Nem rajongok nyelvtanért, de ez már sok...

Szerintem Oda szeret pókerezni Nevet
Pica-Pikk
Trebol-Treff
Diamante-Káró
Ace-Ász
Ace kalózbandája-Pikk kalózok
Law kalózbandája-Szív kalózok...

Ennek van vmi összefüggése vagy csak szórakozik velünk? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 16:49:37 írta klozo » Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3534 Dátum: 14 feb 12, 17:20:07 »

Doffy - Király(még Nevet)
Kurohige - Fekete Péter
Luffy - Tök alsó/Tökfilkó
ikszdé

Egyébként remélem, hogy még menni fog egy ideig a One Piece, nem szeretném, ha a (remélhetőleg közelgő) Wanoországos történetszál "összecsapott" lenne, örülnék, ha ott végre Zoro és a Shusui köré épülne a főtörténetszál. Mellé jöhetne néhány más infó is, pl. a 7. Shichibukai kiléte, üzenet egy Yonkuotól, újabb összetűzés a Kurohige kalózokkal vagy egy Tengerészeti rajtaütés, de jó lenne ha most tényleg Zoro vinné a prímet(na meg nem ártana minden tagnak egy ilyen hely/sziget) Usoppnak pl Elbaf lenne ez, Robinnak a Raftel lesz valószínűleg, hisz ott az utolsó leírhatatlan nevű kőkocka stb.
Az is kétségtelen, hogy a történetnek haladnia kell, így nem tartom elképzelhetetlennek, hogy 1-1 Yonkuo legyőzése közt akár évek is eltelnek *a mangában(lényegében időugrások). Valljuk be, azért egy Yonkuo nem egy Mr. Crocodile vagy Lucci.
Shanks és Luffy összecsapása lesz még nagy kérdés. Lehet evő/ivó versenyt rendeznek. ikszdé Usopp is hátha felbátorodik, amikor meglátja az apját és tudatosul benne, hogy már az Újvilágban vannak és még egyben vannak.
Ja és Luffy még mindig tartozik a kincsekkel Makinonak Mosolyog Szóval egy hazalátogatás is kell, hogy legyen(az biztos, hogy sok kikerekedő szem lesz az East Blue-n, amikor feltűnik a koponya két keresztbe tett csonttal és egy szalmakalappal a tetején).
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 17:26:53 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3535 Dátum: 14 feb 12, 17:21:46 »

Trebolt bírom:D neki nagyon jó a character designja:)

Picanák meg jó a képessége:)

Diamante viszont annyira nem nagy szám. Eddig.

hülyeség lenne odának abbahagyni az op-t és valami újba kezdeni. nem azért mondom, mert nem bízom a mesterben, tuti az új mangája is befutna:D de akkor vigye ki fuffy-t az űrbeXDXDXDXD megy enel után:) am viccen kívül az op bolygójának hány holdja van? 1 mint itt??Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 17:27:16 írta vaniliaspudinglover » Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3536 Dátum: 14 feb 12, 18:49:38 »

.Ja és Luffy még mindig tartozik a kincsekkel Makinonak Mosolyog Szóval egy hazalátogatás is kell, hogy legyen.

Haha, erről jut eszembe, Luffy mondta, hogy az ételt a kincsével ki fogja fizetni.
Erre gondolsz? Nevet
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3537 Dátum: 14 feb 12, 19:34:25 »

Miért nem tudod elolvasni azt a szép szabályzatot? NINCS DUPLA HOZZÁSZÓLÁS! Már engem is kiborítasz...

Azért válaszolok.
Ha logikusan belegondolsz, hogy az első fejezetben Luffy 7 éves és a végén 17 évesen kel útra aztán a háború után vár 2 évet... Szóval az OP világában 12 év telt el. (Luffy 19 éves most)
Az a 15 év az 1. fejezet debütálása után lett számítva.

Random dolgok jutnak eszembe. Szóval. Kíváncsi vagyok, hogy Sabo arcát mikor láthatjuk. De két tippem van:
-Az arc végén végre leveszi azt a fránya sisakot
vagy
-Epikusan széttörik a sisakja Nevet

Meg azért jó lenne egy Luffy x Dragon beszélgetés  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 12, 19:35:50 írta klozo » Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3538 Dátum: 14 feb 12, 19:38:02 »

vicces lenne, ha oda a robotos mangáját egybekötné az op-vel:P am komolyan véve nem is áll olyan messze ez a gondolat szerintem... robotok? űr?

robotoknak ott vannak a cyborgok: pl: franky, kuma+vannak igazi robotok pl: pacifista
űr: ott van enel valahol az űrben:) a/ az egyik holdon, ahol űrlények is vannak, ráadásul nem is egyfajta.

simán csinálhatna luffyéknek is egy űrkalandot, mint enelnek:) csak akkor már űrkalózok lennének:D
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3539 Dátum: 14 feb 12, 19:48:30 »

Ja, bocsi! Észre se vettem a dupla hsz-t.

Hát, én sosem szerettem a robotokat, de ha Oda készíti, akkor biztos jó lesz, de szerintem ez one ppeice manga topic. Nevet

Amúgy szerintem ha Luffy nagy lesz, tisztára úgy fog kinézni, mint Shanks ,csak fekete hajjal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins