EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3510 Dátum: 14 feb 06, 18:04:48 » |
|
Szerintem meg Pica nem rombolná szét Doflamingo főnöke palotáját ,egyben Dressrosa királyi palotáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3511 Dátum: 14 feb 06, 18:52:46 » |
|
Miért ne ha a képességével újra is tudja építeni semmi idő alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3512 Dátum: 14 feb 06, 19:12:10 » |
|
Pica kemény ellenfél lesz, de csak amiatt hogy hol vannak, de ha azt nézem hogy a Noah hajót is majdnem elpusztította Luffy... Akkor egy palota nem lesz neki semmi. Törpék nem érdekelnek, csak arra vagyok kíváncsi hogy Trébolt ki fogja legyőzni. Mert biztos hogy le fogják, már csak azért is mert ez lesz a végső kulcs Doffy bukásához. Cavendish volt az akit tudtam most sajnálni, meg a többi játék, de már csak néhány fejezet (10-30 ) addig amíg nem marad kő kövön ezen a szigeten. Burgesst meg remélem elrepíti Sabo a következő szigetig, már csak Ace miatt is.(Látszik hogy nagyon megutáltam őket.) Érdekes hogy Diamante meg egyszerűen nem érdekel, ő csak azért van ott, hogy Doffynak mindenhol legyen embere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3513 Dátum: 14 feb 06, 20:32:24 » |
|
heureka:Az ott Sabo. Nincs másik opció. Amúgy amire te gondolsz az a tetoválás. A tetkó az a lemosható kis cuccos. Ami az arcán van az egy heg. A heget akkor szerezhette amikor az a szemét Sárkányfi lelőtte őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3514 Dátum: 14 feb 06, 20:36:03 » |
|
Jó volt, nekem tetszett a fejezet főleg a kolosszeum. Bíztam benne hogy elSzabó egy hakival rendelkező tag, aki olyan hozott anyag mint Ace (24-26-ra gondolok). Tehát erősebb mint Luffy jóval. (most még) Az meg hogy a végén benyomták katonaszán-t, arra enged következtetni hogy ha kiütik Sugart, akkor testét visszanyerve fasírtot csinál Lao-G-ből. Bár Trebol szerintem majd megakadályozza ebben a törpéket, és majd Usopp lövi a szájába
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3515 Dátum: 14 feb 09, 20:23:02 » |
|
Azért kemény, már most beakarja hozni a 3. Yonkout Oda? Kicsit korainak tartom ileltve el nem tudom képzelni, hogy ha most behozza mivel húzza el még 10 évig a mangát:D. Kicsit korainak tartom bemutatni Bigmomot. Ami külön vicces, hogy az animben mutattak róla képet ott férfi votlxDDDD
Ez egy régebbi komment, de erre lenne egy szavam. A Grand Line első fele a Shichibukaiból láttunk eleget, sokat. Szerintem az Újváilágban Yonkou parti lesz! Amúgy rengetegen mondták, hogy Shanks Luffynak fog segíteni a Világ Kormány elleni csatában. Hát, az biztos, hogy nem. SPOILER: Ez nem biztos, de szerintem így még teljesebb lenne a történet, az, hogy: Shanks meghal Feketeszakáll által!Ha ez így lesz, kérek egy csokit!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 09, 21:00:08 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3516 Dátum: 14 feb 10, 10:12:56 » |
|
Az borzalmasan nagy sablon lenne. Mindenki arra számít, hogy Shanks elvérzik Kurohige ellen. Ace miatta és Akainu miatt halt meg ennél nem igen kell több érv Luffynak. Ha Shanks ne adj isten meghal, akkor remélem nem Luffy védelméből teszi és nem is Feketeszakáll ellen. A világkormány ellen meg majd Dragon fog segíteni. Illetve lehet pont Luffy fog Dragonnak. Egyenlőre Burgess-t elnézve reálisnak azt tartanám, ha velük kezdenék Luffyék a kiiktatást. Kezdő Yonkou talán még kevesebb erővel és befolyással mint a többiek. Big Mom és Kaidou azért már nem ma kezdték.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3517 Dátum: 14 feb 10, 10:54:44 » |
|
ez a 10 év amúgy kivitelezhetetlen:D max úgy tudná 10 év alatt lepörgetni oda a sztorit, ha annyira összesűrítené, hogy pl 3 kötet alatt vernek le egy admirálist.... gondoljunk bele, eddig oda minden egyes munkáját, azaz arcját olyannyira alaposan megcsinálta, hogy sokszor évekbe telt 1 arc. alapos munka volt, részletes is és még így is évekbe tellett neki. pl: égi sziget: 7 kötet, lucci legyőzése: 10 kötet akkor szerintetek 1 yonkou legyőzése hány kötet? :D:D:D mert ők azért az igazi nagyfiúk az op világban, nem egy ... kis enel vagy lucci (akiket am nem nézek le, de meg sem közelítenek 1 yonkou-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3518 Dátum: 14 feb 10, 16:10:50 » |
|
Ha Shanks ne adj isten meghal, akkor remélem nem Luffy védelméből teszi és nem is Feketeszakáll ellen.
Az tényleg iszonyat gáz lenne. Amellet, hogy sablon, még Oda ismételné magát. 10 évnél szerintem több van hátra. Mert ha azt vesszük, hogy a Grand Line 1. fele volt 13 év, akkor ez minimum 15 kéne, hogy legyen. Hogy miért? -Van 4 yonkou akit le kell győzni (Persze nem mindet a szalmakalaposoknak kéne elintézni) -Van legalább 6-7 (volt)Shichibukai akikkel valamit kezdeni kell -Van a tengerészet és a világkormány -Rengeteg sziget is van, ahol nem jártak hőseink (Én pl Elbafot már nagyon várom) -A Forradalmárokkal is kéne foglalkozni -Pár titok amiket nem tudunk: Poneglyph, D akarat, Sötét évszázad (azt hiszem így hívják), One Piece A Grand Line 1. fele gyakorlatilag egy felvetés volt, egy ízelítő a világból. Az igazi események most indulnak majd be. (Ha hülyeségeket írtam bocs)
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3519 Dátum: 14 feb 10, 16:16:16 » |
|
Nekem azzal nem lenne semmi bajom, hogy Kurohige ellen halna meg. Ráadásul ezt még fokozza az, hogy Shanks maga is utazik Kurohige fejére csak nem olyan fejetlenül mint Ace tette. Szóval ebben szerintem nincs semmi probléma. A Luffy védelme dolog viszont tényleg gáz lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3520 Dátum: 14 feb 10, 16:44:32 » |
|
Kb a történet felén járhatunk. Ha kb megnézzük mennyi történetszálat adott a grand line 1. felének akkor kb belehet saccolni mennyit kap ez. - Crocodile saga ( Whiskey peak, 2 elbafi ahol volt sziget és Alabasta ) - Enel saga ( Jaya és Égi sziget ) - Cp 9 saga ( Water 7 és Enies lobby ) - End of the strawhats saga ( Gecko moria hajója, Sabaody, külön-külön szigetek + Amazon lily, Marineford ) Ez volt kb 15 év. Most akkor eddig így állunk. - Falling of Doflamingo ( Gyojin sziget, Punk Hazard és Dressrosa ) Hogy a következő téma miről fog szólni, az szerintem az egyik yonko-ról. Az utána lévő már szerintem fekete szakállról és mint utolsó a világkormány. Egy újabb 15 év majdnem és ott is vagyunk a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #3521 Dátum: 14 feb 10, 16:47:50 » |
|
Mivel a héten nincs OP manga és még a múlthetiről egy szót sem ejtettem, így most megírom a véleményem.
Egész érdekes lett a fejezet. A sziklaszörny még kihúzta ezt a fejezetet is anélkül, hogy térkövet csináljanak belőle. Burgess (eddig mutatott) ereje számomra nem volt olyan nagy durranás. Franky ugyan ezt megcsinálná egy Strong Right-al... Jó-jó megértem, hogy ő közvetlenül nem ért hozzá a nézőtérhez, de akkor is Franky SUPER~ Burgess pedig aligha. Sabot pedig szerintem néhány ember túlértékeli. Oké-oké, hogy Dragon és a forradalmár sereg edzette, tanította, de Rayleigt még a Roger kalózok volt első tisztje, ami nem kis dolog. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy öregsége ellenére egy admirálissal partiban volt. Ez az ember edzette Luffyt, aki pedig egyébként is "különleges leszármazott" Magyarán Luffy LEGALÁBB Sabo szintjén van szerintem. Sabo legyőzte Burgesst Haki terén Luffy pedig Chinjaot agyabugyálta el.
Visszatérve a fejezethez: Úgy fest Diamante is rájött, hogy az már nem Mugiwara, aki ellen harcol, ami nem is baj, hisz Luffynak folytatnia kell a Shchibukais történetét. Szépen lassan haladunk az admirálisok felé. Az új Shichibukai tag fog érdekelni, hogy az Luffy barátja lesz vagy áldozata? A játékgyárban zajlanak az események a Barbi babából Pinokkió lett, akivel szerződést kötöttek, hogy nem hazudik többet... Ez a szőlős dolog remélem egyből sikerül, mert néha kell egy kis változatosság is. Ha pedig minden kötél szakad, akkor ahogy már írták: Usopp adja be a Cataflamot.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3522 Dátum: 14 feb 10, 17:13:41 » |
|
Amúgy szerintem, mikor a Világkormány ellen fog harolni Luffy, akkor neki Surume ilyen Oars tipus lesz, mint Fehérbajusznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3523 Dátum: 14 feb 10, 19:10:28 » |
|
Felénél? Kétlem. Azon már jóval túl vagyunk. Simán az utolsó harmadot tapossuk inkább. Odának nem tart semeddig felgyorsítani a történteket, hiszen elvileg már a 2. szigetcsoportnál járnak Dressrosán. Ráadásul most már elértünk a Dressrosa arc vége felé. Namiék pedig elvileg elindultak a 3. felé. Szóval nem gondolom, hogy a felénél lennénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3524 Dátum: 14 feb 10, 19:52:55 » |
|
Amúgy azt ne felejtsétek el, hogy Grand Line előtt volt egy East Blue. Egyben a Grand Line első arjai rövidek voltak, aztán egyre-egyre hosszabb.
Most meg mindig-mindig hosszú, tehát kevesebb arc lesz az Újvilágban, mint a Grand Line-nál. De nem jelenti azt, hogy rövidebb lesz. Aztán még a Világkormány elleni csatát, háborút is beleteszik. Tehát a felénél tartunk. Neked nincs igazad. Maga Odacchi mondta, hogy a felénél tartunk, ha jól tom,, akkor meg te miért mondod, hogy a harmadánál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|