24 nov 15, 23:24:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112102 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3480 Dátum: 14 feb 01, 22:04:37 »

Bizony. Ilyesmi előfordulhat, hogy esetleg senkinek nem szándékozik kiadni azt a gyümölcsöt. Erre utal a sok játékká varázsolt harcos esete is. Aki megnyerné az valószínűleg ugyan így járna.
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3481 Dátum: 14 feb 02, 08:32:09 »

Azért ne essünk tévedésbe Pica alapból nem egy kőszörny, ez csak a képességéhez tartozik amit még nem ismerünk.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/732/16   Itt elég emberi feje van Mosolyog És az egyik főtiszt szóval Diamante szintjén van legalább, és ha hasonlít az erősorrend valamennyire a szalmakalapos csapatéhoz akkor Zoro/Sanji szinten lehetnek.
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3482 Dátum: 14 feb 02, 10:13:49 »

Egyetértek oky-val. Nem véletlen került be Mingo "elit osztagába". Én nem is örülnék, ha olyan ellenfél lenne, mint a Pacifisták a 2 éves ugrás után.

A 01- es halon van a láda. Valamiért olyan sejtésem van, hogy ő lesz a legerősebb hal.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3483 Dátum: 14 feb 02, 11:25:26 »

Azért maradjunk annyiban, hogy senki nem gondolja azt, hogy ő kőszörny lenne. Egyszerűen használja a gyümölcse erejét. Ez viszont így már akkor egy kőszörny lesz addig az ideig amíg használja. Az majd kiderül, hogy milyen típusú gyümölcse van. Nevet
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3484 Dátum: 14 feb 02, 11:55:49 »

Hmm szerintem Luffy simán letudná verni Picat,de az jobblenne ha Zoro foglalkozna vele. Ugye Zoro-nak nem volt komolyabb csatája mostanában,tehát Pica-val igazán tolhatnának egy jó kis csatát.  smirksweat

Luffy meg Viloet-el megy tovébb Doffy-hoz,mert ugye neki az a célja. A colosseum kemény lessz,szerintem Burgess sem fogja olyan könnyen hagyni,hogy valaki más megszerezze a gyümit. Az lenne a jó,hogyha Sabo/Lucy szerezné meg,vagy esetleg Barto mert ő tuti,hogy odaadná Luffy-nak.  smirksweat
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3485 Dátum: 14 feb 02, 22:18:04 »

kezdenek látszólag jóra fordulni a dolgok luffyék számára. ez viszont még messze nem garancia, vegyük csak sorba a szálakat:

-usopp, robin a gyárban-> ez tök jó, kulcs lesz ez még a továbbiakban, hisz náluk van a meglepetés ereje
-aréna->annyira nem bízom abban, hogy sabo gond nélkül győz, sőt egyáltalán nem. burgess NEM hülye, feketeszakáll meg alap, hogy nem és biztos van valami a tarsojukban, valamit kiterveltek és feketeszakáll nem híve a tisztességes párbajnak, ha a célja elérése a tét. ki tudja mit tervez, talált ki?
-luffy, zoro, kinemon előrretörése->pica NEM biztos, hogy harcolni akar velük szemtől szembe, ha van egy kis esze nem teszi. de nézzük csak, luffyék az ellenség területén vannak, így ilyen szempontból pica előnyben van, ő is tudhat valamit, ravaszkodhat is akár... nem tűnt egy forrófejű személnyek eddig sem, kétlem hogy élből nekiugrik luffyéknek, ő amúgy is a megfigyelő osztag kapitánya. szerintem amúgy a gyümije is szivatós, mert van egy olyan érzésem, hogy a falakban tud vele közlekedni.
emellett már doffy is tud róluk, hogy itt vannak. megint ott tartunk, hogy ki tudja ő mit lép...
arról nem beszélve, hogy valahol a közelben van 1 admirális...
-sanjiék (és a legyengébb szalmakalposok)->nagyon nagy galibában vannak. sanji komolyan megsérült, esetleg brook rúghat labdába. de kétlem, hogy akár pekomsal elbírnának, 300 fölötti vérdíjat nem osztogatnak csak úgy, ezt jimbei is megmondta. tamago meg még pekomsnál is erősebb szerintem!
caesarnak lőttek szerintem, de valahogy sanjiék megúszhatják, ha: momo használja a repülő mutatványát. így talán eljuthatnak zoo-ra, de kétlem, hogy caesart meg tudják tartani.

így már nem is olyan biztíto a helyzetük, nem?Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3486 Dátum: 14 feb 04, 13:03:35 »

A héten lesz One Piece fejezet vagy még mindig 3 hetente tart egy szünetet Oda?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3487 Dátum: 14 feb 04, 13:56:43 »

Igen, hogy a manga nehogy beérje az animét. Csak így olyan halál lassú az egész. Igazán képes lehetne rá, hogy nem egy animerészt rajzol meg hetente, hanem kettőt és néha valami fillerfejezetet is bepakol.
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3488 Dátum: 14 feb 04, 15:59:34 »

Nem azért van szünet, mert Oda beteg és az orvosa javasolta neki a szüneteket? "Mivel Eiichiro Oda mangaka betegsége miatt az orvosok azt mondták a mesternek, hogy havonta egy hetet pihenjen" (Az idézet innen van: http://onepiecefan.hu/news.php?rowstart=14)
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3489 Dátum: 14 feb 04, 16:47:19 »

Teljesen mindegy, hogy miért van szünet. Általában (99%) egy ilyen mangánál (heti megjelenésű) évente 44 mangát adnak ki. Azt, hogy milyen időleosztásban kapod meg már más dolog. A lényeg a 44 kiadás. Azt pedig azért ne gondoljuk, hogy egy mangaka és a segítői egy hét alatt csak egy mangát képesek megrajzolni 17 oldalon. Jó példa erre a FT ahol gyakran kaptunk több részt is vagy éppen hosszabb fejezetet.
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3490 Dátum: 14 feb 05, 09:00:59 »

Kint az új rész!

http://www.mangareader.net/one-piece/737/3

Sabo rohadt jóra sikerült, ahogyan Burgess is.

Tebol képessége akkor most mi? Lebénít emberkéket vagy átveszi rajtuk az uralmat a takonnyal?

S MEGINT EGY HÉT SZÜNET?!?! MIÉRT CSINÁLJA EZT ODA, ILLETVE A WSJ!? Miért nem lehetne inkább a másik két pojácát szünetre küldeni Oda helyett?!
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3491 Dátum: 14 feb 05, 10:11:35 »

Nem azért van szünet, mert Oda beteg és az orvosa javasolta neki a szüneteket? "Mivel Eiichiro Oda mangaka betegsége miatt az orvosok azt mondták a mesternek, hogy havonta egy hetet pihenjen" (Az idézet innen van: http://onepiecefan.hu/news.php?rowstart=14)

Visszaolvasás no jutsu. Komolyan mondom neked tényleg valami baj van a fejedben.

A fejezet jó volt. Sabo tényleg jól tolja az ipart. Viszont most Sanji és Robin szál érdekel. Luffy, Sanji és Zoro ereje nem érdekel tudom, hogy erősek. Viszont a többiekre már nagyon kíváncsi vagyok. Alig várom, hogy Robin és Usopp bele csapjon a lecsóba. Mondjuk ismerve Usoppot, akkor száll harcba, ha valamelyik fülemüle épp haldoklik.
Pica képessége azért  ott van:D Még én is eltudnék viselni egy ilyen képességet. Ami nagy szó, mert finnyás vagyokxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3492 Dátum: 14 feb 05, 11:21:40 »

Nem volt rossz fejezet. Látszik, hogy Sabo is tud hakit használni ami szerintem jó és egyenlőre még felülmúlja Burgess-t. Talán még le is veri, de tuti ez lesz.
Robin és Usopp szál tényleg érdekel engem is. Koncentráljanak most egy kicsit arra meg Sanji-ékra. Rájuk muszáj mert nem láttuk őket egy ideje. Lehet nem is mutatják őket addig amíg meg nem jönnek a felmentő sereggel, azaz big mom lányával és embereivel. smirksweat
Pica képessége nem gyenge. Szerintem ő lehet a legerősebb a 3 fő kivégző közül.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3493 Dátum: 14 feb 05, 11:46:47 »

Pica képessége elég király,szó szerint Luffy-ékra dönti a falakat.  smirksweat
Azt eddig is gondoltam,hogy Sabo tud hakit használni,és lám igazam lett.  smirksweat Diamante jól meglepődött,mikor rátámadt Sabo-ra.és az eltörte a kardját. Burgess se gyenge,de jelenleg ugy tűnik,hogy Sabo hakija erősebb.
Rebecca,hogy beállt Barto möge mikor Burgess leakarta csapni azt a halat,amelyiken a gyümi van.  smirksweat ikszdé
Mondjuk Barto egy élő pajzs,szüval meglehet érteni.  smirksweat
Szegény Cavendist is játékká voltoztatták,de ez igy jóbb is mert ha Usopp-ék legyőzik Sugart és Trebort,akkor minden játék visszaváltozik emberré ugye,és emlékezni fognak mit tettek velük.
És ha emlékezi fognak,akkor annyi Doffy-nak.  smirksweat

U.i ez a szünet most komoly?  Hmm?
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3494 Dátum: 14 feb 05, 12:32:39 »

Mai fejezet bebizonyította, hogy Sabo tud hakit használni és Dragon tanította (Dragon Claw, legalábbis az MR verzióban ez volt, majd megvárom azért a MS kiadását is).
Burgessel való összecsapása hasonlított arra, amikor Luffy Chinjaóval csapott össze, reméljük ugyanolyan lesz itt is a végkimenetel Nevet

Szünet nembaj, jó vannak türelmetlenkedők (én speciel tudok várni Hümm-hümm ), de így legalább még jobban át tudja Oda gondolni a dolgokat és a folytatást Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins