A párom győzködött hogy ne írjak semmit, de csak nem bírtam ki. (Előre szeretném bocsájtani, hogy nagyon hálás vagyok a fordításért, még ha nem is úgy tűnne a hsz-emből
)
Szombat 21 óra: "Felirat holnap vagy hétfőn este."
Hétfő 17 óra: "csak holnap lesz rész"
Kedd 16 óra: "Haladok vele, nem hiszem, hogy ma kész lesz. (Igazából nagyjából tuti, hogy nem)"
(Holnapra tuti 100% hogy lesz) <---- itt pontosan idézni nem tudok, mert:
Szerda 19 óra: Előző hsz-ből kitörlésre került a szerdára vonatkozó 100%-os igéret.
Csütörtök 19 óra: "Majd. Amint lesz rá 4-5 óra szabadidőm. Inkább nem mondok tippet, mert, az szinte sose jön be. A héten."
Nekem sincs sokszor időm arra sem amit fontos lenne megcsinálnom, nem hogy olyasmire ami viszonylag "mellékes" dolog, de ez azért már khm, nem az igazi. Lehet hogy egyedül vagyok vele, de jellemzően ez az a sorozat amit úgy várok mint a messiást, hogy egy fáradt nap után beüljünk a kanapéba és sírva röhögjünk 20 percet rajta!
Összeszámolva eddig 5 napot izgultunk végig, hogy mikor lesz feltéve a felirat, majd 5x lettem letörve hogy ma se, de gondolom nem vagyok egyedül. Nem baj az ha késik valami, csak akkor ne legyen már napról napra ígérgetve, főleg nem 100%-ra, ha végül mégse lesz megcsinálva. Mondd azt, hogy elfoglalt vagy (mindenki megértené), és csinálod ahogy lesz időd, nem tudod mikorra lesz meg. És akkor nem fog senki se pofára esni 5 egymást követő napon, hogy megint nincs felirat, hanem csak 1x, majd pár nappal később meg felsikít hogy asszony gyere, van Nisekoi felirat! (hülyék vagyunk tudom, de általában így szokott kinézni nálunk a dolog
)
Na, most hogy kipanaszkodtam magam remélem nem vetted nagyon magadra, és attól még nem fogsz a halál f*szára kívánni, csak gondoltam leírom hogy a jövőben neked is kevesebbszer fájjon a fejed, meg ne b*szogassanak minden nap hogy "Mikor lesz mán felirat?"