Nem tudom..Ez most nem volt az igazi. Az egész rész alatt volt 2 jó jelenet (Tsugumi és az esernyős)és annyi. Onodera a nagy fellángolás után ismét visszaállt a régi önmagához. Mármint az előző részben kb szerelemet vallott most meg újra fülig elpirul, mikor Ruri javasolja, hogy üljön mellé.
Ezzel a képel most Onodera parkoló pályára tette magát. Pedig még mikor nem tudta, hogy mi a helyzet, szóval azt hitte, hogy járnak, akkor is támadásba lendült. Lehet, hogy amire tisztázzák Rakuval ezt a félre értést, akkor már Chitoge túlságosan felzárkózik mellé, amíg ő csak stagnál. Persze engem nem zavar.
Az új lány esélyeiről egyenlőre nem tudom, hogy mit gondoljak. Egyrészt ott az ígéret, másrészről Raku nem számított egy teljesen idegen lányra.Hiába az ígéret lehet, hogy 0-ról indul vagy épp 100-ról. A kulcsa dizájnja nagyon megy a lakatéhoz de így túl egyszerű lenne, mert mi van a másik 2 kulccsal? Ha a lányé nyitja a nyakéket, akkor az övék mit nyit? Esetleg mind a 3 azt nyitná és Rakunak már 5-6 évesen volt egy háreme?
![Kúl](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/cool2.gif)
Most úgy gondolom, hogy azé a lányé lesz Raku aki először komolyan akcióba lendül (az új lány még nincs a képletben). Mondjuk most ha Tsugumi szerelmet vallana neki (tudom lehetetlen de tételezzük fel xD), akkor Raku nem küldené el, hogy bocsi de én mást szeretek. Vagy az fészerben vagy most a villám miatti Chitoge jelenetből is bármi lehetett volna, ha Chitogét elkapja a szenvedély és senki sem zavar be.
Ha Ruri támogatja Onoderát, akkor Shuu támogatja Chitogét.^^