Fantasztikus rész ismét. Végre megtörtént amire vártam: Onodera és Raku között megindult valami. Tetszett, hogy Onodera nem próbált meg kitérni a válasz elől, sőt még tovább is vitte a beszélgetést. Én az Onodera-Raku párost jobban preferálnám, mint a Chitoge-Raku-t. De még mindig van 1 ismeretlen lány, akit az openingben nem mutatnak. Még ő is bőven bekavarhat a dolgokba.
Az ajándékválasztás: Hát Raku elég poénos ajándékot választott
Valami másra számította. Ruri meg szépen el is mondja egyből, hogy mit vett.
Egyébként nem tudom mi lenne akkor, ha Raku egyik lánnyal sem tett ígéretet kiskorában...
Egyébként röhögni fogsz, de a sztori jelenlegi állása szerint a mangában, mindennemű spoiler nélkül, ez is egy teljesen megalapozott lehetőség.
Most komoly? :O Nem bírtam tovább és beleolvastam a következő fejezetbe (animéhez képest következő) és amikor Raku beszélgetett az öreggel, azt hittem, hogy az már egy szilárd pont az ígéretekkel kapcsolatban. De még ezek után azt is képes megcsavarni? :O
Izgalmas részen vagyunk túl. Nem számítottam rá, hogy Onodera így felbátorodik, de ha Raku nem mer lépni, akkor Onoderának muszáj, mert más különben soha nem lenne semmi a dologból, bár így sem biztos, hogy pont vele jön össze Raku. Chitoge-tól számítottam rá, hogy majd úgy is meg fogja kérdezni Rakutól a dolgot, de arra már nem számítottam, hogy pont ebben a részben, amikor Onodera haladt a saját ügye érdekében.
Egyébként nem tudom mi lenne akkor, ha Raku egyik lánnyal sem tett ígéretet kiskorában és feltűnik 2 srác, akivel Onodera és Chitoge találkozott. Mert most Onodera szerelmes Rakuba, az biztos, Raku is szerelmes Onoderaba, de már kezd Chitogebe is belezúgni. Szóval, akkor lenne még nagy zűrzavar
Onodera lépett először. Raku annyiban hagyta volna a vásárlással, de Onodera elhívta őt egy kerülőre. Ha ez nem történik meg, Raku 100%, hogy nem lép. Ráadásul így is csak véletlen kérdezte, mert nem igazán ezt akarta