Nagyon jó rész volt. Claude nagyon menő! Kirobbantja a ház falát, hogy megmentse Chitoge-t. Ilyen a jó belépő.
És azért van némi sütnivalója is, hogy látja, valami itt nem stimmel. Ilyen maffia tagokat vártam. Nem tökölnek, simán levágnák egymást, ha, megtámadja vagy beszól a védencére. Mostmár lehet látni, hogy tényleg küszöbön a háború és a fiatalokon múlik minden. A manga szerű ábrázolás komoly volt. Kevesebb munka, ötletes kivitelezés.^^
Na, meg is van az első romantikus pillanat Raku és Chitoge között.
Nem is vártam, hogy rögtön lesz ilyen jelenet.
Kemény volt a randi. Csak két tucat ember követte nyomon minden lépésüket. A moziban azt hittem, mindenki beül az utolsó sorokba és figyelik őket. xD Raku szerint aranyos Chitoge...egy ici picit.
A 4 srác meglepődött volna, ha hirtelen körbe vette volna őket a Yakuza. Bár lehet, hogy ellátták a bajukat, miután Raku közbeavatkozott.
Onodera maga alatt vágta a fát azzal, hogy hazudott a medálról. Igaz, így nem rondított bele a randiba.De Így Raku nem fogja számításba venni, hogy vele kötöttek esküt. És ezzel csinált magának egy kínos beszélgetést későbbre. Viszont ha más oldalról nézzük, akkor ezzel a hazugsággal most rengeteg életet mentett meg, talán még Rakuét is.
Biztos vannak olyanok, akik úgy értelmezték, hogy 1/100 pont-os volt a randi Chitoge szerint de én azt hallotam, hogy Raku szerzett bónusz pontot.
Chitoge állatokat nevez: Egyeske, Ketteske, Hármaska. Mi ez, Kids Next Door?
Viszont a IV. Rodriguez elég menő név.