Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 14 aug 13, 09:42:48 » |
|
1 tekercset ne használj fel, mert alig növeli az esélyét a jobb petnek, kb pocsékba menne csak. Kell jó sok belőle, hogy érjen valamit. :S Ha eléri a 20as szintet a peted, akkor kell majd evolve-lni, akkor tudod a tekercseket elhasználni egyébként, addig nem enged tekercset használni se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 14 aug 13, 23:35:52 » |
|
Értem... És hogyan szerezzek ilyen tekercseket? Mert egy olyan tojáshoz 250 pont kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 14 aug 14, 04:22:45 » |
|
Tekercset Stronges Guild eventen és kuponért vagy goldért, jelenleg más módról nem tudok. Tojást vagy Evolve pontért, vagy kupon/gold párosért. Hány peted van jelenleg? Három? Megvettem Minatot az eventek miatt, ma kerül bevetésre, kíváncsi leszek, hogy muzsikál a szöszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 14 aug 14, 10:50:50 » |
|
Egy sincs xD Igazából kb 2 hete szoktam vissza a játékra, mert eddig nem igen játszottam vele csak ritkábban ilyenekre még csak nem is gondoltam Nyitottam Mystic gyümiről megint 30 goldot már van 100, de hogy mit kezdjek vele azt még nem tudom Amúgy ez a Leap Rune Stone mire jó?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 14, 11:01:59 írta Catalyst »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 14 aug 14, 11:09:00 » |
|
Leap Stone a petek tréningjének hátralévő idejét csökkenti 30 perccel. Gyűjtsed a goldot, majd elvered valamire, ha lesz olyan event, ahol vásárolni lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 14 aug 14, 21:19:30 » |
|
Értem Akkor még gyűjtögetem hátha lesz valami event, de igazából melyiknél érné meg felhasználni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 14, 21:20:13 írta Catalyst »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 14 aug 15, 21:01:41 » |
|
Jó kérdés. Akár félre teheted jáde pack vásárlására is, a költős eventeken mi úgyse tudunk érvényesülni igazán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 14 aug 16, 13:23:51 » |
|
Nos ebben teljesen igazad van Most vertem el 23millát és 309 Gold Soul jött Kb. 8m/100:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 14 aug 17, 09:19:06 » |
|
Nem tudom nálatok van-e ilyen, nézd meg majd: Hayaténél lehet venni 400 goldért (csak goldoért) lv4-es jáde packot. Ha van, akkor a goldot már tudod majd hova gyűjteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 14 aug 17, 09:35:18 » |
|
Igen van Már korábban is néztem akkor most már oda gyűjtögetem, bár ahhoz még sok kell gyűjtök megint van 15-20millát azt meg is lesz Kakuzu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 14 aug 17, 20:30:07 » |
|
VÉGRE! Érdemi újítást kapott a Material Fruit. Eddig sem értettem, miért lila dobozzal szúrták ki a szemünket egy max szintű gyüminél, de végre kicserélték Common Material Chestre a jutalmat! Az utóbbi időben kénytelen voltam őket lv 1-2 leszakítani, hogy Commont kapjak, mert a lilákat nemes egyszerűséggel csak eladtam, de így már nem kell ezzel foglalkozni, mehetnek 5re a gyümik és heló. Megjött az Elite Match Season eredmény, 197. helyen végeztem, a nyereményből 60 GoldSoult tudtam venni az Elite Shopban. Tartsák meg a jó szokásukat és kíméljenek engem az időigényes munkáktól. Én nem tudom mi van ma, de már a 2. lv5 jádebox esett a Mystic Fruitból. Igaz, csak block és dodge jön szinte, de ajándék lónak.... Olvasgattam közben a fórumokat, és tényleg az Upgradelt Kakashival jártál volna jobban Itachi helyett. Mondjuk ez sejthető volt, de 800 GS...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 18, 04:04:45 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 14 aug 18, 13:24:13 » |
|
Lehet, amúgy szerón is látom, hogy van aki Upolt Kakashival van, de van aki Upolt Itachit használ még 100+on is. Bár Itachit még drágább upgradelni Most hogy gyűjtögetés közben képtelen vagyok Forty-zni a cuccaimat, nem jön gyűlik a lóvé,de örülök, hogy egyáltalán jön Egyik pet már 14-es másik meg 11
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 14 aug 18, 22:01:34 » |
|
Itachit mi nem is tudjuk fejleszteni, mert VIP4 kell hozzá, ami pár ezer forint.... Nekem ma ugrott végre az egyik petem szintet, Gai nyamvadt teknősét kaptam meg, bár nem panaszkodom, tekercs nélkül jött a zöld pet... Igyekszem spórolni a goldot én is, de csak 56 van még, pedig Hayaténál én is meg akarom venni a packot. Elkezdődött végre a Tournament is, bár a shop nem igazán bővelkedik hasznos cuccokban... Sebaj, legalább van Gold Evo Scroll is, igaz piszok drágán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 19, 04:32:15 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Catalyst
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 14 aug 20, 10:24:23 » |
|
Értem, én most nem haladok szinte sehova Nem sok kedvem van hozzá, csinálgatom de nem annyit mint 1 héttel ezelőtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 14 aug 22, 04:24:18 » |
|
Megértelek, ilyen csiga tempó mellett kevés a sikerélmény, ami rontja a hozzáállást. Kihoztam Kakashit, majd átalakítom, ha lesz rá tekercsem, addig pedig fejlesztem legalább 80-ra, hogy a jó itemeket tudja majd használni. Ráadásul a 90-es cuccokat se tudom használni, mert a 85ös Towerben szívok, mint az a bizonyos torkosborz, így pedig jobban megéri a 80as cuccokkal tolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|