24 nov 30, 13:02:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto.games.la (Ultimate Naruto - Free Browser RPG)  (Megtekintve 38728 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Catalyst
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 14 aug 07, 20:39:39 »

Húha:D Köszi a segítséget ezt nem tudtam! Nevet Így viszont már ki is váltottam Itachit, sőt Jiraiya-t is kitudnám már..Nevet Gyűjtsem ki azt a 100 tekercset Minato-ra és váltsam Kakashi-t vagy inkább Jiraiya-t vegyem?Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #106 Dátum: 14 aug 08, 01:22:50 »

Az evolúciós tekercseket akkor tudod felhasználni, ha a peted elérte a megadott szintet és "evolve-ni" kell valamelyik más állattá. Az adott színű tekercs az adott színű pet esélyét növeli, ráadásul még evolve pontot is ad. Nekem Gold jön mostanában valami eventből, hetente 3 db, ami nagyon jó, mert akarom a 3fejű kígyót!  Ördögi

Visszanéztem a kommenteket és látom, hogy a csapatod jelen állása elviekben Danzo, Kakashi, Itachi és Gai önmagadon kívül. A csapatod hiányait igazán te tudod felmérni jelenleg. Ha nem akarod Kakashit upgradelni, akkor szerintem Minato és pakold meg őt is force, s.attack jádékkal, amennyire lehetséges.

A csapatfelállásod keresve láttam, hogy miután válaszoltam a Gai vs Kakuzu kérdésre átírtad Kisame vs Kakuzura. Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de most külföldi fórumok okosságait fogom neked szórni.
Kisaméhoz legalább lv5-6os jádékat javasolnak, hogy igazán jó legyen, de ha már ezekkel a jádékkal rendelkezel, akkor is jobb, ha Kakuzut hozod, mert a TopKage és egyéb izmosabb PvE eventen jobban jársz 1 masszívabb tankkal. Ahogy az egyik srác fogalmazott: "Kisame csak azért jó, mert sárga, így jobb s.weapont kaphat, de semmi több."
Volt olyan vélemény viszont, hogy Danzo, Itachi és Kakashi trió mellé Kisame jól passzol. Hogy ez mennyire volt poén komment és mennyire komoly, azt nem tudom, mert a srác nem írt semmit a karakterek statjairól, hogy viszonyítani tudjunk... De érdekes csapat lehet, annyi szent.
Szóval a helyzet nem változott igazán, továbbra is Kakuzut mondanám lv100-ig, csak mondom nézzük meg ezt a kérdést is. ^^

Én jelenleg a Sasuke vs Hashirama témát pedzegetem, ott aztán van kavarodás... Azt írták (szerintem még a régi proof rendszer lehetett), hogy ha Sasukét nem tudja az ember upgradelni, akkor Hashirama, mert ő "csak" 2ezer GoldSoul, meg úgyis lecseréli az ember 110, max120 környékén. Ennek fényében pláne Sasukénál maradok, 2ezer GS-t nem kevés idő (és pénz, de nálam a lustaság a fő zavaró tényező) összekaparni, pláne, hogy a 110-esek már 3600ba kerülnek...
Viszont utána PvE-re lehet Pein is kihozom. Ő is benne lesz pár tekercsben.  >.<# 100-ra minden karakterem AoE lesz, wow. o.O

Elite: 18 támadásod van, 18 ellenfél ellen, különböző csoportokban. Ha minden ellenfelet legyőzöl az adott csoportban, tokent kapsz, amiből többek között ugye GS vehető. Jópofa event, bár azért pofára is lehet esni csúnyán. ikszdé Hullámok:  6-5-4-2-1 ellenfél.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 08, 05:53:45 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #107 Dátum: 14 aug 08, 11:57:39 »

Igen, a Kakuzu-s kérdés még életben volt. Mosolyog Köszi a magyarázatot amúgy, így nagyjából megértettem a dolgokat Nevet Amúgy azon is gondolkodom, hogy lehet Danzo-t 100-ig használom az a 14 szint már szinte semmi... Addig meg ráérek gyűjtögetni Pain-re Nevet És olyan Spiritual B.-es tojást hogy tudok szerezni? Csak Goldért tudom venni, vagy van más útja is? Eléggé tapasztalatlan vagyok Szomorú
A Minato-s kérdésre válaszolva: igen Kakashi-t nem igen fogom upgradelni, szóval akkor majd kiváltom Minato-t Mosolyog
Köszi a segítséget! Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #108 Dátum: 14 aug 08, 12:20:10 »

Tojást vehetsz evolution pontokért is a Spiritual Beast menün belül, az Evolve fül Shopjában, 250 evolve pont, nekem pont ma kellett vennem egyet, mert leesett, hogy mindjárt 90 vagyok és nincs meg a 4. pet. ikszdé
Danzora áttérve, én lecserélném pl Tobira, de nem tudom a te jövőbeli csapatfelépítésedet hogy képzeled. Nekem jelenleg a célom a Pein, Tobi, Itachi és Sasuke csapat, mindenki AoE lesz.  Ördögi Ez a 2-2-1 felállás elég szimpatikus nekem.
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #109 Dátum: 14 aug 09, 11:22:56 »

Igen, az nem néz ki rosszul Nevet Hmm... még nem nagyon gondolkoztam azon milyen legyen a felállás később:/ Szerintem majd később eldöntöm Nevet egyelőre Kakuzu-n vagyok, de sehova nem haladok vele, lusta vagyok neki kezdeni igazából... xD
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #110 Dátum: 14 aug 09, 13:35:35 »

Ismerős érzés. Mosolyog Én a tegnap szedtem össze a kellő GS-t Tobira, és rájöttem, hogy gyűjthetek mostmár Konanra is, mert 100-ig hosszú az út, Sakura pedig nem maradhat semmiképp, ráadásul a Ninja Crusade eventre nem árt 1 izmos healer. Szóval most az EliteBattle minden hozamát GS-re verem el és gyűjtöm a pénzt is. És próbálok a lustaságom fölé kerekedni.  Pojén 4,8 milla EXP még és 90 leszek.
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #111 Dátum: 14 aug 10, 14:22:20 »

Nekem még 3 szint meg 5.3milla exp... Szomorú 90-re szerintem meglesz Minato, közben meg szorgosan gyűjtögetem a Soul-t Kakuzu-ra 90re lehet ő is meglesz...Nevet Amúgy amit Guild-nál lehet kapni úgy mond "Exp,Silver, Material stb. Fruit" abból a Material chest-ből jöhet majd 90en Material? Csak mert akkor gyűjtögetem azt is. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 10, 14:24:56 írta Catalyst » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #112 Dátum: 14 aug 10, 16:42:02 »

Materialból lv5ös gyümiből csak lila doboz. Nem értem minek az, de ők tudják. Ha jól emlékszem a kisebb gyümölcs adja a sima matikat, amiket a mapok dobnak.
A mystic fruit ellenben nagyon jó találmány, 1 perce szakítottam vele 1 lv5-ös jáde dobozt.
Elértem tegnap a 90-et, Tobi jó féle.  Kúl

Na ilyenünk se lesz sose: http://oi58.tinypic.com/2637cip.jpg Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 11, 07:54:36 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #113 Dátum: 14 aug 11, 11:35:06 »

Az biztos... xD Ha csak nem állunk neki és gyűjtjük a váltáshoz szükséges Soul és tekercs mennyiséget, bár ahogy látom még a 110 körüli emberek is jócskán használják még... O.o Tegnap 7millából jött 100 Gold Soul ami szerintem ahhoz képest, hogy nem rég 6-7millából csak 80-85 körülit szedtem Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 14 aug 11, 12:53:54 »

Áh, az átváltáshoz kellő mati még olcsónak mondható.. a VIP4, na az a drága. Nevet
90es Realm első ellenfele Minato és nem bírom lenyomni. Hiába, eljutottam oda, hogy kell Konan, vagy valami nagyon nagy statnövelés. Már "csak" 1230 GS és meg is van a leányzó...  Pojén
Az Occult Techniques marha jó, kár, hogy azt is bitang nehéz fejleszteni. De még így is barátságosabb, mint a Senjutsu Training, ahol Kibáékkal se bírok el.  smirksweat
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #115 Dátum: 14 aug 12, 07:53:28 »

Kibáékkal én se bírok... Szomorú Esélyem sincs ellenük:/ Most szedtem egy Mystic Fruitot azt kaptam 30 Goldot O.o Mi az az Occult Techniques? Nekem még 494 kell Kakuzuhoz Mosolyog Most épp pénz gyűjtésben vagyok szóval még egy ideig nem fogom csinálni Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #116 Dátum: 14 aug 12, 12:24:23 »

Az Occult T. egy 90es szinten nyíló opció, itt olvashatsz bővebben róla: http://unlimitedninja.wikia.com/wiki/Occult_Talent
A lényeg, hogy napi 3 alkalommal megdézsmálhatod a "fa" termését, azokat különböző jótékony hatásokra költve. Mindegyiket fejlesztheted egy időben, de csak egyet használhatsz. Én pl a Fury redukáló képességgel nyomom, szinte az a leghasznosabb szerintem. Nevet
Igen, nekem is jött már 30 gold, jók azok a gyümik. Nevet
Ah, ne is mondd! Nehezen megy a pénzgyűjtés.... a Lv4-es Jáde packra gyűjtöm a kuponokat, még 325 és meg is vehetem, legalább ez haladgat... x)

Tegnap végre eljutottam addig, hogy a lv60as NinjaCrusade mapot hardon, kíváncsi vagyok, hogy a 80as mikor fog menni az alap szinten. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 19:27:34 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #117 Dátum: 14 aug 12, 20:27:01 »

Ne is említsd a 60as hardot... Közelében nem vagyok annak, hogy egyáltalán hozzá fogjak Nevet Még Jirobo-t se tudom leverni Nevet Hmm, akkor ez egész érdekes lesz Nevet De még messze van az a 90 Nevet Addigra Treasure-n össze kapargatom a tekercseket Minatora, és közben remélhetőleg meglesz Kakuzu-ra is addig, eddig 10millám van úgy tervezem, hogy összeszedek 30-at és aztán kezdek neki Nevet szerintem egy 2-3 nap alatt meglesz Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #118 Dátum: 14 aug 13, 00:02:38 »

Én is úgy kezdtem. ikszdé Nekiültem, hogy na végigviszem, erre már Jirobo visszaküldött a sarokba. ikszdé Jó tankot kell beszerválni ahhoz, hogy healer nélkül elbírja azt a 6 kört, az biztos.
Ma Treasure-n szerencsém volt és Golem-mapot nyitottam, kaptam 2 Epic tekercset, na mondom egyszer az életben...  bye bye

A Lost Tower 85ös szintje pofátlanul nehéz. A 2. ellenfél kispadra rak. Képzelem mi lesz később.

Épp írtam a kommentben, hogy Minatonál kezd egyre közelebb kerülni a győzelem, csak egy kis támadóerő kérdése, erre nem elvertem hirtelen?  Győztes

264 kupon kell még a jáde packhoz. A Petek is alakulnak, az egyik Toad Tatsum nemsokára 18as, ha el is éri majd a 20-at, addig tuti nem fejlesztem, amíg nem biztos a 3fejű kígyóm megléte.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 00:13:26 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #119 Dátum: 14 aug 13, 09:24:52 »

Az jó Nevet Én valamiért( vagyis a bénaságom miatt, gondolom én) nem tudok eligazodni azon a Spiritual Beast menün Szomorú hiába raktam be azt az 1 GoldE. tekercset nem tudom hova kattintsak, hogy el is fogadja xD :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins