Az evolúciós tekercseket akkor tudod felhasználni, ha a peted elérte a megadott szintet és "evolve-ni" kell valamelyik más állattá. Az adott színű tekercs az adott színű pet esélyét növeli, ráadásul még evolve pontot is ad. Nekem Gold jön mostanában valami eventből, hetente 3 db, ami nagyon jó, mert akarom a 3fejű kígyót!
Visszanéztem a kommenteket és látom, hogy a csapatod jelen állása elviekben Danzo, Kakashi, Itachi és Gai önmagadon kívül. A csapatod hiányait igazán te tudod felmérni jelenleg. Ha nem akarod Kakashit upgradelni, akkor szerintem Minato és pakold meg őt is force, s.attack jádékkal, amennyire lehetséges.
A csapatfelállásod keresve láttam, hogy miután válaszoltam a Gai vs Kakuzu kérdésre átírtad Kisame vs Kakuzura. Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de most külföldi fórumok okosságait fogom neked szórni.
Kisaméhoz legalább lv5-6os jádékat javasolnak, hogy igazán jó legyen, de ha már ezekkel a jádékkal rendelkezel, akkor is jobb, ha Kakuzut hozod, mert a TopKage és egyéb izmosabb PvE eventen jobban jársz 1 masszívabb tankkal. Ahogy az egyik srác fogalmazott: "Kisame csak azért jó, mert sárga, így jobb s.weapont kaphat, de semmi több."
Volt olyan vélemény viszont, hogy Danzo, Itachi és Kakashi trió mellé Kisame jól passzol. Hogy ez mennyire volt poén komment és mennyire komoly, azt nem tudom, mert a srác nem írt semmit a karakterek statjairól, hogy viszonyítani tudjunk... De érdekes csapat lehet, annyi szent.
Szóval a helyzet nem változott igazán, továbbra is Kakuzut mondanám lv100-ig, csak mondom nézzük meg ezt a kérdést is. ^^
Én jelenleg a Sasuke vs Hashirama témát pedzegetem, ott aztán van kavarodás... Azt írták (szerintem még a régi proof rendszer lehetett), hogy ha Sasukét nem tudja az ember upgradelni, akkor Hashirama, mert ő "csak" 2ezer GoldSoul, meg úgyis lecseréli az ember 110, max120 környékén. Ennek fényében pláne Sasukénál maradok, 2ezer GS-t nem kevés idő (és pénz, de nálam a lustaság a fő zavaró tényező) összekaparni, pláne, hogy a 110-esek már 3600ba kerülnek...
Viszont utána PvE-re lehet Pein is kihozom. Ő is benne lesz pár tekercsben.
100-ra minden karakterem AoE lesz, wow. o.O
Elite: 18 támadásod van, 18 ellenfél ellen, különböző csoportokban. Ha minden ellenfelet legyőzöl az adott csoportban, tokent kapsz, amiből többek között ugye GS vehető. Jópofa event, bár azért pofára is lehet esni csúnyán.
Hullámok: 6-5-4-2-1 ellenfél.