25 ápr 06, 11:34:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto.games.la (Ultimate Naruto - Free Browser RPG)  (Megtekintve 41033 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 14 aug 03, 06:36:28 »

Ami a bart illeti, igen, csak ott lehet szerezni. Nem tudom van-e olyan event, ahol adnak, de azt elnézve, hogy a költősök is csak 1-1 darabot kapnak 1 feltöltésnél, nem valószínű...  Neeem Sajnos az ilyen, 1-2 napja elvertem kb 22 milliót és kaptam kb 3-400 gold soult. És kellene 1500 Konanhoz/Tobihoz... ikszdé Kakuzuért is szenvedtem pár napot, az biztos.

A matik gyűjtése nehéz, az biztos. Trialon sokat szenvedtem anno. Untam is rendesen.
Egyébként én 88 vagyok, és elkezdtem gyűjteni a ládákat, amiket kapok (common és epic material, valamint guild chest), amiket csak 90-en nyitok majd ki, hogy a 90-es set matijait kapjam, hasonlót javaslok majd neked is. Pár nap alatt összejött több, mint 300 common és több, mint 100 guild chest. Azért az nem hangzik rosszul. Nevet
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #91 Dátum: 14 aug 03, 09:32:11 »

Értem.Nevet És a Common, Guild chestet honnan tudok sokat beszerezni?

És amúgy Kakuzu jobb Vanguardnak mint Kisame? Csak mert említetted, hogy Kakuzuért szenvedtél:d
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 10:31:20 írta Bastian » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #92 Dátum: 14 aug 03, 10:15:00 »

Ne duplapostolj, erre figyelj! Szerkeszd a hozzászólásodat, ha tiéd az utolsó egy témában, de új mondandód/kérdésed akad.

Jó kérdés, melyikük a jobb.  Gondolkozik Gai volt nekem pár hétig, de még dodge jádék mellett sem volt hajlandó kitérni a támadások elől, csak ritkán, ami rendkívül bosszantó volt. Kakuzu fix védelmi növelő képessége legalább hatékony (és érezhető), főleg Sakura mellett. És persze nagyobbat üt + gold S.Weapont is tud használni. Én Kakuzut jobbnak tartom, de lehet csak egyszerűen peches voltam Gai-al, több dodge jáde mellett lehet ütősebb lett volna.

Guild chest a guild eventeken való jó szereplés és a vezér jófejsége függvénye. Mi csak 3-an melózunk a guildban, a szerveren is összesen vagy 3 céh aktív, így nincs ilyen gondunk, nem tudom nálatok mennyire aktív a szerver.
Common chest pedig a daily taskból jön a leggyorsabban, napi 30at szakítok le.
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #93 Dátum: 14 aug 03, 12:35:35 »

Rendben, bocsi csak még új vagyok, legközelebb figyelek erre! Mosolyog Hmm. akkor lehet előbb érdemesebb lenne leváltani Gai-t? Mert igazából még azt sem gondoltam át, hogy ha Danzo-t váltom akkor mikor váltsam és kire... Kakuzura lehet gyorsabban össze tudom szedni a Gold Soul-t mert ahhoz csak 1000 kell Nevet Még az eredeti kérdésemhez vissza térve Jiraiya-ra azért gondoltam mert nagyobbat üt mint Itachi (Ae assaulter 180%, Itachi meg 155%os).Viszont azt nem tudom, hogy az a 30 alap Force, 70 Chakra, 30 Agi különbség a karik között mennyire számít sokat:/ Amúgy köszi a segítséget Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #94 Dátum: 14 aug 04, 12:35:57 »

Sok embert láttam pl Deidarával a mi verziónkban, ha már Support, bár ő is 1000 GoldSoul. Most nyugodtan mondhatnánk, hogy "Drágaszág"....

Jiraiya vs Itachi: én továbbra is Itachi mellett voksolnék, de ahogy erősebbnek érzed magad. Elvégre te tudod előre, hogy kiket tervezel kihozni még. Ha ez segít, a szerveremen még szinte senkit sem láttam Jiraiya-val, mindenki Itachival tolta/tolja, legyen az olyan, aki MO éves költségvetését nyomja bele a játékba pár hét alatt és olyan, aki 1 vasat se költ soha.
Kár, hogy Kakashit piszok drága upgradelni.
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #95 Dátum: 14 aug 05, 11:14:09 »

Rendben! Akkor én is maradok Itachi-nál. Én úgy gondolom, hogy előbb Gai-t váltom, mert nálam se nagyon működik ez a Dodge talent... Gondolom érezhető volt némi különbség Kakuzu és Gai között mikor váltottad és remélem nálam is működik majd ez a dolog Nevet még kell 700 Soul hozzá még össze szedek vagy 10millát azt neki állok 20 millával Jankenezni, aztán meg remélem össze jön pár száz.Nevet Minél közelebb vagyok hozzá annál jobb... Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #96 Dátum: 14 aug 05, 12:22:25 »

Épp az előbb ugrott fel egy hirdetés a játékban, miszerint valaki lecsapta a TopKage eventen a Mizukagét, kíváncsiságból megnéztem a csapatát, Sasori, Deidara, Upgradelt Kakashi és Gai... de még így is kb 2800 GoldSoul-t költött a csapatára.  A csóka Gai-ának alap Dodge rate-ja 58%, azért nem semmi... Erre még rájön a skilljének 20%a... így már azért használható darab lehet. Na de nem hiszem, hogy mindenki lv5 és 6os dodge jádékkal rohangálna. :/
Bevallom ilyenkor én is elgyengülök, hogy kivágom Karint és Sakurát a búsba és hozom őket... De Tobit akartam eredetileg. ^^
Nem kevesebb, mint 16 milliómba került 200 GoldSoul megszerzése, hogy meglegyen végre az 1000 (ha netán Deidara mellett döntenék)...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 05, 13:50:38 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #97 Dátum: 14 aug 06, 00:25:13 »

Az szép... Hát nem tagadom, hogy én se rohangálok lv5-6-os jádékkal mivel sajnos csak lv.3-4es, és csak néhol jobb jádékat használok, de azért elég durva hogy nem tud legalább 1-2 ütést le misselni mikor 10-11körig ütik... Szomorú
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #98 Dátum: 14 aug 06, 07:14:22 »

Bevallom nem tudom, hány %a lehet a Gaiodnak jelenleg, de igen, elég érdekesen számítja a játék a %okat az biztos. Jádékkal én sem állok jól, elég macera szerezni 1-1 magasabb szintűt. Viszont azt régóta bánom, hogy Hinatát töröltem, ő bezzeg majdnem minden támadást blockolt...
Jelenleg azon agyalok, hogy Minatot kihozzam-e ha meglépem a 90es szintet. A Furytöltő skillje tetszik, de mivel már tervben van számomra Tobi, 2. Hokage/Deidara és Sasori, így lehet felesleges annyit költeni rá. Persze ehhez hozzájön, hogy 90-100 között elég sokat fogok időzni, szóval addig meg nem ártana valami hatékony karakter. Lehet búcsút intek Sakurának még idő előtt.
Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #99 Dátum: 14 aug 06, 16:07:31 »

Hát lehet jobban jársz azzal. Nevet Ha már healelni akarsz miért nem váltod Sakurát Konan-ra? Ő Assaulter-t meg Vanguard-ot healel:D De igazából lehet, hogy más szervert kéne keressek, mert ahol most vagyok nem igen vannak magyarok és hát mégis csak jobb magyarokkal játszani, mivel S245-ön alig van player :/
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 14 aug 06, 16:17:52 »

Igazából Konan tervben volt, de Tobit most hasznosnak érezném az insták miatt.TopKagén Gaaraékat csak azért nem tudom legyőzni, mert nem AoE támadóm van, hanem Karinom. Isteni érzés ezen bukni. Sakura hasznos ott, mert Kakuzut simán életben tartja. Persze Konan jobb lenne, ez vitathatatlan. Nem tudom, milyen lenne a jó csapatösszeállítás. Sasuke lv100-on azonnal meglesz, egyelőre ennyit tudok biztosan.
Klánvezérem szerint ne hozzam ki Minatot, mert szinte csak a rebel ninja eventen hasznos igazán, még meglátom... 320 tekercs nem kevés, már akárhogy is.

Én az Anime Ninja verzióban játszom a játékot, a szerverünk (Yagura talán?) olyan szinten kihalt, hogy 20 ember, ha jár eventekre. ikszdé Én a helyedben biztos nem mennék másik szerverre, nem lenne türelmem ismét ekkora szintre menni.

Csapatba sok embert nézegettem, sajnos nehéz dönteni. Nem lenne rossz 1 healer, de ahogy látom, kevesen használnak, inkább a Deidara-Sasori kombó megy a stun miatt. Ráadásul, ahogy írtam fentebb, ha Sasuke képes ellátni magát, akkor meg királyság van.

És végre sikerült levernem Gaara-t.  Győztes
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 22:12:48 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #101 Dátum: 14 aug 06, 22:17:37 »

Grat. Nevet Amúgy TopKage-n mit lehet kapni?Nevet Meg az Elit Match működését se nagyon értem :/ Én is egyre közelebb vagyok Itachihoz..Nevet 277 tekercsem van végre... az a rohadt DailyTask se jött ma össze nem jöttek ki jól a dolgok Szomorú
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 14 aug 06, 22:28:42 »

Köszönöm szépen! Mosolyog TopKagén Soul-okat kapsz, amiket elköltve a válsztott karaktered rengeteg statot kap. Viszont drága, rengeteg Soulba kerül 1-1 magasabb fejlesztés. Na jó, most legyünk őszinték, mi nem drága ebben a játékban?
Sajnos az Elite Matchhoz én se nagyon értek. Egyszer bejutottam, mert épp időben voltam bent, olyan jellegű volt, mint az aréna. Lehet már láttad a lapot, de azért belinkelem: http://unlimitedninja.wikia.com/wiki/Elite_Match
Ó! Most nézem, hogy itt szereztem már Challenge tokent, amit lehet 10-es GoldSoul pakkra költeni. De király. Nevet

Itachit feltankoltam S.Attack és Hit jádékkal, bivaly a srác!
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 22:57:01 írta Aizen » Naplózva
Catalyst
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #103 Dátum: 14 aug 07, 13:04:51 »

Az jó Nevet Még 2 nap és szerintem meg lesz Itachi utána meg szerintem elkezdek gyűjteni Minatora talán, de az se lehetetlen, hogy inkább már a 100as karikra spórolok..Nevet
Amúgy ezt az evolúciós tekercset hogy kell felhasználni? Mert csak foglalja a helyet..:/ Meg hát az régebben összeszedett fejlesztők is amúgy... Chidori meg ilyenek csak foglalják a helyem és még eltüntetni se tudom Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 16:33:59 írta Catalyst » Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #104 Dátum: 14 aug 07, 17:19:13 »

Azokat a kincses mapon be lehet váltani a mostaniakra. Elég praktikus és még relativ sokat is adnak .
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins