24 nov 22, 15:45:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238430 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2400 Dátum: 13 máj 27, 10:18:51 »

Viszont Aesnek igaza van abban hogy mindenkinek az a legnagyobb probléma amiben éppen benne van és megoldásra vár.

Nem keresem azt először, viszont az ember akkor kritizáljon ha úgy véli hogy ő abba a hibába abszolút nem szokott bele esni, mindegy értem hogy Latténél mire világítottál rá és nem volt rossz gondolat.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2401 Dátum: 13 máj 27, 10:23:09 »

Idézet
És belülről nézve is elképesztően kínos, mikor olyanokat írnak egyesek, hogy "hú ti mennyire nem értitek mennyit kell tanulni még, bezzeg mi!" mikor mi ugyanúgy voltunk gimnazisták, akik néha remegve mentek ki felelni olyan elképesztően fontos tárgyakból, mint művészettörténet.

Ó, milyen bölcs!
Bezzeg én még emlékszem, amikor Kis Saphira szegény gimnazista volt, Lámpás meg már nagy egyetemista, és folyton ment a szöveg, hogy 'majd egyetemen megtudod, mi a tanulás', 'ne panaszkodj ilyen hülyeségekért, majd egyetemen rájössz', 'majd egyetemen örülni fogsz a kettesnek is' stb.
Úgy látszik azóta sokat felejtettél. Nevet

Ugyanakkor csak megköszönhetem ezt neked, mert igazad volt, valóban megtudtam, milyen is az egyetem. És lehet, hogy gimnáziumban is voltak problémáim, meg az is nehéznek tűnt, mert a 'húú, holnapra el kell olvasnom 2 oldalt a tz-re, tuti csak négyes lesz!' ment mindig, de a kettő összehasonlíthatatlan. Körülbelül mintha most azt mondtad volna, ne mosolyogjuk meg az óvódás Zsuzsikát, ha az a hatalmas világraszóló problémája, hogy Gabika megette a cukorkáját.

Senki sem mondta, hogy a gimnazistáknak nincs problémája, és emiatt lenézzük őket. Mindenki emlékszik gimnáziumi korára, és tudja, hogy akkor is voltak nehézségek az életében. Csak ezek a nehézségek már olyan gyerekesnek tűnnek, hogy muszáj rajta mosolyogni. Elsőben is voltak problémáink, meg kellett tanulni az egész ábécét, aztán ez a másodfokú egyenletek tanulásakor már inkább tűnt viccnek. Ugyanez a helyzet a gimnázium-egyetem vonatkozásban is.
Ahogy Noe is mondta valahol: az előző vizsgaidőszak mindig olyan könnyűnek tűnik a mostanihoz képest.

Most lehet, hogy levetkőzted régi éned, és az Országházban az elmúlt időben magadba szívtad az úriemberek és mindentudók bölcsességét (sic!), de egykor te is ugyanígy viselkedtél, és valljuk be, ennek a viselkedésnek van alapja, mert az éhező kóborkutyának sem mondhatod, hogy ismerje el az elkényeztetett, kövér eb problémáit, holott nyilván annak is vannak.

Én is emlékszem még, gimiben mennyire idegesített, amikor a nagyok fújták, hogy egy zh-ra annyit kell tanulni, mint az érettségire. Aztán rájöttem, igazuk volt. Azóta nem idegesít.

Ugyanakkor, hogy megdöntsem a misztifikált egyetem képét, barátnőm körülbelül végig unatkozta az egész félévet (vö. régész), és azt mondta, kevesebbet kell tanulni, mint gimiben. Pedig nem olyan nagyon tanulós gimibe jártunk... Nevet

Idézet
És belülről nézve is elképesztően kínos, mikor olyanokat írnak egyesek, hogy "hú ti mennyire nem értitek mennyit kell tanulni még, bezzeg mi!

Jaj, nem kell célozgatni, nyugodtan kiírhatod a nevem. És képzeld, én nem tudtam, mennyit kell majd tanulni. Persze mindenki mondta, hogy nagyon sokat, de azt nem tudtam elképzelni, hogy ennyi információt hetek alatt a fejünkbe tudnak verni.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 10:25:07 írta Saphira » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2402 Dátum: 13 máj 27, 10:26:14 »

Ajj gyerekek, gyerekek....

Olyan jó úgy hazajönni vizsgáról, hogy érzed 98% az esélye, hogy megbuktál... Pedig nem lett volna olyan gáz, ha kicsit többet tanulsz és nem pont az anyag másik felét nézed át tüzetesen... ezt meg csak átfutod, mivel úgysem foglalkoztunk vele túl sokat, márpedig a vizsgába pont olyan számolást raknak be amit le se kaksiztunk <3

Tudod éjfél az a különbség, hogy mikor mi gimis korunkban fórumoztunk, akkor még nagyrészt mindannyiunknak egy-két kivétellel az érettségi volt a legnagyobb gondja... mondom ezt úgy, hogy a "generációmból" a fiatalabb nemzedékhez tartozom. Így a panaszainkat nem volt mással összehasonlítani. Itt viszont jelen van egy nagy kontraszt hozzászólás és hozzászólás közt...

Mondjuk én gimiben személy szerint csak az érettségitől paráztam...nagyobb erőlködés nélkül színötös voltam utolsó 2 év végén, a többi meg nem nagyon érdekelt, hisz úgysem volt tétje... Itt viszont minden vizsga elég nagy téttel bír... szerintem szerintem

Saphi hsz-ére majd később reagálok... még nem olvastam el...

Oh idéztek micsoda megtiszteltetés *-*
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 10:30:25 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2403 Dátum: 13 máj 27, 10:30:08 »

Saphi! Szerintem te nem tudhattad, hogy mennyit kell tanulni, mert azt nem is lehet felfogni amíg benne nem vagy. Én már nem is próbálom felfogni a helyzetedet, csak megérteni. Nevet

Idézet
Persze mindenki mondta, hogy nagyon sokat

A "nagyon sok" és a "nagyon sok" között is van különbség. ikszdé
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2404 Dátum: 13 máj 27, 10:34:12 »

Ó, milyen bölcs!
Bezzeg én még emlékszem, amikor Kis Saphira szegény gimnazista volt, Lámpás meg már nagy egyetemista, és folyton ment a szöveg, hogy 'majd egyetemen megtudod, mi a tanulás', 'ne panaszkodj ilyen hülyeségekért, majd egyetemen rájössz', 'majd egyetemen örülni fogsz a kettesnek is' stb.
Úgy látszik azóta sokat felejtettél. Nevet

Azért lássuk, hogy az honnan indult: a napi száz darab bemásolt, beírt biológia-kémia szövegek után, meg hogy jön az érettségi.  Nevet És akkor jegyeztem meg, hogy mennyiszer fogod még azt visszasírni. Itt azért az arányok egészen mások, mint a mi esetünkben.

Idézet
Senki sem mondta, hogy a gimnazistáknak nincs problémája, és emiatt lenézzük őket.

Ez lehet, hogy itt jól mutat, de nekem megvannak a facebook logok.  kacsint
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2405 Dátum: 13 máj 27, 10:40:24 »

Dolgozni sokkal sz*rabb, mint iskolába járni. Lesütöttszemek /irónia xd
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2406 Dátum: 13 máj 27, 10:54:06 »

Lényegtelen honnan indult, te is ugyanígy nyilvánultál meg. Lehet itt jól mutat a mentegetőzés, de nekem is megvannak a facebook logok. Lesütöttszemek

Megyek tanulni, csak ezért kapcsoltam be a gépet.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2407 Dátum: 13 máj 27, 10:56:47 »

Ezek után kellő legitimációs erővel bírna létrehozni egy tanulás topicot, ahol mindenki annyit rinyálhatna amennyit csak akarna, és mindenki megértene mindenkit. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2408 Dátum: 13 máj 27, 10:59:15 »

Ami ráadásul elméletileg már létezik is Iskola, továbbtanulás, munka néven.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2409 Dátum: 13 máj 27, 11:00:29 »

Megyek tanulni, csak ezért kapcsoltam be a gépet.

Túl sokat tanulsz. Szomorú Inkább nézegetnél madárfiókákat. Nevet

Syzy: és aki a munkája miatt akar picsogni, az hova menjen. Szomorú Ez diszkrimináció. -.-

Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2410 Dátum: 13 máj 27, 11:03:00 »

Dolgozni sokkal sz*rabb, mint iskolába járni. Lesütöttszemek /irónia xd

Olyan munkát végezni, aminek látod az értelmét és szeretsz, sokkal jobb, mint felesleges dolgokat megtanulni. "Captain Obvious flies away!"  Nevet

Pont ettől szép az élet, hogy ahogy fejlődik az ember, olyan dolgok válnak természetessé és könnyűvé, amelyek régen még óriási aggodalmakhoz vezettek. A Dragon Ballban is ezt szeretem talán a legjobban, hogy azok a szereplők, akik hajlandók cselekedni, és nem ragadnak le egy szinten, folyamatosan fejlődnek és haladják meg korábbi korlátaikat. Az elején pl. még egy Raditz kihívást jelent számukra, később Frieza lesz a szinte legyőzhetetlen ellenség, utána pedig már ő is nevetségessé válik, ahogyan egyre magasabb szintre fejlődnek, mindig újabb kihívásokkal találkoznak, amiket előbb-utóbb sikeresen teljesítenek. És mindig képesek még jobbak lenni, mint amilyenek korábban voltak, végtelen a fejlődési potenciál.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2411 Dátum: 13 máj 27, 11:06:06 »

Én olyan munkát végzek, szal a Kapitány nyugodtan tovaszállhat. Nevet

Csak ironizáltam. Nevet
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2412 Dátum: 13 máj 27, 11:07:21 »

szal a Kapitány nyugodtan tovaszállhat. Nevet

Ez kihagyhatatlan volt, remélem láttad jönni.  Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2413 Dátum: 13 máj 27, 11:12:10 »

Szerintem az lenne a legjobb, ha se dolgozni nem kéne se tanulni.  Nevet FB logok amúgy semmit nem érnek. Nem lehet benne visszakeresni normálisan.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2414 Dátum: 13 máj 27, 11:13:11 »

Ezt elég sokan csinálják. xDD Olyan barnásak. Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 159 160 [161] 162 163 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins