Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2430 Dátum: 13 máj 27, 12:00:34 » |
|
Igazad van Noemi. Eszembe se jutna leállni vitatkozni veled. Saphi nem egyetemista?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2431 Dátum: 13 máj 27, 12:06:07 » |
|
Jó öreg lovagok! Míly elszántsággal forgatták kardjukat a fegyvertelen nép ellen, ha nem volt más ellenség! Szégyen a kardnak, ha hüvelyébe kényszerül rozsdásodni!
Lehet, hogy izgulok a vizsgám miatt, azért hordok össze ma ennyi sületlenséget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2432 Dátum: 13 máj 27, 12:09:31 » |
|
Éjfél a nők mindig a háttérből irányítanak Am ismét egy más kor mint amiről ép beszélünk, de hallottál Báthory Erzsébetről, nem vitt véghez lovagi tetteket, csak valakinek keresztbe tett... De ha már akkor Viktória királynőről például biztos hallottál...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 12:14:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2433 Dátum: 13 máj 27, 12:25:27 » |
|
Noe húzz vissza tanulni! Ne vesszünk össze a nemességen. xD Szívemből szóltál gman. Azt hiszem lemegyek és megverek pár járókelőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2434 Dátum: 13 máj 27, 12:27:29 » |
|
Öm.. A lovagokkal, vagy a sületlenségekkel kapcsolatban értünk egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2435 Dátum: 13 máj 27, 12:30:31 » |
|
Nem teljesen lényegtelen? Azon gondolkozom vajon szegény Kengi, a kengurufigurám, vajon mérges-e rám, amiért éjjel mindg lerúgom szegényt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2436 Dátum: 13 máj 27, 12:33:44 » |
|
Arra emlékszem, hogy amikor első vizsgaidőszakom volt, valamilyen indíttatásból kifolyólag vizsgák előtt elolvastam egy kvantummechanikáról szóló könyvet. xD Végül is többre emlékszem belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2437 Dátum: 13 máj 27, 12:37:22 » |
|
Az hasznos lehetett számodra Sütikirályfi xD Rita te csak ne parancsolgass nekem lehet, hogy nemes vagy, de nekem nagyobb a vagyonom Nyaff Ma pihinap van, már egyszer vaszleg buktam... majd csak este tanulok még Mikrobiológiát
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2438 Dátum: 13 máj 27, 12:38:02 » |
|
Azt még azt hiszem nekem is elküldted. A régi gépen még meg is van. Jesszus... az már baromi régen volt. Apu, öreg vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2439 Dátum: 13 máj 27, 12:38:39 » |
|
MoRita, rakd fel a kengurut a polcra. Ha nincs polcod, menj el a Ikeába, vegyél polcot, a kengurut meg add nekem, hogy ne kelljen plüssállatokra költenem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 12:39:10 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2440 Dátum: 13 máj 27, 12:39:51 » |
|
Nem adom Kengit! Két évesen kaptam és azóta mindig velem van. Az egyetlen akit ide Pestre is felhoztam. Pedig otthon még ott van Dini, Babi, Brumi és Neo is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2441 Dátum: 13 máj 27, 12:42:52 » |
|
Akkor elveszem. A húgom még használja az én régi állatkáimat. Valahonnan muszáj ingyen plüsst szerezni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2442 Dátum: 13 máj 27, 12:45:25 » |
|
Minek az ingyen plüss? Varrj egyet! Vicces dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2443 Dátum: 13 máj 27, 12:46:50 » |
|
Szerintem Kengi az ágyad alatt szeret aludni... én most otthon felektettem ördögP-t, de Jegesmaci, és Borzikutyi még itt vannak... Am remélem Neo-val jól szoktál bánni vagy lehet azt venni is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2444 Dátum: 13 máj 27, 12:48:59 » |
|
Ha tudni szeretnéd Neon szoktam aludni, mivel a nagy párnám itt van fent velem, és ő az egyetlen elég nagy aki helyettesítheti. Szeretem őt. Neo-t egyébként Noe-től kaptam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|