Ayumichan
|
 |
« Válasz #2370 Dátum: 13 máj 26, 19:46:07 » |
|
Ja tényleg a hétfő amit már említettél.  Akkor szurkolok neked is. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2371 Dátum: 13 máj 26, 20:40:44 » |
|
Hajrá :DD Karácsonyra kaptam egy elektromos zongorát, azóta megtanultam a Sword Art Online Lizbethet, a Dragon Ball GT opot, a One Piece 14. opot, a Pokémon RGBY introt úgy hogy most a Dragon Ball Genki Dama theme jön  azután meg valószínűleg a One Piece 13. opening
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2372 Dátum: 13 máj 26, 20:43:57 » |
|
Az elektromos zongora az nem a szintetizátor  ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2373 Dátum: 13 máj 26, 20:49:10 » |
|
úgy szeretem amikor megtanulok 1 szót és kis idő múlva elfelejtem <3
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2374 Dátum: 13 máj 26, 20:59:17 » |
|
Nyugi megmarad, csak kell egy alvás rá. Ómagyar Mária siradalmat meg a Halotti beszédet is azokat a részletét, amit meg kellett tanulni épp hogy tudtam azon a napon mikor tanultam, most meg ha álmomból felriasztanak akkor is simán eltudnám mondani rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2375 Dátum: 13 máj 26, 21:13:57 » |
|
A kettő nem ugyan az  az elektromos zongora az hang hatásra és nyomás érzékelésre olyan mint egy zongora de annyit tud mint egy szintetizátor  az enyém 774 hangszínnel rendelkezik alapból amit 999-ig bővíteni lehet de lehet törölni is belőle  háttér csak 5 van benne tudtommal de azt is 999-ig lehet bővíteni, felvevő, tanító rendszer is van benne több mint 500 dallal és művel és még nagyon sok mindenről nem tudom, hogy mire jó  nagyon állat gépezet 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2376 Dátum: 13 máj 26, 21:38:01 » |
|
Van itt valaki, aki atomjó biológiából?
Szerk.: Mindegy, lényegtelen, már megvilágosodtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 21:55:09 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2377 Dátum: 13 máj 26, 22:35:45 » |
|
Kérdés, hogy melyik részéből.  Örvendünk. Szurkszurk mindenkinek aki vizsgázik.megj.: Darvolia miért jó ez a betűstílus? Elég nehezen olvasható. :<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2379 Dátum: 13 máj 26, 22:46:37 » |
|
Jah hát igen elkell itt ám a szemüveg, és macerás rázoomolni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2380 Dátum: 13 máj 26, 22:49:26 » |
|
Az én kedvenc betűtípusomat most lusta vagyok kikeresni... Háromszor nyitottam meg a topicot és kétszer a postot, hogy írjak valamit mert eszembe jutott a fórom. Mennyit lógtam itt régen...naphosszat. Most meg (párak szerencséjére) csak a Hetalia topicot rondítgatom ˘˘
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2381 Dátum: 13 máj 26, 23:36:15 » |
|
Az én kedvenc betűtípusom... őszintén még sosem gondoltam rá melyik lehet. xd Talán... ez. Vagy esetleg ez? Nem tudom.  Közben most látom, milyen csecse kis szalvéta van itt mellettem. Tényleg, van aki gyűjt valamit? (heo (heo?) asszem energia italos üveget gyűjt bár nem biztos, mert lukas az agyam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 23:37:32 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2382 Dátum: 13 máj 26, 23:38:44 » |
|
Abnormális gravitációs mező uralkodik az ágyam körül. Lefeküdtem 15 percre és kiderült, hogy az három óra volt.
Eddig leginkább bukott krediteket gyűjtöttem, de költséges hobbi, úgyhogy igyekszek leszokni róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2383 Dátum: 13 máj 26, 23:48:34 » |
|
Az az... de ha minden jól megy megállok a 6-nál amit már szereztem xD (nem akarok holnap 5-el gazdagodni...) tényleg nem olcsó mulatság 1500 pínz darabja... bár ha tesit buksz 0-kerditért az 2000  jól kitalálták Rita mesélj nekem a 2 csapadék szelektív szétválóaszásáról, ha már úgyse alszol 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2384 Dátum: 13 máj 26, 23:53:12 » |
|
Rita nem mesél, mert épp mást tanul. (Meg fórumra ír.) Nálunk most felemeltek mindent a 1,5x-re. Azt hittem szívrohamot kapok, mikor meghallottam, hogy egy bukott kredit az 1800 egy pót-pót ZH pedig 4500. Egyszer tényleg elsírtam magam, mikor egy majdnem 30.000-es számlát kaptam a neptuntól. Vacak egy félév volt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|