24 nov 22, 11:36:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162158 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Suhi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #60 Dátum: 13 ápr 04, 18:38:22 »

Igaz is 2 év alatt biztos meg történt az az élet adás amit Amon említett.

Igen olvastam és lehet benne valami. Meg nem is tudom hol olvastam hogy Aladdin úgy néz ki mint az ősi nép a Toran-iak ez is közre játszhat nem keveset szerintem.

Meg azért a fekete dsint amikor le győzték mind a hárman jóval gyengébbek voltak. Aladdin egyedül a saját rukhjaiból olyan erős mint anno hárman a világ egyetemes Rukhok támogatásával. Látható volt hogy három UGo klónt is létre hozott a RUkh segítségével Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #61 Dátum: 13 ápr 04, 19:06:37 »

Az lehet, de ezek a fekete dzsinnek most igen sokáig gyűjthették az erejüket.
Amikor meg létre hozta azt a három Ugot akkor már nem csak a sajátját használta. Mondta is, hogy igen fura volt újra olyan sok rukh-kal rendelkezni.

Sindriáról is jó lenne már hallani.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #62 Dátum: 13 ápr 10, 15:36:10 »

180.fejezet: http://www.mangapanda.com/magi/180
Titus nem harcol hogy utolsó napjait a kislánnyal töltse. Mogamettet most végképp megutáltam. Tönkretette az emberek életét minden módon csakhogy legyen fekete rukh? Örülök is, hogy meg fog halni most már. Szegény emberek még nem tudják, hogy itt nem a fekete dzsinnek a jók.
Kouha herceg egész jó. Leraje nem semmi ahogy kinéz, de azért nem hülye sem. Jó látni hogy tényleg van egyénisége minden dzsinnek. Kouhában igen jól bíznak, mármint a serege. Remélem lesz egy jó kis harc a fekete dzsinnekkel, meg Alibaba is mutathatná már, hogy mennyit fejlődött.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #63 Dátum: 13 ápr 15, 15:00:22 »

Egy kis Spoiler (még a mangásoknak is): 181. fejezet - Alibaba teljes Djinn Equip-je

Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #64 Dátum: 13 ápr 15, 21:51:25 »

Végre kijött: http://www.mangapanda.com/magi/181
Kouha teljes ereje nem semmi http://www.mangapanda.com/magi/181/5 + http://www.mangapanda.com/magi/181/8 , igaz nem sikerült a fekete dzsinneket teljesen elpusztítania, de nem találkoznék vele.

Igen nagy csata lehet most hogy szinte elpusztíthatatlanok és folyamatosan alakulnak át, ha legyőzik őket. Majdnem egy kisebb sereg van már belőlük.

Utolsó kép ütött. Alibaba teljes Djinn Equipje nagyon jól néz ki. Na már csak emiatt is megfogom nézni a 2.évadot, ha ez benne lesz, és nem rontják el. Ezt muszáj látni színesen és animálva.
http://www.mangapanda.com/magi/181/18
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #65 Dátum: 13 ápr 15, 22:45:19 »

Ütős kis fejezet volt!  Kúl

Álmomban sem gondoltam volna, hogy két Teljes Djinn Felszerelést és látni fogunk egy fejezeten belül. Mindkettő iszonyatosan bejön, igaz Alibaba aprítására még várnunk kell, de ami késik nem múlik. Elvégre ez lesz a "Showtime". Mosolyog Remélem Ali egy Extrém Mágiát is előránt a fegyvertárából. Azoktól a fekete óriásoktól rémálmaim lesznek...Mogamettre nem is térek ki, elvégre maga mondta, hogy úgy is meg fog halni a Fekete Rukh használatának következményeitől.

UI: Szindbád kalandjaiból telljes manga sorozat lesz.  Mosolyog

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-03-31/magi-sinbad-side-story-manga-becomes-a-full-series

Tervezek a héten írni még az animéről. Az egyik altéma a manga Alibaba vs. depressziós anime Aliba összehasonlítás lesz  ikszdé

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #66 Dátum: 13 ápr 15, 23:01:01 »

Csak azt remélem, hogy olyan jó lesz a Sinbad manga, mint a Magi vagy a különkiadás róla. De akkor most ez hogy lesz? Két manga egy héten nem lesz sok a mangakának?

Mogamett nyugodtam meghalhat most már. Nincs benne egy csepp szeretet azokhoz, kiknek nincs erejük. Ezzel meg a fekete rukhkal is csak rosszabbá tette az emberek életét. Lánya ezt látná...  Szomorú
Naplózva
Bastian

« Válasz #67 Dátum: 13 ápr 15, 23:17:27 »

Szerintem a Szindbád különkiadás havonta lesz, így a mangaka sem lesz elhavazva a sok munkával. Az is lehet, hogy már sok fejezetet megrajzolt a különkiadás tervezésekor, szóval nem féltem Ohtakát.  Mosolyog Meglátjuk...
Egy dologtól tartok nagyon: Szindbád összes Djinnjének a nevét már tudjuk(Magi Wikia), így egy esetleges Labirintus Hódítás estén csak a Djinn képessége lesz a kérdés, és nem az, hogy ki fogja meghódítani.  Hmm?
Drakon átalakulása mindenesetre még foglalkoztat.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 16, 13:08:34 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #68 Dátum: 13 ápr 16, 11:35:45 »

A dzsinnek neveit tudjuk, de attól még sok mindent ki lehet hozni ebből. Szinbádot is meg a 8 generálist is jobban megismerhetjük, meg ez egy előzmény és kicsit többet a világról, meg minden másról. Annyi a bánatom, hogy nem a rendes mangában tudunk meg róla többet.

De nagyon örülök hogy lesz Szinbád manga Ohtakától és rendes nem pedig paródia valaki mástól (Rock Lee manga). Már ez ia mutatja hogy igen jó a Magi. Én csak azt remél hogy az anime után ismertebb lett kicsit nálunk is, persze nem számítok akkora népszerűségre, mint a 3 nagynak vagy az FT-nek, de azért megérdemelné a manga egy kicsivel nagyobb népszerűséget.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #69 Dátum: 13 ápr 18, 21:47:14 »

Valaki meg tudná nekem írni Pü-ben, hogy melyik fejezettől válik el a manga az animétől? El szeretném kezdeni, csak a témában nem akarok semmi spoilert meglátni véletlen. Köszi előre is.
Szerk: és természetesen egy fejezetszám bőven elég, jó nekem az angol teljesen Nevet
Szerk2: Köszönöm a PÜ-ben küldött válaszokat, úgy fogok tenni ahogy mondtátok.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 19, 15:30:37 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #70 Dátum: 13 ápr 19, 12:06:21 »

Szerintem a 98. fejezettől érdemes elkezdeni. Előzőben mentette meg Morgiana a csapatot, ebben pedig kezdődik a harc a hercegnővel és lovagjával.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #71 Dátum: 13 ápr 22, 22:43:54 »

Mangáról:
Mogamett amúgy egy nagyon érdekes karakter, mert alapvetően jó ember, csak már túl sok szempontból csavarodott be. Sokáig nem tudtam eldönteni, kedvelem-e vagy sem de még most se igazán tudom. Teljesen megértem, hogy akar egy olyan országot, ahol kivételesen a mágusoknak jó és nem a goinak, ráadásul utóbbinak a legalja is jobban él azért, mint más országok rabolgái/legszegényebbjei, van mit enniük legalább. Csak ugye tízes skálán elég magas pontszámú köcsögség kisgyekekeket felrúgdosnini és elszívni a népek magoiját, de ha csak egy városban ilyen a társadalom az szerintem még belefér ebbe a világképbe. A legutóbbi pár fejezetben bszta el, nem kellett volna ez a fekete rukhos dolog....

Seherezádét felé meg mér én is megenyhültem a legutóbbi pár fejezetben, előtte szinte indokolatlanul nagymértékben utáltam Nevet Hihetetlenül unszimpatikus karakter (volt) számomra, de rendes dolog tőle elengedni Titust.

Apropó, Titus, én szeretem ennek a mangának a grafikáját, meg elég jó szemem is van az ilyesmihez, de néhány karakterről ha fejbe lőnek se mondom meg, hogy nem pasi, hanem csaj... Titus még egy kategória, ha hozzászokik az ember, de Yunan és Kouha!? Utóbbi ráadásul még rózsaszín, fodros ruhákat is hord xD Olvasás alatt végig nem értettem, miért 'he', azt hittem csak valami fordítói hülyeség mint a Soul Eateres Cronánál, de most így 180 fejezeten túl rá kellett jönnöm, hogy ez a kettő tényleg hímnemű... És ha már a Ren család, miért kellett tök egyforma hangzású neveket adni nekik? Kouha, Kounen, Koumei, Kogyoku...  Mostanra tudom csak bármi eséllyel megkülönböztetni őket.

A Sinband különkiadás(ának a prtotípusá)t én is láttam már, végre egyszer egy kedvencemről csinálnak különkiadást:D
Amire nagyon kíváncsi vagyok még amellett, hogy hogy szedte össze a társait az az, hogy mi az átok rajta, és milyen körülmények közt szedte fel. Nem lehet kispályás cucc, ha olyan erős, hogy még egy másik átkot is képes semlegesíteni a ’saját’ érdekében.

És kint van a következő fejezet: http://www.mangareader.net/magi/182
Kouen megjelenésének nagyon örülök, ő a másik olyan karakter Sinbad mellett, akiről az ember tényleg ránézésre megmondja, hogy egy király Nevet Kíváncsi leszek mit alakít majd a harctéren. De csóri Alibaba extrém mágiája a kutyát se érdekli xD

Animéről:
Ezt is ma fejeztem be... hát a vége nem volt egy könnyű menet. Komolyan nem értem, miért kelett rajta változtatni, ha lesz második évad? A Magi a grafikája meg az egész színvilága miatt tipikusan olyan manga, ami -ha igényesen készítik el- még sokkal inkább élvezhető animében mint mangában, jó lett volna, ha ezzel is többet törődnek.
 Már eleve a fő(bb)szereplők szinkronja: Aladinné és Morgianáé tetszetős, de Alibaba és Hakuryuu hangja nagyon picsogós lett. Utóbbinak Sasuke hangja pont nagyon jól illett volna, előbbihez konkrét ötletem nincs, de ez nem jó. Persze amilyen karaktert csináltak belőle, kellett ez. Viszont a Sindriai társaság szinkronja az jól sikerült, meg kell hagyni.
 A sok változtatás miatt rengeteg logikai bakit felsorolhatnék, mint pl. Morgiana Lazarus-effektusa, de engem egy zavart nagyon:
Mangában Hakuryuu ugye úgy vesztette el a karját, hogy abból vált ki a kígyó, ami aztán megmérgezte Alibabát és Sint. Animében ez nem volt kivitelezhető sok okból kifolyóan, erre mit találnak ki!? Be kell vetnie magát az anime(de még a mangának is) a legaggodalmaskodóbb embere elé, aki mindenről azt hiszi az ő hibája, és minden hülyeség miatt emészti magát. Erre kreálnak neki egy olyan helyzetet, ahol TÉNYLEG az ő hibájából történt ilyesmi. Emiatt nagyon durva lelkiismeret furdalása kéne majd legyen, sőt, már itt is az kellett volna, de erre nem építhetnek majd külön szálat, mert mivel meg sem történt semmi hatása nincs az eseményekre. De ez meg teljesen ellentmond Alibaba karakterének.
 De azért néhány jelenetnek tényleg jót tett az animésítés, a Sinbad „vs” Kogyokun konkrétan sírtam ikszdé Mangában is egyik legjobb poén, de itt még nagyobbat ütött.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #72 Dátum: 13 ápr 23, 05:19:26 »

Nagyon jó volt ez a fejezet.  Nevet
Koen belépője sem volt semmi. Szegény Alibaba a végén. Végre megmutathatta milyen erős lett, erre most a kutyát sem érdekli. Meg használta a végső támadását. ikszdé

Most 1 hónapig nincs manga. Sír Pont most a legjobb résznél? Biztos hogy a Sinbad manga miatt van ez. Majd tán az enyhíteni fogja a várakozást. Csak nehogy rendszeres legyen ez. Nem bírnám ki.
Naplózva
Bastian

« Válasz #73 Dátum: 13 ápr 24, 10:06:38 »

Hoppácska, csak nem egy Extrém Mágiát villantott volna Alibaba?  Csak kívánnom kellett.  Kúl
Koen udvarházának emberei elég különlegesek kinézetre. Elszabadult egy állatkert és még mitológiai lények is vannak.  smirksweat
A fejezet egyébként nagyon adta. Érdemes lesz várni a következőre. A hónapos szünetben egyébként benne lesz a Golden Week is, szóval nem csak a Szindbád manga a ludas.

Egyébként, minden Teljes Djinn Felszerelésnél keletkezik ilyen harmadik szem-féleség a használó homlokán? Ahogy elnézem Alibabának és Kouhának is van.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 24, 10:07:56 írta Bastian » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #74 Dátum: 13 ápr 24, 13:28:35 »

Igen ez a harmadik szem mindig előkerül. Cassimnál is volt egy harmadik szem, mikor fekete dzsinné változott.
Szerintem annyi a jelentősége, hogy már inkább egy köztes lény dzsinn erővel, meg tán tudás is jár ezzel. Meg maguknak a dzsinneknek is van harmadik szem. Ugónak is meg a többinek is van, csak más formában. volt.

Amúgy tényleg igen érdekes volt Koen emberei. Jól láttam hogy van gorgó,oroszlán meg sárkányember is? Átmentünk a görög mitológiába? Hmm?

Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins