Mondjuk úgy ezt a részt, hogy eléggé összecsapták, és a manga elemeit hanyagolták, és betették a saját elképzelésük szerint. Zagant teljesen elrontották személyileg, hogy csak így Hakuryuu előhívta.
Yunan tényleg elég nőies, de rengeteg karakter nőies, nem csak ő.
Végső értékelés:
Maga az anime története jó és az elejét leszámítva, a Balbadd arc végéig manga és ezek lettek a legjobb részek. A hangulat, a szereplők, meg minden nagyon jóra sikerült.
Zagan arcnál viszont már annyit változtattak, hogy az utolsó két rész már teljesen eltért az előzőektől.(SAO-nál is ez volt. Első fele nagyon jó volt, aztán át csapott valami másba. Miért csinálja így az A-1 Pictres?) Rengeteg infót kihagytak, a szereplőket megváltoztatták (Alibaba és Zagan főképp). Az a Sindriai háború meg, tudom hogy csak a nagy vége miatt csinálták, de akkor sem tudom nagyon elnézni az ekkora változtatásokat.
Viszont a többi szerintem nagyon jól sikerült. A zenéje az egyik kedvencem lett.
Az openingek és az endingek is jók lettek, bár igen sokat spoilereztek, de a zene passzolt.
A rajzolás is jó volt egy-egy hibával, de a harc jeleneteket és minden mást nagyon szépen megcsináltak. A hangok többsége passzol, de Hakuryuué még mindig nem passzol hozzá.
Én azt mondom, hogy ez még mindig egy jó anime a végével is, de kötelezően ajánlom elolvasni a mangát mindenkinek.
A 2.évadot meg nagyon várom, ha mangahűek lesznek, mert akkor nagyon jó lesz az elkövetkezendő évad.
Most így az előző fejezetek alapján van egy ötletem. Mi van ha Aladdin Salamonnak a leszármazottja vagy reinkarnációja? Ő az egyetlen magi aki nem emberek közt volt hanem Ugóval egy dungeonben. Csak ő tudja használni Salamon bölcsességét, és biztos volt valamilyen ok arra, hogy ott élt. Semmit nem tudunk a múltjáról, csak azt a nagyon kicsit. Nagyon valószínűtlen lenne, hogy mind ez csak a véletlen műve.