24 nov 30, 00:27:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pankráció(WWF/E, TNA, CZW, ROH, stb...)  (Megtekintve 40701 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #135 Dátum: 12 júl 28, 19:49:10 »

Interkontinentál előtérbe fog jönni. Amúgy megint ismétlés van... én ezt nem értem. Milyen rendszer szerint sugároz ez a viasat6? Régebben mintha minden héten új részeket adtak volna... vagy csak ritkában néztem.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #136 Dátum: 12 júl 28, 19:51:22 »

én ugy tudom hogy szombat ismétlés vasárnap uj rész van de már én se nézem egy ideje de ez a tapasztalatom
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #137 Dátum: 12 júl 31, 14:44:41 »

Az Interkontinentális cím édes kevés. Felsorolom azokat a karaktereket, akiket (szerintem) érdemes lenne minimum 1. számú kihívóként szerepeltetni valamelyik cím körül:
CM Punk, Daniel Bryan, Big Show, John Cena, Chris Jericho, The Miz, Sheamus, Rey Mysterio, Randy Orton, Cody Rhodes, Christian, Dolph Ziggler, Kofi Kingston, R-Truth és Sin Cara (+Kane és Del Rio, bár ők manapság saját erőből nem igazán villognak).
Ezeknek az embereknek van akkora tehetsége, és rajongótábora, hogy szerintem megéri számukra fenntartani egy-egy biztos helyet a kihívók soraiban. Nos, ezekből az emberekből 7-8 kap komoly lehetőséget egy-egy PPV során övszerzésre/védésre (legtöbbször a singles match-eket erőltetik nekik, 1-1 övért megy alkalomadtán Triple Threat vagy Fatal 4 Way match).
Ha minden övért komoly versengést alakítana ki a WWE, akkor ezzel a 4+1 övvel (WWE Championship, World Heavyweight Championship, US Championship, Intercontinental Championship + WWE Tag Team Championship) majd, hogy nem az összes felsorolt ember kapna lehetőséget egy-egy PPV során, ha singles match-ekkel is nézzük (2+2 ember a tag team címért, 1+1 a WWE, WHC, Intercontinental, US címért, az összesen... 12 ember).
Azt az egyet nem mondhatja senki sem, hogy nincs idő konfliktusokat kialakítani, mert a részek 1/4-e elmegy az előző adás ismétléseivel telik el, ami szerintem a kutyát sem érdekli. Ez az idő bőven elég lenne a másodlagos/tag team bajnoki cím/ek konfliktusának kialakításához. De ha nem is akarják az összes címet minden alkalommal szerepeltetni, legalább a díva övért csináljanak már valami komolyabb harcot, mert az is eltűnt egy jó ideje.

Amúgy kijött a Night of Champions plakátja, szerintem egész vagány lett: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d2/Night_Of_Chamipons_2012.jpg
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 18:54:30 írta renato » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #138 Dátum: 12 aug 01, 16:55:41 »

Igazad van és akkor még nem is muszáj hogy minden konfliktus övért menjen pl most ez a Ziggler - Jericho vagy tavaly volt egy nagyon jó Sin Cara vs Sin Cara vagy akármi Cena idén az 1000. raw ig csak öv nélküli feudban volt és mégis elég jók voltak (Kane, Bigshow) ezt másokkal is meglehetne és rögtön lenne pl 3-4 övért meg 2-3 öv nélküli feudnál meccs egy ppv-n és az már 6-8 meccs ha csak single meccs az 12-16 ember és így elég sokan előtérben lennének. Ezek mellet vannak olyanok akik feljövőben vannak: Ryback, Tensai, vagy Wade Berettel esetleg Ryderrel is lehetne mit kezdeni Nevet és így már nem lenne hely az unalmas töltelékmeccseknek
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #139 Dátum: 12 aug 02, 11:03:08 »

Na jöjjön a heti "Renátó olvasta" hozzászólás:
-Szegény Great Khalit egy ideig nem fogjuk a ringben látni, mivel daganatot találtak a fejében. Jobbulást neki.
-Bár Mr. McMahon most pénteken jelenti be, de már kijött a SmackDown General Managerének neve: Booker T

Valamint ezt a tag team-et nem is ismertem eddig Nevet Nem tök olyanok, mint Nappa meg Vegeta? Nevet
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #140 Dátum: 12 aug 02, 14:02:21 »

khalit én is olvastam elég szomorú hír...
Booker T-nek örülök egy ilyen kaliberü Hall of Famert szívesebben láttam volna a raw GM je ként is (ugye jól tudom hogy Booker már HoF? Nevet)
Örültem hétfőn Randy Orton visszatérésének nem tudom heel vagy face lesz remélem face mert kevés face van...
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #141 Dátum: 12 aug 22, 23:10:17 »

Régen írtam már értékelést egy WWE adáshoz, de mivel eme eventet most bratyómmal néztem, ezért nem tudtam txt-zni. Szóval röviden tetszett az egész gála, az utolsó meccs kimenetele is egész várható volt, viszont az nagyon tetszett! Az, hogy
(Spoiler)

Punk maradt a bajnok, nálam már kezd cseppet unalmas lenni, elveszíthetné már azt az övet.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #142 Dátum: 12 aug 22, 23:13:46 »

Továbbra is azt mondom, hogy inkább ő, mint Cena. Kapja meg az övet a Big Show, és legyen vagy 3 hónapig heel uralom, de Cena kezébe ne adják, ezt az egyet kérem.

Chris Jericho Európában turnézik, ezért felbontották az egész szerződését. Szép, mit ne mondjak Nevet Amúgy Wade promója olyan régóta megy, mikor jön már ő maga is?
Naplózva
drogba88
Gennin
*

NEM AZ ÉN AVATAROM!

« Válasz #143 Dátum: 12 aug 22, 23:34:23 »

Nem bírtam ki hogy ne írjak Nevet nos ugye mivel a WWE megrendezett,így a forgatókönyv is kintvan,és egészen a Wrestlemaniaig tudni lehet ki lesz a WWE bajnok.

Jericho legalább 3hónapig turnézig

Wade pedig elméletben az egyik Smackdownon fog visszatérni.
Naplózva

|
SAJÁT SIGEK

Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor:

MSN:drogbachelsea@windowslive.com
renato
Vendég
« Válasz #144 Dátum: 12 aug 22, 23:49:09 »

Kint van a forgatókönyv? Erről egy linket, vagy valami elérhetőséget kaphatnék? Érdekelne.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #145 Dátum: 12 aug 22, 23:49:58 »

RAW! Spoila, suckaaaa!

- Lesnar beszéde faintos volt, nuff said.

- Kofi/Truth/Cara vs Cody/PTP: Egész jó meccs volt, Cara szépen pinnelte Cody-t a végén.

- Ryback vs 2 suttyó: Ryback theme-je tetszik. A meccsről meg nem sok mondanivalóm van. Szomorú

- ADR vs Orton: ADR szép meccsen jobbolt Ortonnak.

- Clay vs Sandow: Persze, el kellett venni Sandow-tól a reflektorfényt. nézzük inkább a táncit..

- Shawn beszéde nagyszerű, és büszke volt, remélem tényleg nem ez volt Tripla utcsó meccse.

- Otunga vs Show: Inkább nem mondok semmit...

- Kane/Ryder vs Miz/Bryan: Jó volt, a vége méginkább tetszett!

- Divas: Szépek voltak a hölgyek is, a meccs is, bár Eve-nek jobban örültem volna.

- Ziggler vs Jericho: Jericho szerződésének annyi? Damn... Remélem ez kajak csak a story része, és a Fozzy miatt megy szabadságra.
- Punkos dolog meg megint, minek kellett Lawlert lerúgni? Akármilyen kamu dolog, szegény öreget akkor sem lennék képes megrúgni. Nevet Punk karaktere meg nekem se nagyon jön be, majd meglássuk a végeredményét.

2/5
Naplózva

drogba88
Gennin
*

NEM AZ ÉN AVATAROM!

« Válasz #146 Dátum: 12 aug 22, 23:51:41 »

Renato

Magyarországi WWE Blogon mindig lehet olvasni spoilereket Chatbe.  De ha nagyon érdekel,amennyit én találtam,azokat elmondom szivesen Mosolyog (persze privátban)
Naplózva

|
SAJÁT SIGEK

Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor:

MSN:drogbachelsea@windowslive.com
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #147 Dátum: 12 aug 22, 23:53:19 »

Ha nem nagy gond, akkor azokra a spoilerekre én is kíváncsi volnék.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #148 Dátum: 12 aug 23, 08:01:50 »

Mivel megrendezett, ezért vannak akik azt hiszik, hogy milyen nagy királyok, ha fake spoilereket csinálnak... Mint narutoból a facebook meg youtube spoilerek... Alapból kiszámítható a wwe, nem nehéz valósághű spoilert csinálni. Ha van forgatókönyv, és percről percre stimmel, max akkor hiszem el, hogy igazi...

Am eddig ragyogott punk csillaga Nevet Az új szakálla sem nagyon jön be, de attól még fan maradok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 08:03:42 írta Zer0 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #149 Dátum: 12 aug 23, 11:32:09 »

Magyarországi WWE blog? Emlékszem, ott olvastam, hogy Bryan az Over the Limit-en WWE bajnok lesz Nevet Szerintem ha ide beírod, de az elején feltünteted mivel kapcsolatos, akkor jöhet ide is.

Zer0:
Eddig nem tudtam megfogalmazni miért lett kevésbé kedvenc mostanság Punk, de így jobban megnézve igazad van, nagyon rosszul fest ezzel a szakállal Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins