Megnéztem én is.
Akkor a -mostantól- szokásommá vált pozitív/negatív dolgos cuccal elemezném.
Pozitív:-Mysterio-Sheamus-Sin Cara vs. Jericho-Del Rio-Ziggler meccs nekem nagyon tetszett
Mondjuk Sheamus helyére jöhetett volna Kofi, három High Flyer egy csapatban óriási meccset hozott volna. A befejezés annyira nem tetszett, meg az sem, hogy Mysterio nem lett bepacsizva, de ennek ellenére óriási meccs volt.
-Mick Foley hogy rázta már xD Nagyon király volt
-Slick (nem tudod ki ő? Hát ő adta volna össze AJ-t és Bryan-t..) nagy dumás, jó volt egy ilyen vén makit hallgatni, ahogy Danieléket össze akarta boronálni
Én személy szerint egy igent vártam volna, de se baj, AJ lett az új GM! Mondjuk félek, hogy megint a csókosok fognak hatalomra kerülni, aki nem nyalizik AJ-nél, az megy a levesbe.
-Rock megjelenése fele olyan epic sem lett, mint vártam, de így is király
Kis helyesbítés Dawe: nem Punk vs. Rock lesz, hanem Rock vs. jövő januári WWE Champion. Mikor szokik már le Rock ezekről a "majd valamikor 8 év múlva ütközünk" bejelentésekről? Megölte a hangulatot...
-Miz vs. Christian: óriási meccs volt, kár, hogy nem a US övért ment..
-Végül meguntam, hogy a torrentem 5 óra múlva akar lejönni, és van egy kis vagány Firefox-os youtube downloader-em, azzal leszedtem az adást, de a büdös parasztja nem beleírta a részlet címébe, hogy "The Undertaker helps Kane"? VISZONT ennek ellenére is hatalmas visszatérés lett. Mondjuk Mahal-ék nyársra húzhatták volna, és haza vihették volna Kane-t, mire 'Taker odaért a ringhez, de se baj, mi így szeretjük
-Sheen aratott az egész adás alatt
flame-elte Danielt keményen, meg dicsérte Rock-ot, úgyhogy nekem szimpatikus volt a dumája.
-Cena vs. Punk: annyira rejtegették Big Show-t, és annyira ok nélkül nyomták bele a Rock-os szavazásba, hogy tudni lehetett, hogy itt valamit okvetetlenkedni fog. Punk jól tette, hogy nem rőgta ki magát, ő lökte le a bírót, tudta, hogy nem fognak számolni, kifújta magát
Az STF meg lófütyi a Yes Lock-hoz képest, tuti nem kopogta volna le Punk, viszont most feltűnően rosszul küzdött. Aztán jött Show. Gondoltam mindjárt agyonveri őt Punk, majd a SummerSlam-re kiírat egy Punk vs. Cena meccset AJ-vel. Nem így történt, jött Rock, földhöz vágta Show-t (kár, hogy nem a Rock Bottom-mel), majd CM PUNK HEEL TURN! Óriási volt, most már abszolút kedvenc Punk!
Bár mivel a PG era során nem nagyon lehet heel uralom, így biztos, hogy a SummerSlam-en valaki agyoncsapja...
Negatív:-Degeneration X! Mi más is lehetett volna az est fénypontja, mint hogy összeáll a rég megszokott formáció? Mondjuk egy jó kis tag team meccs. Ha jól rémlik itt írtam, hogy nagyon nagyon várok egy Triple H & Shawn Michaels vs. két kemény fazon meccset, hát ez elmaradt, és nem kis csalódás ért.
-Triple H és a többiek: miért kell folyamatosan a családdal jönni? Már én unom.. valamint a tegnapi cucc miatt sem tetszett: nyilvánvaló, hogy elfogadja a meccset Brock, miért kell eddig húzni? A végén az a "Nekem ki van gyúrva a felső testem! vs. Nekem ki van gyúrva a felső testem ÉS még szét is van varrva!" nonverbális ütközet viszont vicces volt xD
-Oké, eltiltás, meg minden, de mi az, hogy Ortont kihagyják egy ilyen buliból? Batistáról és Edge-ről nem is beszélve, hát még Stone Cold-ról... ez is kellemetlenül ért.
-A szavazás (Melyik bajnoki címért legyen harc az 1000. adáson?) lehetőségei rosszak voltak. A US Championship KÖTELEZŐ az 1000. adás alkalmával. Azt már meg sem említem, hogy a Tag Team bajnokok ismét kikerültek a reflektorfényből...
Semleges:Igen, most létrehozok egy ilyen opciót is. Nem akarom leszólni a régi nagy sztárokat, de hogy őszinte legyek fingom sem volt arról, hogy kik ők. Egyedül Lita-t ismertem, őt is csak a Mankind vs. Edge hardcore meccs miatt, ahol felgyújtotta az asztalt.
Összességében hatalmas adás volt, megkapja tőlem a 10/10-et.