25 júl 17, 14:44:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pankráció(WWF/E, TNA, CZW, ROH, stb...)  (Megtekintve 52934 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #105 Dátum: 12 júl 16, 00:49:21 »

Semmi érdemleges nem volt szerintem szinte az SD-n. Azonban megér egy közepest. 3/5

Ja és Money In The Bank Pre-Show: Egészen jó meccs volt, nekem nagyon tetszett, remélem a PPV is nagyon jó lesz ám!

Kedvet kaptam a PPV-hez, ha nem is végig, de egy darabig valószínűleg nézem, már ha találok normális streamet. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #106 Dátum: 12 júl 16, 10:36:11 »

Véééégre egy igazán király tag team meccset is láthattunk! Miért van ez az öv is így elhanyagolva? Jó, tudom, Kofi és R-Truth nem egy DX, de attól még igen jó meccseket lehetne velük összehozni, ha ennyire sztárolják a Prime Time Players-t, akkor akár velük is összeküldhetnék ezt a tag team-et.
Most hála az égnek csak a SmackDown táska nyertesét szívtam be, miközben torrentet kerestem a Money In The Bank-hez. Nem örültem neki, hogy Dolph nyerte, így megint visszajön a régebbi séma.. az én favoritom itt Rhodes volt. Na mindegy, remélem jó meccsek lesznek, és feledtetik ezt velem.

Még így látatlanba leírom a "szokásos" vágy/valószínűség listámat, gondolom nem kell -3as betűmérettel írnom ilyen bevezető után, mindenki van annyira nagyfiú/nagylány, hogy tudomásul veszi, itt bizony spoilerek lesznek.
Tehát vágy/valószínűség:
WWE Championship: Punk/Bryan
World Heavyweight Championship: Sheamus/Sheamus
Raw Money in the Bank: Jericho/Cena
éééés ennyi volt előre bejelentve. Még annyit láttam, hogy lesz egy Ryback meccs, itt konkrétan a győztes nevét nem láttam, de valószínű, hogy ő lesz, így: bárki más/Ryback

Mivel nem ismerem ezt a témát, ezért nem tudom eldönteni, hogy ez legális torrent e. Amennyiben jogvédett tartalmat lehet így letölteni, kérlek szerkeszd a hozzászólásodat, és törölt ki a linket, és privát üzenetben beszéljétek meg ezeket az ügyleteket. kacsint

Moderátor

Ui.: ha a linked legális tartalomra mutat, ezt tekintsd tárgytalannak.^^

Gőzöm sincs afelől, hogy legális-e, vagy sem. Néhány órán belül fent lesz youtube-on szétszabdalva az egész műsor, de mivel alapvetően kalóz oldalt linkeltem, így inkább kiveszem a linket, nehogy baj legyen belőle. Ha valakinek kellene, majd szól érte akkor.

________________________________________________________________________________________________

Péz a bankba 2012 értékelés:

Aj-jaj... hol is kezdjem... valahol az irtó király, és a szörnyen szar között volt ez a PPV...

Pozitívumok:
  • Mi más lehetne a legfőbb pozitívum, mint The Miz visszatérése? Nevet Óriási sikert aratott mind a stadionba, mind nálam.
  • Dolph -sikertelen- pénzestáska beváltása is tetszett. Hihetetlenül jó húzásnak tartottam, más kérdés, hogy Sheamus hárította ezt. Kezd lecsúszni a Kelta Harcos a kedvenceim közül, már én is unom ezt a rohadt Brogue Kick-et...

Negatívumok:
  • Semmi váratlan győzelem. Ha elém vágtak volna egy lapot tegnap, hogy karikázzam be a győztesek nevét, 100%-os sikerrel eltaláltam volna mindet.
  • Nem elég, hogy ez a két szerencsétlenre nyúzott öv ugyanannak az embernek a kezébe van, a kihívók is ugyanazok voltak, és ráadás képpen a MECCS IS a régi volt.. Sheamus esetében mintha a legutóbbi Ziggler vs. Sheamus-t láttam volna. Az elején a Nagy Fehér tombolt, majd elkenték a száját, de a végén a szokásos mozdulataival megnyerte a meccset. Punk címvédése is totál olyan volt, mint a legutóbbi D-Bryan vs. CM Punk meccs, viszont mentségükre szóljon, hogy még így is élvezhető volt a küzdelmük
  • Most komolyan Chris Jericho-nak öltöztetik Miz-t? Ennyire bénák nem lehetnek...
  • Várom már, hogy Ryback mikor indul a Tag Team Champion címért.
  • Super Cena powaaaaa! LESZAGGATJA A TÁSKÁT! Te jóságos ég! Remélem még ma beváltja, és Rock agyonveri az 1000. Raw-on (bár valamiért úgy érzem, hogy semmi esély rá, hogy Johnny kikapjon a 3 órás adáson).
Összességében gőzöm sincs, hogy most jó, vagy rossz volt-e ez a PPV... adok neki egy felest. 5/10.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 15:47:34 írta renato » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #107 Dátum: 12 júl 16, 18:21:37 »

Máni in dö benk!

- MITB SD match: Spear, Sin Cara, és ZIGGLER! YEEEAH!

- Miz beszéde unalmas volt, kb. Mindenki kente-vágta, hogy filmezett.

- ADR vs Sheamus: Nem volt övváltás, jó kis meccs volt.

- Titusék vs Primo/Epico: Hála az égnek, Primoék nyertek, de tekertem is egy kicsit. AW dumája annyira idegesítő volt... pff! Mondjuk a vége tetszett, nagy volt amikor Truth próbálta lefogni Lil' Jimmy-t! Nevet

- Cm Punk vs Bryan: Őszintén megmondom, nem igazán izgatott azután a meccs, miután AJ kiment, aztán visszajött, és megint megjött a kedvem hozzá. Először azt hittem, a széket saját használatra vitte be, szerintem hatalmas lett volna, ha a két fekvő barátunkat szétszedi a székekkel! Kiváló meccs volt!

- Hawkins/Reks vs Ryback: Végre Ryback normális(abb) meccseket tol, mint amúgy.

- Díva cucc: Lazán indult, de a vége pöpec lett, a face-ek nyertek.

- RAW létra: Hihetetlen, adrenalindús volt végig. Jericho is jó lett volna nyertesnek, de végül is, CENA IS MR. MONEY IN THE BANK!!!

Összegezvén hatalmas adás volt, nekem nagyon tetszett, 4/5
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #108 Dátum: 12 júl 17, 15:52:46 »

Szóval megint nyomják a repeat gombot mint annó mi? Akkor függesztettem fel a dolgot mikor eluntam, hogy ugyanazt látom tulajdonképpen minden alkalommal...
Közben ne tudjátok meg, hogy FB-n milyen híreket kapok a WWE-től... szóval asszem maradok a tényeknél.
Renato: Engem Cenaban a túlságosan superhero style zavar. Hogy ő mindig nyer, mindig, mindig mindig! Nagyon ritkán nem. Nem rémlik mikor darálta úgy a földbe valaki, hogy legalább jól megtörjön és bukjon pár meccset. Nem lehet, mert a közönség imádja, amit meg a tömegek imádnak, attól engem valamiért elkap a hányinger.

Mimimi? Miz visszajött? Ohóóó na akkor rávetem magam a Moneyra ^^
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #109 Dátum: 12 júl 17, 21:22:27 »

Az eheti Raw (igen, az USA-ban tegnap közvetített Raw, nem a magyar) nekem felettébb tetszett. Ryback vs. Jack Swagger harc lehetne sokkal gyakrabban is, valahogy órákig tudnám nézni ahogy ez a két ökör üti egymást.
Ecklair vágya beteljesedett, AJ visszatért Bryan-hez, és 6 nap múlva esküvő Nevet
A.W. és társai megkapták amit érdemeltek, és végre kaptak egy jobb meccset R-Truth-ék. Ennek is nagyon örültem.
Amúgy rajtam kívül ki tartana még szuper ötletnek egy The Miz-Daniel Bryan feud-ot valamelyik "kisebb" övért? Elképesztően király meccseket tudnának nyomni, és így akár a US Championship-et is fel tudnák virágoztatni.
Valamiért úgy érzem, hogy Chris nem fogja hagyni egy ideig, hogy Dolph beváltsa az övet Sheamus ellen.
Cenából nem is néztem ki mást, mint hogy előre bejelenti, hogy mikor fog valakit kihívni. Igazából bármelyikőjük is nyer egy hét múlva, nem marad sokáig bajnok, The Rock úgyis megkapja, amit ő (és a nézők is) akar.
Majdnem kimaradt: REY MYSTERIO IS BACK!
Összegezve hatalmas adás volt, igazi felvezető az 1000. Raw-hoz.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 11:33:36 írta renato » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #110 Dátum: 12 júl 18, 15:10:53 »

Raw, szóval spoiler is!!!

- Kofi/Truth vs Prime time players: Normális meccs, a végén szokásos mozdulatokkal, csak AW idegesített mint állat(már ha így kell írni a nevét. Nevet)

- Zack Ryder vs Alberto Del Rio: Elég unalmas meccs volt annak tekintetében, hogy Ryder szinte egy ütést nem kapott... DE! Mysterio!!!!! Ez feldobta az egészet!

- Rikishi: Arra a seggrázásra vártam, gondoltam, hogy bekövetkezik! Mosolyog

- Miz/Eve vs AJ/Bryan: A meccs maga jó volt, de a vége vitt mindent, kíváncsi leszek a jövőhétre!

- Swagger vs Ryback: Végre kezd megjönni az esze a WWE-nek...Mosolyog

- Ziggler dumáját nem követtem végig, de Jericho jó volt a végén.

- Clay vs JTG: Hát ja, ez csak időkitöltésnek volt jó.

- Punk vs Show: A meccs maga teljességgel közepest érdemel, Cenaban nem csalódtam, először azt hittem, be fogja váltani. Viszont ezzel együtt a győzelem sem kétséges, nyilván Punk az 1000. RAW-n vereséget fog szenvedni Cenatól, de legalább epic lesz ez így.

3/5

(Na mostantól kajak nem írok kisbetűkkel, lófütty sem fogja elolvasni úgyse! Nevet)
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #111 Dátum: 12 júl 18, 17:09:21 »

Első sorban egy képet akartam mutatni, de aztán megláttam facebookon, hogy Rey Mysterio visszatér. Amúgy tényleg a kar sérülése miatt volt távol, amit még Del Rio okozott neki kb 7-8 hónapja? Vagy más oka volt?

És a kép:
Naplózva

....................................................................................................................
renato
Vendég
« Válasz #112 Dátum: 12 júl 18, 17:34:04 »

Bogyó, bogyó, és bogyó. A pankrátorok távollétének legfőbb okozója elkapta Mysterio-t is, megszegte a wellness szabályt, és erre jött még a sérülés is. Gondolom lábadozott x ideig, aztán jött a letöltésre váró eltiltás.
Ecklair megnyugtatására: nemrég utána olvastam, és ez az egész eltiltás nem feltétlen kemény drogot jelent, a túlzott fájdalomcsillapító használat is a wellness szabályzat megsértését jelentheti.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #113 Dátum: 12 júl 20, 10:29:13 »

Én is olvastam facen a WWE híreket és nem voltam képes felfogni hogy MARRIED. Mármint oké, tényleg szurkoltam ennek, de ez most mit jelent? Szóval ők tényleg egy pár lesznek mint Macho man és a neje, vagy ez valami megszervezett, megrendezett valami? Azért remélem mostmár AJ-t hagyják végre a fenébe, van ott még elég díva akit bele lehet rángatni a történet módba.
De pl. nem értem, hogy a dívákat miért nem "hozzák közelebb" a pankrátorokhoz. Értem ezalatt, hogy sztori módban lehetne két díva szereplő is körítésekkel...
Amellett örülök, hogy Rey visszatért, mert Sin Cara jó arc, de a kettő között ennyi is volt a párhuzam. Rey jobb és kész ikszdé

Renato: Hogy te milyen figyelmes vagy velem - köszi  Kúl
Aton: Neeeee  ikszdé
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #114 Dátum: 12 júl 20, 12:27:32 »

Majdnem egy hónapja olvastam ezt, csak most jutott eszembe Nevet

Nem tudom, hogy tényleg egy pár lesznek-e, vagy sem. Szerintem ugyanolyan lesz, mint a Wrestlemania előtt, csak most már "házastársak" lesznek.

Én is sajnálom, hogy a dívákat így védik a pankrátoroktól. Nem akarom őket agyonveretni, de Stephanie sem halt bele sem az I Quit meccsbe az apja ellen, sem a Rock Bottom-be, amit Rock-tól kapott. Mondjuk az is igaz, hogy ha ezt AJ-vel tennék, akkor minden csontja két darabban végezné Nevet
Bár ez csak a kisebbik baj, a nagyobb inkább az, hogy idén egy normális feud sem volt a WWE-ben. Az eddigi legjobb talán Punk és Bryan összetűzése volt, bár az is édes kevésre sikeredett.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #115 Dátum: 12 júl 20, 16:18:57 »

Ezzel egyetértek, Vince és a családja hatalmas dolgokat véghez vitt a WWE-ben. Konkrétan nagyobb heel szerintem nem lesz soha Vincenél. Hiszen, még ha story alapján is, de megalázta a feleségét, a lányát, a saját fiával hatalmas meccseket csináltak, és Shane kockáztatta is rendesen a testi épségét. Mekkora lenne már, ha Shane 'O Mac lenne a GM végül. Szerintem nekem nagyon bejönne. Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #116 Dátum: 12 júl 21, 19:56:52 »

Háát a tegnapi adásnak is az volt a fénypontja, mikor Bryan Yes Lock!-ba fogta a plüss macit Nevet
A Rey és Sheamus vs. Dolph és Del Rio meccs tetszett egyedül, a többi olyan... semmilyen volt.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #117 Dátum: 12 júl 22, 00:26:49 »

A Szmeki a héten:

- Primo/Epico Kofi/Truth vs Hunico/Chamacho/ Prime Time Players: Többet is kihozhattak volna ebből. Amúgy elment egynek. Show viszont jó volt oda a végére-

- Bryan meg AJ jók voltak, CC Poff, Kane paff. De tudjátok, minden csoda 3 napig tart. kacsint

- Kane vs Bryan: Középkategóriás menet, bár azt hittem megint látunk egy smárt, tévedtem.

- Sheamus/Rey vs Ziggler/ADR: Akárcsak az előbbi, + Rey többet is lehetett volna ringben, ha már visszatért.

International-t néztem, mint ahogy szoktam. Hát ez eléggé lapos egy szmeki volt, de az 1000. RAW várós még mindig. 2/5
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #118 Dátum: 12 júl 22, 13:33:54 »

na már egy kicsit régen írtam akkor pótolok Nevet
MITB: a táska győztesekkel ugyahogy elégedett vagyok bár Dolph helyett Cody jobb lett volna. Punk öves napjai szerintem a végéhez közelednek de nem is baj szép volt tőle ez a 8 hónap Nevet Sheamus is unalmas eléggé de kérdem én ki lenne jobb helyette? Augusztusig nincs Orton se de mondjuk vissza jön ő közben a kis heel Big Show lerendezné a nagy fehért és egy Big Show - Orton feud a WHC övért jó lenne Nevet

Raw: Végre Rey visszatért Nevet valakinek a kérdésére válaszolva én ugy tudom hogy a kezére volt fogva de megint a térdével volt valami csak igy lett kiirva hogy a keze sérült de ezt csak régebben olvastam ne vegyétek szentírásnak de majd utána nézek Nevet Ryback végre kap normális ellenfeleket Nevet

SD: Szegény Dolphnak sosem sikerül beváltani a táskát már most kíváncsi vagyok mikor fog neki sikerülni Nevet Rydert sajnálom hogy mostanába csak boxzsákot játszik főleg hogy ilyen Sandow félék ellen... A főmeccs az ugy helytálló volt

És akkor 1000. RAW kiváncsian várom milyen történések lesznek lehet hogy életemben először végignézem élőben Nevet
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #119 Dátum: 12 júl 22, 15:32:02 »

http://www.youtube.com/watch?v=Ewt_1BooY7o
hahah

Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins