25 feb 18, 13:53:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pankráció(WWF/E, TNA, CZW, ROH, stb...)  (Megtekintve 41871 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 12 júl 11, 05:37:02 »

Itt írta valaki, hogy The Miz nagyon eltűnt! Ennek oka is van! Ezek után nem mer mutatkozni a nézők előtt :
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=p8iJjPSnhNc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=p8iJjPSnhNc</a>
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #91 Dátum: 12 júl 11, 06:49:40 »

Nem is tudtam, hogy szereted a pankrációt Ishida  Hümm-hümm

Ecklair a fekete háttér jobb spoilernek, mert a kisbetűt nehezebb olvasni. Egyébként nem csak 1 ember névi a v6-ot
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #92 Dátum: 12 júl 11, 07:28:28 »

Kimondottan nem vagyok rajongó, de ha látom a tv-ben , akkor általában nem kapcsolok el. The Mizt bírom, de ahogy péppé verte őt Undertaker, az vicc volt. x'D
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #93 Dátum: 12 júl 11, 21:06:22 »

Zer0: Elfogadom a javaslatot ^^ (Csak ugye mi az apróbetűzést beszéltük meg az elején és kissé - mindegy, olvastad és biztos értetted Mosolyog )
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #94 Dátum: 12 júl 12, 00:26:57 »

Rendben! Vagyunk egy páran a bandában, ahogy nézem. A kisbetűs dologgal fogalmam sincs, mi legyen, döntsétek el ti, nekem mindkét módszer jó! De azért ezt most kicsivel írom!

Akkor Raw értékelés:

Eleje elég pofás volt.

- Sheamus vs Swagger: Alig vettem levegőt, már vége is lett...

- Ahogy látom, Rocky visszajön 1000. Raw-ra, tényleg nem lesz pite a dolog.

- Tyson Kidd/CC vs Tensai/Ziggler: Hát, ezzel megvan a hangulat a PPV-re.

- A bejelentés tetszett ám, Cole megint szívni fog, zsír! Mosolyog

- Funka vs Drew: LOL

- Jericho/Show vs Cena/Kane: Na ezt már szeretem! Zsír volt!

- Punk backstage: Na végre Eve a régi kinézettel, uhh yeah!

- Sin Cara vs Slater: Cara is megvan, baba!

- Slater vs Bob Backlund: Jó volt ez!

- Lawler vs Cole: Lehetett volna valami fight is, na mind1, jött GM úrfi, szóval Santino a kis detektív kiderítette, hogy Hornswoggle tette, amit tett. Nevet Egész poén volt végülis.

- Eve/Bryan vs Punk/AJ: A meccs is jó volt, a vége méginkább odacsapott! Mosolyog

Ennyire elrontani kb. 3 meccset, ne röhögtessenek már...

3/5 de csak a vége miatt.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 12, 00:30:15 írta Dawe » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #95 Dátum: 12 júl 12, 20:25:57 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=W5gV-5bRfdI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W5gV-5bRfdI</a>
Állati ez az ember xD Végigszakadtam a videót Nevet Ezt a Rock-ot kérném a Raw-ba az 1000. adástól! Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #96 Dátum: 12 júl 13, 13:21:49 »

Ha már Rock, a Wrestlemania után, azt mondta újra bajnok akar lenni. Azóta még egy adásban sem láttam a viasat6-on. A győzelmet meg Cena jobban megérdemelte volna, ő ottvolt minden adásban, küzdött, harcolt, Rock meg néha küldött egy videóüzenetet. Ennek ellenére, valamiért mégis szimpatikus Rock.  Nevet

A Túlpörgetve-t már nagyon vártam, végre megkapja Laurinaitis, amit megérdemel (gondoltam magamban). Harc közben 1-2x eszembejutott, hogy jobb lenne ha Cena inkább végezne vele, nehogy valami meglepetés legyen. Aztán jött a futás, Big Show visszahozza, itt megint megörültem, aztán Show kiüti Cenat, Lau meg ráfekszik és nyer. Ez aztán a váratlan fordulat, negatív értelemben  Neeem
Naplózva

....................................................................................................................
renato
Vendég
« Válasz #97 Dátum: 12 júl 13, 15:37:05 »

Tett már le Rock annyit az asztalra, mint amennyit Cena.

Itt van pár adat:
John Cena:
Tízszeres WWE Bajnok (1058 nap), kétszeres Nehézsúlyú Világbajnok (105 nap), kétszeres WWE Tag Team Bajnok (Otungával: 1 nap, The Miz-zel: 0 nap), kétszeres World Tag Team Bajnok (Shawn Michaels-szel 63 nap, Batistával: 7 nap), háromszoros US Bajnok (219 nap), egyszeres Royal Rumble győztes (2008, 30. belépő)

The Rock:
Kétszeres WCW/WWF Bajnok (97 nap), hétszeres WWF/WWE Bajnok (297 nap), kétszeres Interkontinentális Bajnok (339 nap), ötszörös WWF/World Tag Team Bajnok (Mankind-dal háromszor, összesen 15 nap, Undertaker-rel 1 nap, Jericho-val 8 nap), Royal Rumble győztes (2000, 24. belépő), és a hatodik Triple Crown bajnok.

Valamint The Rock olyan állati jó karakter, amilyen Cena sosem lesz. Nem véletlen, hogy 1996 óta örül a közönség, ha ő megjelenik, míg Cena 11 éves pályafutása alatt elérte azt, hogy körülbelül ugyanannyian akarják kizavarni a stadionból, mint ahányan szívesen látják. ÉÉÉÉS a legfontosabb: a Rock Bottom ezerszer királyabb, mint az Attitude Adjustment!!!!! Nevet

Megjegyzés Ecklair kedvéért, hogy ne kapjam meg ismét a doktor titulust: wikiztem az adatokat, nem fejből mondtamNevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 13, 15:39:41 írta renato » Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #98 Dátum: 12 júl 13, 22:25:00 »

Nem azért mondtam mert teljesen lenézném Rockot, csak amióta rendszeresen követem a WWE-t (kb. 1 év), azóta nem sokszor tűnt fel. Míg Cena azért majdnem minden epizódban  (persze ennek több oka is van).
Naplózva

....................................................................................................................
renato
Vendég
« Válasz #99 Dátum: 12 júl 14, 10:54:46 »

Főbb oka főleg az, hogy Rock magával ragadó, karakteres, könnyen szerethető ember, így filmekben is kap szerepet (az utóbbi egy évben tudtommal a Journey 2 - Mysterious Island című filmet forgatta, ahol ő volt a főszereplő. Nagyon látványos film, megéri megnézni amúgy).
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #100 Dátum: 12 júl 14, 17:50:22 »

renato: Okos ember oda fordul adatokért, ahova tud Nevet
Amúgy meg: Szerintem Rock karizmatikusabb személyiség még akkor is ha előre megírják a szövegeit. Már ránézésre van benne valami olyan ami Cenában sosem lesz - ez nem anticena duma, egyszerűen ránézésre látszik. Rock oldalára billenti a mérleget az is, hogy ritkán szerepel. Mekkora buli már ha véletlen épp akkor ülsz be egy moziba/színdarabra mikor a kedvenc színészed is úgy dönt hogy elmegy...
Szóval a lényeg, hogy mivel ritkán látni a nagy durranás még nagyobbat szól.

Amúgy meg - ha már vélemény - inkább Rock keménykedjen, mint Cena. Neki legalább jól áll. (És igen, most már vállalom, hogy egyre inkább nyíltan Cena ellenes vagyok Nevet)
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #101 Dátum: 12 júl 14, 19:40:49 »

Számomra érthetetlen módon össze vissza adják, és ha jól tom a Túlpörgetve már le lett adva 8.-án. Meg tod nézni YouTuben, bár ha nézed, valamikor nemrég mondta el cena a történéseket. Ettől függetlenül irtó jó volt, érdemes megnézni. Asszem a No way out lesz az igazi kacsint
Ketrecmeccs: Bigshow vs Cena

Az nagyon jó volt/lesz, érdemes megnézned angolul, mert magyarul van pár hónap lemaradás.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 19:42:09 írta Zer0 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #102 Dátum: 12 júl 14, 21:36:56 »

Cena vs. Sheamus? Melyikre gondolsz konkrétan? 5-6 harcuk minimum volt, ha nem több. De 2011. novembere óta szerintem nem tartózkodtak egy ringbe ellenfélként.

No Way Out ketrec meccse? Aki nem akarja, az ne olvassa tovább:
A legeslegnagyobb szerencsétlenkedést követte ott el Cena. Ha Brodusék nem szaladnak ki cseszegetni a Big Show-t, akkor most Big Johnny kereshetne még egy résztvevőt a Money In The Bank táska meccsére, mert nem lenne Cenánk.

Ecklair:
Én nem mondanám Cena ellenesnek magam, mert jó pankrátor, DE a viselkedése engem személy szerint irritál. Bemegy a stadionba, és ELKEZD A KAMERÁVAL BESZÉLGETNI.. itt kezd el picit rángatózni a bal szemem. Mikor bemegy a ringbe, és összefoglalja még azt is, hogy a nagymamája rántott húsán a panírnak a széle mennyire volt ropogós (alkalom adták Gyűrűk Ura/Harry Potter/Star Wars formában), akkor már pörgetek a videóba egy 10 percnyit, hogy csak a maradék 5 percen kelljen átrágnom magam.
Rock mit csinál? Epic belépő->epic duma a ring közepén->epic kimenetel. Ezzel arat már lassan 20 éve, nem unja senki, mert NEM LEHET. Nem kell sapkákat/csuklószorítókat/pólókat dobálni a nézők közé a logójával, hogy szeressék, mert egy elragadó ember, nem lehet rá rosszat mondani, meglátod, és szimpatikus lesz.
Szóval ha anti-fan vagy, ha nem, akkor is megmondtad a frankót, ez így van, ahogy leírtad Nevet
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #103 Dátum: 12 júl 15, 09:57:28 »

Nem Cena VS Sheamus, hanem Cena+Sheamus... Az favágó meccs volt. Mindenki rájukrontott, aztán jött a felmentősereg, és a végén cenát kiütötte BigShow Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #104 Dátum: 12 júl 15, 10:00:35 »

Ja, oké, azt hittem a "+" alatt a "vs."-t érti, mert nem írt más résztvevőt Nevet
Amúgy lesz még pár Sheamus és Cena vs. mások tag team meccs, nagyjából a sablon is ugyan az, szóval ha egyről lemaradtál, pár hét múlva bepótolod Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins