24 nov 30, 00:24:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pankráció(WWF/E, TNA, CZW, ROH, stb...)  (Megtekintve 40698 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #120 Dátum: 12 júl 22, 16:08:02 »

Ez tök jó Mosolyog Köszi Zer0, jót nevettem  Mosolyog
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #121 Dátum: 12 júl 22, 16:42:04 »

Kofi Coffee, hát ez kész ikszdé Amúgy a forgatás idejének 90%át szerintem az tette ki, mire találtak egy Khali kezére való kesztyűt Nevet Punk-on hogy látszott már, hogy nem éppen a szíve csücske a kecskékkel való forgatás Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #122 Dátum: 12 júl 23, 17:44:09 »

Nézelődtem kicsit, hogy mit várjak az 1000. adástól. A következőket találtam, van amiknek örülök, de javarészt hidegen hagynak ezek a... csodás események:
Idézet
See the following in action:

THE ROCK RETURNS TO ST. LOUIS!
Finally The Rock returns to St. Louis for the first time in nine years!

2 on 1 Handicap Match
John Cena vs. The Big Show & General Manager John Laurinaitis
WWE Board of Directors John Laurinaitis must fulfill his obligations and compete in this advertised match

For one night only!!
The return of "DX" - Triple H & "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels

Brock Lesnar returns to St. Louis!
Brock Lesnar will answer Triple H's challenge for a first at SummerSlam

Bret “Hitman” Hart returns to St. Louis for the first time in over 15 years!

Witness the marriage of Daniel Bryan & AJ!

Also, see the following WWE Superstars
CM Punk
Daniel Bryan
Kane
Sheamus
Chris Jericho
Alberto Del Rio
The Divas
And Many More!!

Mondjuk Bret Hart valószínűleg nagy öröm a nálam nagyobb rajongóknak, hogy őszinte legyek, egy meccsét se láttam még. Cena pedig ismét bizonyíthat Laurinaitis ellen, nem várok nagy harcot  igazándiból. Lesnar pedig egyértelműen elfogadja a SummerSlam meccset, nem értem miért kell az 1000. Raw, hogy bejelentse ezt.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 17:45:29 írta renato » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #123 Dátum: 12 júl 23, 19:56:49 »

Lesnar van a SummerSlam plakátján evidens hogy elfogadja a kihívást Nevet nem tudom ezek engem is hidegen hagynak de szerintem jó adást fognak összehozni Nevet

Találtam egy kis érdekességet Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Zr8PER8rDsg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zr8PER8rDsg</a>

Hát igen HBK és Undertaker már az elsőn is ott voltak Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 20:18:10 írta Gery0704 » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #124 Dátum: 12 júl 23, 21:06:47 »

Nekem is megvan ez az adás. Így visszanézve, eléggé szomorú látni mondjuk, hogy Razor Ramon mennyire lecsúszott, milyen szerencsétlen egy emberré vált. Hát igen, Vince is, mikor még nem volt világ legnagyobb heel-je... Mosolyog Megmosolyogtatóak ezek a pillanatok. Ezzel kapcsolatban kérnék is egy kicsi segítséget: Szeretném legalább összegyűjteni a lehető legtöbb WWF/WWE dolgot (Raw, SD, PPV) ezzel kapcsolatban kérnék torrent linkeket pm-ben. Tudom, van sok, de keveseket seedelnek. Nekem olyan kellene, ami nem privát torrent oldal, azaz nem igényel regiztrációt sem, és jól is jönnek rajta az anyagok. Ugyan is gondolkodom jó pár adás megtenkintésén a kezdetektől, ha épp szabadidőm van rá.
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #125 Dátum: 12 júl 24, 04:18:09 »

na ezt megérte megnézni Nevet megyek alszok és jövök egy kis értékeléssel de előljáróban annyit hogy nagyon tetszett ez az 1000. RAW Nevet
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #126 Dátum: 12 júl 24, 07:16:40 »

Huhú Undertaker... le a kalappal. Ott volt az elsőn, mikor még meg se születtem xD
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #127 Dátum: 12 júl 24, 09:38:11 »

Remélem is, hogy jó lesz az adás, mert nyamvadt 640*368-ban van fent csak a torrent oldalakon..

Youtube-on keresgéltem kicsit, hátha fent van az egész adás, sajnos ez nem jött össze, viszont Bryan fehér zakóban ideges arccal állt, remélem nem az esküvője miatt aggodalmaskodott Nevet

Ja igen: akinek kell torrent, írjon rám, pm-be tudok küldeni egy viszonylag jót.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 09:38:58 írta renato » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #128 Dátum: 12 júl 24, 10:02:17 »

Pár nap és youtuben fent van, annyit nekem várhat. A cm punk meccset legalább már láttam.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #129 Dátum: 12 júl 24, 10:37:19 »

RAW Episode 1000. Spoiler

- Mekkora promo, jézusom!

- DX is, mekkora adás, pedig még csak 21 perc ment le...

- JR szakállal, behalok...Nevet Simán itt volt a helye, sőt még Cole helyén itt is lenne.

- Rey Mysterio/Sin Cara/Sheamus vs Jericho/Alberto Del Rio/ Ziggler: Hatalmas akció volt az egész, epic!

- Clay vs Swagger W/ Dude Love: Maga a meccs nem ért sokat, de hogy ott volt Mankind, az már megérte!

- Trish, könyörgöm de sexy vagy még mindig! Nevet

- Nem tudom kicsoda ez a Slick, kövezzetek meg. Valaki elmond róla picit bővebb infót? Elég vicces pasinak tűnik.

- AJ és Bryan esküvő: AJ elutasította, eddig semmi váratlan, na de hogy ő legyen a GM? WHAT?!
Jött a dolog többi része, hisz Punk is megérkezett, de viszont Rock is!

- B*zd, Royal Rumble, Punk vs Rock? Fél évre előre bejelentve? *asza! Upa Lupa? *asza? Rock Bottom? *asza! If ya smell!!!

- Bret Hart!

- CC vs Miz: Miz az IC! Remélem beindul a kerék most, megérdemelte ezt!

-  HHH/Lesnar dolog: Érdekes volt, a srácokról esett szó, majd yep, itt van Steph! Heyman-t laposra próbálta verni, de volt itt Lesnar is persze!

- Stone Cold és Mcmahon: Nagyon jó visszaemlékezés volt, ez a feud érdekelne is, valakinek nincsen torrentje rá esetleg? Persze ami nem privát torrent oldal, mert úgyse tudnék seedelni..:S

- Slater vs Lita: Hoppá, the A.P.A! Nem, mégse, a sok legenda! Azt a Kiba.....

- Megint promo, megint hatalmas!

- Cena, Rock, és sok szerencse.

- Kane, Mahal jön, aztán... Jön a tezsvír! Undertaker! Könyörgöm, ez is hihetetlen volt!

- Cena vs Punk: A meccs nagyon tetszett, Shownak hála DQ-val ért véget (sajnos) de legnagyobb örömömre jött Rock megint, Kicsit ütötte Show-t, majd kapott egyet Punktól. Punk heel turn talán megint? Legalább meg van alapozva a dolog a Rumble-re!

Meghaltam, 5/5
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #130 Dátum: 12 júl 24, 11:37:20 »

Na akkor értékelek én is Nevet

- DX király volt Nevet Damien mellet még pár nonamet leverhettek volna hogy felpörögjenek az események de annyi baj legyen Nevet

- Rey/Sin Cara/Sheamus vs Alberto/Y2J/Dolph elég jó meccs volt érdekel ez a Y2J - Dolph feud de azért a Brougue Kick kimaradhatott volna

- A folyosós jelenet hatalmas volt Nevet

- Swagger vs Clay gyors győzelem utálom Jack-et szóval ürülök hogy mostanában mindenki elveri és még egy kis poénkodás is volt a végén

- Na és az esküvő: nem tudom ki nézte élőben de adás közben volt egy szavazás hogy AJ mit fog mondani és 76% volt a nemnek szóval nem csak én vártam erre Nevet megmondom őszintén meglepődtem amikor igent mondott de utána megkönnyebbültem hogy nem Danielnek mondja xD De az hogy ő az új GM az váratlan volt. Szeretem a váratlan húzásokat de szívesebben néztem volna GM ként Edge - Stone Cold - Goldberg hármasból valakit Nevet

- Érkezett Punk meglepődtem megint csak hogy Daniel most már legjobbnak tartja magát de jött Rock szerintem tökéletes időben és oktatta egy kicsit Bryant Nevet Royal Rumble-n Rock jön az övért, hát érdekes lesz én ugy látom hogy ott megkapja és a WM-en veszti el és sajnos szerintem Cenaval lesz feudja megint (legalábbis ekkor ezt gondoltam)

- Miz vs Christian Mióta Christian face eléggé szimpatikus volt de reméltem hogy Miz nyer mert gondoltam nem kikapni jött vissza filmezésből meg már kijárna neki az öv és így is lett legalább lett egy heel bajnok is

- Az egész este egyik legjobban vért eseménye volt nálam ez a bejelentés, de biztos voltam benne hogy Lesnar igent fog mondani. Így is lett és még egy kis bunyót is nyomtak ami eléggé felcsigázott :d Várom már a SummerSlam-et. Stephanie harcias kis asszonyka Nevet

- Heath Slater vs Lita hát szép volt ezeket a legendákat egy helyen látni és mivel Slater nem egy kedvenc még pont jó volt azt is nézni hogy alázzák

- Egész este azt vártam hogy Undetaker mikor bukkan fel számítottam rá sokszor hogy odaköszön a DX nek vagy valami de nem jött itt már olyan 10 perc volt az én órám szerint hátra (kiderült hogy sietett xD) és már lemondtam róla... de amikor jött Kane felcsillant a szemem hogy itt érkezik és jött is a Brothers of Destruction korszakot idéző jelenet volt jó volt látni Nevet

- Charlie Sheen-nel való beszélgetések az este folyamán jók voltak tetszett hogy oltja Bryant

Rock és Cena beszélgetés jó volt meglepett hogy Rock jófej volt Cenával szemben

- John Cena vs CM Punk Az álltalam várt meccs Cena már már visszatért közönség kedvencé de a lejtőn a CM Punk elleni meccsei inditották el tavaly szóval ilyen szempontból is kiváncsi voltam a meccsre. Eléggé tartottak egymástól tapogatózva kezdtek de jó meccs lett. Számítottam rá hogy ha valamikor meg akarja törni a WWE azt a sorozatot hogy a táska beváltása=győzelemmel az most lesz de azt is reméltem hogy Punk sorozata megszakad pedig egyik kedvencem Punk. A bíró leütésénél biztossá vált hogy itt lesz valami komplikáció és érkezett Big Show is Nevet Punkon először látszott hogy vívódik hogy ő se használja ki a helyzetet mint a multkor Cena vagy csapjon le az alkalomra és ez tetszett aztán végül ráfeküdt Cenára Cena fordit Punk 1000% hogy feladta volna ha nem jön Show szóval Cena 2szer is simán megnyerte ezt a mecset... így is Cena nyert magyarul táska beváltás még mindig= a győzelemmel de nem egyenlő a címnyeréssel Nevet ez jó megoldás szintén tetszett és Rock is tökéletesen érkezett meglepő módon Cena segítségére. Kiüti Showt de Punk visszajött és kiüti őt. Ez számomra egyértelmű heel turn kezdet Punktól és érdekes záróképek szerintem több mint 1 éve nem volt ilyen hogy Punkot kifütyülték Nevet

Szóval összességében nagyon tetszett megérte fent maradni megnézni valószínüleg van 2 heel bajnokunk mostmár AJ GM érdekes lesz Rock és Cena között mintha béke lenne és kinézne egy Punk - Rock feud a Rumble ra vagy nem is tudom mit akarnak kihozni. Vártam még Goldberget, Stone Coldot, Batistát, Edget olyan célból hogy beköszönnek de nem gond hogy nem jöttek így is szuper volt.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #131 Dátum: 12 júl 24, 13:13:55 »

Megnéztem én is.

Akkor a -mostantól- szokásommá vált pozitív/negatív dolgos cuccal elemezném.

Pozitív:
-Mysterio-Sheamus-Sin Cara vs. Jericho-Del Rio-Ziggler meccs nekem nagyon tetszett Nevet Mondjuk Sheamus helyére jöhetett volna Kofi, három High Flyer egy csapatban óriási meccset hozott volna. A befejezés annyira nem tetszett, meg az sem, hogy Mysterio nem lett bepacsizva, de ennek ellenére óriási meccs volt.
-Mick Foley hogy rázta már xD Nagyon király volt Nevet
-Slick (nem tudod ki ő? Hát ő adta volna össze AJ-t és Bryan-t..) nagy dumás, jó volt egy ilyen vén makit hallgatni, ahogy Danieléket össze akarta boronálni Nevet Én személy szerint egy igent vártam volna, de se baj, AJ lett az új GM! Mondjuk félek, hogy megint a csókosok fognak hatalomra kerülni, aki nem nyalizik AJ-nél, az megy a levesbe.
-Rock megjelenése fele olyan epic sem lett, mint vártam, de így is király Nevet Kis helyesbítés Dawe: nem Punk vs. Rock lesz, hanem Rock vs. jövő januári WWE Champion. Mikor szokik már le Rock ezekről a "majd valamikor 8 év múlva ütközünk" bejelentésekről? Megölte a hangulatot...
-Miz vs. Christian: óriási meccs volt, kár, hogy nem a US övért ment..
-Végül meguntam, hogy a torrentem 5 óra múlva akar lejönni, és van egy kis vagány Firefox-os youtube downloader-em, azzal leszedtem az adást, de a büdös parasztja nem beleírta a részlet címébe, hogy "The Undertaker helps Kane"? VISZONT ennek ellenére is hatalmas visszatérés lett. Mondjuk Mahal-ék nyársra húzhatták volna, és haza vihették volna Kane-t, mire 'Taker odaért a ringhez, de se baj, mi így szeretjük Nevet
-Sheen aratott az egész adás alatt Nevet flame-elte Danielt keményen, meg dicsérte Rock-ot, úgyhogy nekem szimpatikus volt a dumája.
-Cena vs. Punk: annyira rejtegették Big Show-t, és annyira ok nélkül nyomták bele a Rock-os szavazásba, hogy tudni lehetett, hogy itt valamit okvetetlenkedni fog. Punk jól tette, hogy nem rőgta ki magát, ő lökte le a bírót, tudta, hogy nem fognak számolni, kifújta magát Nevet Az STF meg lófütyi a Yes Lock-hoz képest, tuti nem kopogta volna le Punk, viszont most feltűnően rosszul küzdött. Aztán jött Show. Gondoltam mindjárt agyonveri őt Punk, majd a SummerSlam-re kiírat egy Punk vs. Cena meccset AJ-vel. Nem így történt, jött Rock, földhöz vágta Show-t (kár, hogy nem a Rock Bottom-mel), majd CM PUNK HEEL TURN! Óriási volt, most már abszolút kedvenc Punk! Nevet
Bár mivel a PG era során nem nagyon lehet heel uralom, így biztos, hogy a SummerSlam-en valaki agyoncsapja...

Negatív:
-Degeneration X! Mi más is lehetett volna az est fénypontja, mint hogy összeáll a rég megszokott formáció? Mondjuk egy jó kis tag team meccs. Ha jól rémlik itt írtam, hogy nagyon nagyon várok egy Triple H & Shawn Michaels vs. két kemény fazon meccset, hát ez elmaradt, és nem kis csalódás ért.
-Triple H és a többiek: miért kell folyamatosan a családdal jönni? Már én unom.. valamint a tegnapi cucc miatt sem tetszett: nyilvánvaló, hogy elfogadja a meccset Brock, miért kell eddig húzni? A végén az a "Nekem ki van gyúrva a felső testem! vs. Nekem ki van gyúrva a felső testem ÉS még szét is van varrva!" nonverbális ütközet viszont vicces volt xD
-Oké, eltiltás, meg minden, de mi az, hogy Ortont kihagyják egy ilyen buliból? Batistáról és Edge-ről nem is beszélve, hát még Stone Cold-ról... ez is kellemetlenül ért.
-A szavazás (Melyik bajnoki címért legyen harc az 1000. adáson?) lehetőségei rosszak voltak. A US Championship KÖTELEZŐ az 1000. adás alkalmával. Azt már meg sem említem, hogy a Tag Team bajnokok ismét kikerültek a reflektorfényből...

Semleges:
Igen, most létrehozok egy ilyen opciót is. Nem akarom leszólni a régi nagy sztárokat, de hogy őszinte legyek fingom sem volt arról, hogy kik ők. Egyedül Lita-t ismertem, őt is csak a Mankind vs. Edge hardcore meccs miatt, ahol felgyújtotta az asztalt.

Összességében hatalmas adás volt, megkapja tőlem a 10/10-et.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #132 Dátum: 12 júl 28, 08:19:02 »

Rosszul emlékeszem, hogy holnapra lett igérve a Nincs kiút? Most hogy nézem a v6 műsorát, nem írja, csak hogy összefoglaló. Ráadásul előző héten az azelőtti ismétlése volt... WTF
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #133 Dátum: 12 júl 28, 09:55:00 »

Áááá, még csak most lesz a 4-i adás.. ha minden igaz, akkor jövőhéten lesz leadva a No Way Out.

Heti SmackDown:
Fél 12-kor kezdtem körülbelül, átpörgettem a hétfői raw ismétléseit, és... délre végeztem. De amúgy tetszett.
Christian vs. Miz: szoros és látványos volt, nem tudok rá rosszat mondani, nekem tetszett.
Sheamus nászajándékán röhögtem xD How to last more than 18 seconds. Egy ilyen kell nekem is xD
Sheamus vs. Cody: semmi váratlan a meccs alatt, de a végén Jericho akciója érdekes volt. Most ez csak egy egyszerű Ziggler-Jericho feud kezdete, vagy egy Jericho face turn? Akármelyik is, várom a folytatást.
Fatal 4 Way: megint Del Rio.... nem unják még? Ráadásul úgy, hogy Mysterio zsebében volt már a harc... ezért szeretem én a Fatal 4 Way elimination meccseket, ott cseszheti, ha csalnak egyet, másik kettő kiüti közben.
Töltelék meccsek: rájöttem, hogy a Ryback vs. noobok meccseket milliárdszor jobban szeretem, mint Marella meccseit. Így is kéne még 2-3 öv, hogy valóban jó PPV-ket csinálhassanak, erre egy ilyen makinak adják a Raw egyik övét...
Ryback vs. Jinder Mahal meccs kifejezetten tetszett, végre megszorongatták Ryback-et.
Sandow vs. Yoshi: ez se volt rossz meccs ahhoz képest, hogy kik játszották.

Összességében egy szokványos adást láttam, de a vagány pillanatai tényleg vagányak voltak, nem úgy, mint általában.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 28, 11:11:52 írta renato » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #134 Dátum: 12 júl 28, 19:40:17 »

ebben az öves témában igazad van mert van 5 öv és ugye a wwe meg a whc öv mindig porondon van a maradék 3ból valamelyik pihen mert ugye csak a night of champions olyan amikor mindet védeni kell a többin nem mindet Nevet de nem lenne olyan rossz ha lennének jó és érdekes öv nélküli feudok nem csak cenának hanem mások között is Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins