drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #855 Dátum: 12 máj 18, 13:10:02 » |
|
Én kedveltem azért a prügyi duót. A legutolsó számuk elég jó volt sztem, meg szegények legalább kitörhettek picit. Na bevallom egyzser én is néztem egy szappanoperát, a második esélyt. Asszem gabriella sapnic volt benne a főszereplő. De nem ő volt benne a legjobb, hanem volt egy gonosz kis mexikói törpe csávó, na az nagy arc volt.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #856 Dátum: 12 máj 18, 14:00:24 » |
|
Én is szerettem a Prügyi duót, nem tudom miért de úgy sajnáltam őket mindig, annak a zongorista gyereknek olyan sajnálni való arca van, olyan nem tudom.. de mindig amikor az arcára néztem akkor úgy megsajnáltam, hogy szurkolni kezdtem nekik. De végülis ügyesek is voltak, a srác szépen zongorázik, a másik meg jól énekel, tuti viszik még valamire. (:
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #857 Dátum: 12 máj 18, 16:02:18 » |
|
YAY! Kimentem locsolni a kertbe! Ez annyit jelent, hogy minden száraz maradt, csak én voltam átázva . Ha megkapom a slagot, akkor képtelen vagyok azt csinálni, amire kértek. xD Locsoltam házfalat, szomszédházfalat, az ugató szomszéd kutyát...a mérges szomszédot xD. Na, olyan messzire nem megyek el. De át kellene öltöznöm.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #858 Dátum: 12 máj 18, 17:03:02 » |
|
Ez ismerős, én is valahogy így csinálom Ahogy mondtad, házfal, szomszéd kutya, a szomszéd rózsái... Bár ez utóbbinak lehet hogy örül is a szomszéd Legutóbb meg ezt hallottam apukámtól: "A kocsit ne, a kocsit ne!!!"
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #859 Dátum: 12 máj 18, 17:15:27 » |
|
Én is igy már amikor locsolok:D Meg amikor "célba lövök" Szomszéd ablak szomszéd,XDneeem pontosan lövök:D
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #860 Dátum: 12 máj 18, 17:42:21 » |
|
Én slaggal anno mindig szivárványt csináltam, meg locsoltam vele a kutyát, ha melege volt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #861 Dátum: 12 máj 18, 17:47:34 » |
|
Szivárványt én is szoktam A kutyámat viszont nem locsolom, a kis butusra ha akár csak egy csepp víz is ráesik, már fejvesztve menekül Egyik alkalommal, amikor befejeztem a kert locsolását, el kezdtem hívogatni a kutyámat, de hiába szólongattam csak nem jött. Már kezdtem azt hinni hogy valahogy megszökött, és indultam volna megkeresni, amikor végül előbújt a tuják alól Gondolom biztosra akart menni hogy befejeztem a locsolást
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #862 Dátum: 12 máj 18, 18:10:48 » |
|
Ez édes . Ehhj...megint felmentem fb-re, elfelejtettem kinyomni a chatet, erre meg rám írnak ><. Idegesít amikor valaki szavanként v a g y betűnként küldi e l az üzenetét -.-".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #863 Dátum: 12 máj 18, 19:24:18 » |
|
Engem nem idegesít, de az illetőt úgy képzelem el, hogy a mondandóját hebegve, lihegve mondja, és az már inkább zavaró. Bár az se jó, ha annyit ír egybe, mint egy regény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #864 Dátum: 12 máj 18, 20:42:19 » |
|
Üdv srácok... bekell vallanom, bevagyok most picit tojva, megint megműtik a lábam több mint 1 év után ugyanazért (tehát tudom mire számítsak) de azért a tűtől még mindig fosok! Nagyon nem akarom ezt... de muszáj ha nem akarok újra megtanulni járni mert más különben levágják a lábujjam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #865 Dátum: 12 máj 18, 20:47:58 » |
|
Talán benőtt a körmöd vagy mi gondod van?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #866 Dátum: 12 máj 18, 20:50:00 » |
|
Uhh. Hát én nem voltam még 1 éve, szóval elmondanád még egyszer, hogy mi a baj a lábaddal? Azért ez durva. És ha levágják a lábujjad, akkor újra kell tanulnod járni? Mármint ezt nem tudtam, hogy akkor ennyire felborul az ember egyensúly érzéke, vagy nem tom micsodája, amitől újra kell tanulni járni.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #867 Dátum: 12 máj 18, 21:00:05 » |
|
jaj szorítok neked hogy minden rendben menjen a műtéttel ! Hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #868 Dátum: 12 máj 18, 21:01:10 » |
|
Szorítunk neked Amúgy én is túlestem már egy kemény műtéten: ki kellett vegyenek a vastagbelemből 50 centit De már jól vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #869 Dátum: 12 máj 18, 21:03:19 » |
|
Szorítunk neked! TsunadeHime: Erre csak azt tudom reagálni, hogy
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|